nije niko bio loš večerasBihac96 je napisao/la:Zaboravio sam Viscu poslij Visce je bio najlosiji.DevilsAdvocate je napisao/la:Jarane ti il si corav, il si retartiran, pa Besic je jedan od boljih na terenu bio, smiren i stalozen, koliko je puta samo Svicarce okrenuo na pola centra, pa iznijeo loptu, ko Schweinsteiger svojevremeno... Nadam se da se zajebajes kad kazes to sto kazesBihac96 je napisao/la:Besic najlošiji večeras i to ubjedljivo![]()
Ko god tvrdi drugacije, nije gledao citavu utakmicu , pa covjek se sa Pjanicem drzao sredu, ne razumijem xD
Ali to ne znači što sam rekao da je bio najlosiji da je odigrao loše.Odigrao je odličnu utakmicu kao i cijela ekipa ali je prodao bruku lopti na sredini terena to je ono što mu zamjeram.i zbog toga sam rekao najlosiji u odličnoj utakmici valjda me razumiješ na šta mislim
begović je bio nesiguran, istrčao je par puta u prazno, višća i vranješ su imali par nepotrebnih grešaka, kolašinac je ponekad djelovao izgubljen i par puta se neobjašnjivo nije vratio nakon izgubljene lopte ali to su sve sitnice, nismo mi njemačka da se svaka sitnica vaga na grame
odlična utakmica protiv lošeg protivnika kome su falili ključni igrači, idemo dalje