Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Švicarska - BiH

Pobjeda
43
41%
Neriješeno
39
37%
Poraz
23
22%

Ukupno glasova: 105

jestamaji
Kontakt:

Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la jestamaji » 29 mar 2016, 22:50

Bihac96 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Besic najlošiji večeras i to ubjedljivo
Jarane ti il si corav, il si retartiran, pa Besic je jedan od boljih na terenu bio, smiren i stalozen, koliko je puta samo Svicarce okrenuo na pola centra, pa iznijeo loptu, ko Schweinsteiger svojevremeno... Nadam se da se zajebajes kad kazes to sto kazes :)

Ko god tvrdi drugacije, nije gledao citavu utakmicu , pa covjek se sa Pjanicem drzao sredu, ne razumijem xD
Zaboravio sam Viscu poslij Visce je bio najlosiji.

Ali to ne znači što sam rekao da je bio najlosiji da je odigrao loše.Odigrao je odličnu utakmicu kao i cijela ekipa ali je prodao bruku lopti na sredini terena to je ono što mu zamjeram.i zbog toga sam rekao najlosiji u odličnoj utakmici valjda me razumiješ na šta mislim :)
nije niko bio loš večeras
begović je bio nesiguran, istrčao je par puta u prazno, višća i vranješ su imali par nepotrebnih grešaka, kolašinac je ponekad djelovao izgubljen i par puta se neobjašnjivo nije vratio nakon izgubljene lopte ali to su sve sitnice, nismo mi njemačka da se svaka sitnica vaga na grame
odlična utakmica protiv lošeg protivnika kome su falili ključni igrači, idemo dalje

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 mar 2016, 22:50

Po meni veceras najbolji vranjes pa dzekson i besic. Najgori ibisevic i visca. Do kad ce vise ibisevic biti dtugi napadac, fudbal se od njeg odbija jace nego od zid.Jedino lose u postavi veceras Ibisevic
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 29 mar 2016, 22:51

Svaka čast repko!
Sve pohvale Baždareviću na pozivu Dulji i Graovcu, momci su mokazali da znaju a i da u ovoj našoj ligi ima potencijalnh reprezentativaca samo ih moramo ipak više cjeniti. Nebitno da li igraju za moj klub ili Zelju,Zrinju,Slobodu drago mi je kada jedan igrač iz ove lige uspije a sigurno da ih ima kvalitetnjih u odnosu na one koji svoje karijere počinju na zapadu i automatski postaju potencijalni reprezentativci. Nadam se u skorijem vremenu i nastupima Hodzica, Cimija, Bajica ...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 mar 2016, 22:51

Sramota vam je kad su se Kolasinac, Spahic i Besic malo ''pohrvali'' sa njihovim igracima? Mene nije, jer momci sa tim cinom pokazuju, da su 101% glavom u utakmici i nedaju na sebe, sto bi se reklo grade autoritet na terenu.

Sramota vas kad BHF zapali koju baklju, nazivate jih huliganima, klosarima, glupanima,..Mene nije sramota, jer ti momci daju zadnju marku da idu na utakmice reprezentacije, nije vazno fudbalske, kosarkarske ili rukometne, i uvjek su tu uz svoju Bosnu.

Sramota vas je nasih navijaca, koji 90% fudbalskih utakmica u gostima prirede kao da igramo u Bosni? E mene nije sramota, jer se nam cijeli svijet divi, kakav patriotizam vlada kod nas i kakva podrska!

A da ja vas pitam, je li vas sramota sada pisati hvalospjeve i cestitke o Pjanicu i Dzeki? Do juce ste obojicu pljuvali,a danas su vam vec idoli!? Pljuvate Ibisevica, standardnog igraca kluba na 3. mjestu Njemacke Bundeslige, a kad sutra pogodi za repku, opet idu hvalospjevi na njegov racun, oko plavoooo itd.

JE LI VAS SRAMOTA?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 mar 2016, 22:53

SlevinKelevra je napisao/la:Raskovat' cemo Svicarsku! Citiram se nakon utakmice.
Pa da se citiram :kafa:

I da se sjetim kolektivno najmilijih ovim nasim forumskim 'strucnjacima', a ustvari dejcurliji ili iskompleksiranim individuama kojima je lakse podnijeti svoj debilizam ako neko drugi 'padne'. :roll: Fuj, bagro :puke: :puke:

A, da se sjetim milih i fudbalerima: gospodo, je li normalno da smo u, realno, nebitnoj prijateljskoj utakmici pokazali vise zelje, htjenja, borbe, nalozenosti nego u dvije protiv Irske koje su nam znacile sve?! :roll: Yebem ti nas mentalitet. Da nam neko ponudi da ponovimo baraz, raskovali bi ih, ali gotovo sad... :plac:

Sto se tice tekme kao tekme, jedna od nasih najboljih predstava u posljednjih nekoliko godina. Ako je ovo najava onoga sto Bazdarevic moze sa ovim timom, mislim da svi mozemo biti optimisti :bih:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 29 mar 2016, 22:54

Hadzic - OUT
Cimirot - IN

:wave:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 29 mar 2016, 22:55

ElCartel11 je napisao/la:Sramota vam je kad su se Kolasinac, Spahic i Besic malo ''pohrvali'' sa njihovim igracima? Mene nije, jer momci sa tim cinom pokazuju, da su 101% glavom u utakmici i nedaju na sebe, sto bi se reklo grade autoritet na terenu.

Sramota vas kad BHF zapali koju baklju, nazivate jih huliganima, klosarima, glupanima,..Mene nije sramota, jer ti momci daju zadnju marku da idu na utakmice reprezentacije, nije vazno fudbalske, kosarkarske ili rukometne, i uvjek su tu uz svoju Bosnu.

Sramota vas je nasih navijaca, koji 90% fudbalskih utakmica u gostima prirede kao da igramo u Bosni? E mene nije sramota, jer se nam cijeli svijet divi, kakav patriotizam vlada kod nas i kakva podrska!

A da ja vas pitam, je li vas sramota sada pisati hvalospjeve i cestitke o Pjanicu i Dzeki? Do juce ste obojicu pljuvali,a danas su vam vec idoli!? Pljuvate Ibisevica, standardnog igraca kluba na 3. mjestu Njemacke Bundeslige, a kad sutra pogodi za repku, opet idu hvalospjevi na njegov racun, oko plavoooo itd.

JE LI VAS SRAMOTA?
Trebao si još i uzvičnik staviti na zadnju rečenicu, neka se zna koliko si se uzbudio.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 mar 2016, 22:55

Meni na kraju malo bude zao Seferovica, bas se vidi da mu nije bilo lako. Moj je zivot Svica, imam sve sto pozelim, samo jedno ne, jbg zemo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2016, 22:56

SlevinKelevra je napisao/la:A, da se sjetim milih i fudbalerima: gospodo, je li normalno da smo u, realno, nebitnoj prijateljskoj utakmici pokazali vise zelje, htjenja, borbe, nalozenosti nego u dvije protiv Irske koje su nam znacile sve?! :roll: Yebem ti nas mentalitet. Da nam neko ponudi da ponovimo baraz, raskovali bi ih, ali gotovo sad... :plac:
To mi je prošlo kroz glavu nakon majstorije Pjanića. Jbt, kao da je druga reprezentacija izašla na teren. Na stranu što je Meša posložio sve kockice, jbt, kako su ginuli na terenu, to odavno nisam vidio. Ono kad od prvog minuta protivniku objasniš da će morati dobro da se oznoji ako misli do dobrog rezultata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 mar 2016, 22:57

ElCartel11 je napisao/la:Sramota vam je kad su se Kolasinac, Spahic i Besic malo ''pohrvali'' sa njihovim igracima? Mene nije, jer momci sa tim cinom pokazuju, da su 101% glavom u utakmici i nedaju na sebe, sto bi se reklo grade autoritet na terenu.

JE LI VAS SRAMOTA?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 mar 2016, 22:58

Profesor je napisao/la:Meni na kraju malo bude zao Seferovica, bas se vidi da mu nije bilo lako. Moj je zivot Svica, imam sve sto pozelim, samo jedno ne, jbg zemo.

Sta ti ga ima bit zao, nije on neki veliki patriota. Vjerujem da je dolazio u bosnu samo kad je pozivan na dodjelu onih nagrada i na okupljanja reprezentacije Bosne. Nema on nista sa bosnom. Jedino se na kraju mozda malo posrano osjecao i razmisljao da li ce se pozdraviti igraci sa njim ili ne, ostalo nista vise. Covjek je pun ko brod i svicarac, boli ga ona stvar.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 29 mar 2016, 23:00

Dodje se tobe.A da se doslo tobe malo ranije mi bi sad trazili aranzmane po Francuskoj.
Dje su oni sto kazu da je ono protiv Irske nas maksimum i da smo mi prosjecna reprezentacija?
Ova reprezentacija ne samo da se trebala plasirati nego ima kuveta da tamo igra znacajnu ulogu,da hladno pricamo o osmini finala,cetvtfinalu.

Sta smo naucili?Stavis najbolje igrace,motivises ih,adekvatno fizicki i takticki pripremis i nemas problema.Nista menadzeri,nista novinari.nista savez RS,nista klubovi iz naseg kikirikishipa,nista lobisti.Nista Coca,Pjevko,Dulja,Cimi,Graha,Djuro,ovaj-onaj,samo daj najbolje igrace,svi znaju koji su to najbolji.

Je li ovo prvi put u Bazdarevicevom mandatu,i prvi put inace odavno da smo poceli u najacem sastavu?I jesmo oderali,guzove pomjerali?

Fala,do vidjenja.

PS: Ima li ko da sad ne bi umro od tuge?
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 29 mar 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 mar 2016, 23:02

iskreno, ebe mi se za bhf-ove baklje, ali kad vidim ko ih napada... madridisti, katalonci, topnici :lol: ne znam od kud oni uopšte na ovim temama, zar nije njihova engleska igrala večeras?

a kad vi pljunete u monitor dok gledate na strimu kako neymar promašuje šansu, onda vam je to ok... licemjerni katalonci
1946

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 29 mar 2016, 23:03

DeeWa je napisao/la:Sta ti ga ima bit zao, nije on neki veliki patriota. Vjerujem da je dolazio u bosnu samo kad je pozivan na dodjelu onih nagrada i na okupljanja reprezentacije Bosne. Nema on nista sa bosnom. Jedino se na kraju mozda malo posrano osjecao i razmisljao da li ce se pozdraviti igraci sa njim ili ne, ostalo nista vise. Covjek je pun ko brod i svicarac, boli ga ona stvar.
Dolazi on u Bosnu svako ljeto i prica kako se osjeca kao Bosanac, cak pomaze i selu odakle je valjda da se iskupi za ovo. Da se ogradim ne branim ga, nije odabrao nasu reprezentaciju i boli me qurac za njim.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 29 mar 2016, 23:03

Vranjes najbolji!
Amer Dupovac!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 mar 2016, 23:04

PipiDugaCarapa je napisao/la:

JE LI VAS SRAMOTA?
Trebao si još i uzvičnik staviti na zadnju rečenicu, neka se zna koliko si se uzbudio.
Smjesni ste mi samo, nista vise :thumbup:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 mar 2016, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:A, da se sjetim milih i fudbalerima: gospodo, je li normalno da smo u, realno, nebitnoj prijateljskoj utakmici pokazali vise zelje, htjenja, borbe, nalozenosti nego u dvije protiv Irske koje su nam znacile sve?! :roll: Yebem ti nas mentalitet. Da nam neko ponudi da ponovimo baraz, raskovali bi ih, ali gotovo sad... :plac:
To mi je prošlo kroz glavu nakon majstorije Pjanića. Jbt, kao da je druga reprezentacija izašla na teren. Na stranu što je Meša posložio sve kockice, jbt, kako su ginuli na terenu, to odavno nisam vidio. Ono kad od prvog minuta protivniku objasniš da će morati dobro da se oznoji ako misli do dobrog rezultata.
Vas dvojca I onaj Fidelis ste dokaz, zasto smo proklet narod. Nikad nam dosta, e to je depresija...

Na stranu jad I cemer.

Treba naglasiti da je ova turneja prosla bez Cimirota (realno blizu prvih 11), Milicevica, Krunica, Hodzica i Bajica.

I jos nesto sto malo ko spominje imamo tri vrhunska golmana.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 mar 2016, 23:04

Samo kad zaigraju

...........pjanic........ ..
..besic........cimirot..

Jao. Pa cimi i besic dva ista profila igraca, identicna, uz njih maestro poput pjanica... Jedva cekam
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 mar 2016, 23:04

i bravo momci, još sad damir i to je to :bih:
1946

Rios

Post Postao/la Rios » 29 mar 2016, 23:05

Dugo se cekalo na ovakvu predstavu nase repke,jos od Argentine rekao bih.Bilo je od tada do veceras pobjeda,ali nijedna nije ostvarena tako uvjerljivo i sigurno a terenu kao ova.
Naravno,jeste ovo prijateljska uktamica,jesu kvale relativno daleko,ali raduje to sto smo vidjeli da smo i dalje sposobni odigrati partiju kakve se ne bi postidjeli ni na Euru,posebno prvo poluvrijeme.Bravo momci :clap:
Inace,ovo veceras je bila nasa najjaca postava bez sumnje.Lijepo je to Mesa i formacijski postavio,lijepo se kombinovalo,dosta trcalo i beskompromisno borilo.To zelimo da gledamo od nase repke.
Sto se tice samih igraca,dosta njih je pruzilo odlicnu partiju,gotovo niko slabu,zapravo niko.Spaha i Zuka pokazali da su nas najbolji stoperski tandem trenutno,Besic i Pjanic pokazali da,kad su obojica fit,mogu prekucati svaki vezni red i zarko cekam jos Cimirota,Dzeko kao iz najboljih dana,Lulic nastavio da asistira,Begovic da brani zicere,Kolasinac i Vranjes takodjer vrlo dobri.Ne znam cemu porzivanje Visce,momak odigrao sasvim korektnu utakmicu,mozda nije u rangu ovih ranije nabrojanih,ali na desnom krilu on trenutno nema konkurenciju.
U ove dvije utkmice smo dobili dva nova igraca definitivno - Buric i Mateo Susic.Sto se tice Duljevica pokazao da ima materijala,ali mora se jos dokazivati.
Eto,to je to za ovaj dvomec.Sad slijedi Spanija,novi veliki izazov za nasu repku pa onda kvale.Steta sto nas nece biti na Euru,definitivno ovaj time ima kvalitet da se tamo nadje ali jbg..Raduje to sto smo vidjeli da se imamo cemu nadati u kvalama za SP aBd. :bih:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 mar 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.