Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Chinaglia » 30 mar 2016, 15:45

jasmin10 je napisao/la:Chinaglia i Saurman veliki strucnjaci na aparatima.
neko na aparatima kada dodju reprezentativne tekme, a neko na aparatima citave sezone, stas
ali, nemas brige, to je skoro pa isto :zviz:
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 mar 2016, 17:07

pinoglavi je napisao/la: Nevjerovatno kako nikada losu formu u klubu ne prenese u reprezentaciju :bow:
Nešto najbitnije, zato i jeste najveći svih vremena što se tiče reprezentacije. :salut:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2016, 17:16

SlevinKelevra je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Iskreno yebe mi se kako ce postupati prema novinarima, i nisu nasi novinari nikakve cvjecke ali ne trebamo biti S. Koreja i prenositi vijesti iz Italije samo kada ga hvale a ne kada ga kritikuju. Danas Edin fenomenalan, nevjerovatno kako nikada losu formu u klubu ne prenese u reprezentaciju :bow:
To niko ne ocekuje, ali treba malo ukljuciti mozak. Italija je jedna od onih zemalja gdje svaka budala koja je barem dodirnula loptu jednom u zivotu ima svoje misljenje, i dobija medijski prostor. I to je OK. Ali da li je Dzeko zasluzio da se ovdje prenosi misljenje bas svake budale iz svakakvog zutila po Italiji? Citajuci samo SS dalo bi se zakljuciti da je Dzeko jednostavno zaboravio hodati i da je medju najgorim fudbalerima Rome. :crazy: Zato i njegov hladan odnos prema novinarima, uvjeren sam. Sta mislis, prenose li porugalci sve sta pisu katalonski mediji o C Ronaldu? Gdje je ismijavam i kritikovan svaki dan? Boli njih qurac za kataloncima i ostalim, njima je Ronaldo nacionalno blago. U nas su mediji vise mahala, nego ozbiljno novinarstvo.
A upravu si, ali sta ces kad se novinarstvo svede na copy/paste i prevodjenje sa europskih portala, pa tako prevode sve sto im dodje pod ruku.
Nad tobom sunce najljepše sja

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 mar 2016, 17:18

Rekorder je po broju golova za neki nacionalni tim što se tiče Balkana.(46)

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 mar 2016, 17:22

Trebalo bi da ide na minimalno 55.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 30 mar 2016, 21:34

Edin Dzeko koji je od svojih 46 golova 33 postigao u takmicarskim utakmicama za Bosnu i Hercegovinu. Koji je ja mislim medju 3-4 najbolja strijelaca euro kvalifikacija za sp svih vremena. Koji je u takmicarskim utakmicama zabijao spaniji, belgiji, turskoj, francuskoj, grckoj i mnogim drugim i onda se opet nadje ljudi da blati ovog covjeka i najveceg naseg igraca i da dovodi upitanje njegovo zalaganje i njegov doprinos. Sramota.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 30 mar 2016, 22:15

Angola je napisao/la:Jeste daje Dzekson propo ali i dalje je nas najbolji napadac bez konkurencije. Kakav mali Baja Hodza i Djuran nisu ni do pete Vedadu pa da ne pricamo dalje.. :kafa:
Bilo je onih koji su pisali kako Edin treba na klupu, ne znaju oni da kad se Edin oprosti mi cemo biti pupa hava, jednostavno moramo uzivati dok traje i moliti Boga da Edinu podari zdravlja i snage da igra do 35. najmanje.
DD

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 mar 2016, 22:16

Burundi je napisao/la:
Angola je napisao/la:Jeste daje Dzekson propo ali i dalje je nas najbolji napadac bez konkurencije. Kakav mali Baja Hodza i Djuran nisu ni do pete Vedadu pa da ne pricamo dalje.. :kafa:
Bilo je onih koji su pisali kako Edin treba na klupu, ne znaju oni da kad se Edin oprosti mi cemo biti pupa hava, jednostavno moramo uzivati dok traje i moliti Boga da Edinu podari zdravlja i snage da igra do 35. najmanje.
apsolutno! i još da svake godine mijenja klub ako ikako može :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 mar 2016, 22:34

Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke. :yawn:

Ja ne znam sta covjek jos treba da uradi, da dokaze da je najvazniji igrac nase reprezentacije.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 mar 2016, 14:41

Hvala ti!

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 mar 2016, 15:46

Goalgetter je napisao/la:Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke. :yawn:

Ja ne znam sta covjek jos treba da uradi, da dokaze da je najvazniji igrac nase reprezentacije.
Kome bi se to trebao dokazivati? KAd glupi bosnjo tjera svoje onda mu ni bog ne moze usaditi drugacije. Ko do sada nije shvatio velicinu ovog covjeka, nece je shvatiti ni onda kada ga ne bude u reprezetnaciji.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 mar 2016, 16:26

Posto ss prenosi samo pljuvacinu po Edinu i ne zanimaju ih pozitivne vijesti, evo od mene jedan fin isjecak iz Corriera :tokralju: :bih:

slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2016, 18:10

Goalgetter je napisao/la:Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke. :yawn:

:clap:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 mar 2016, 18:20

Donnie Darko je napisao/la:

:clap:
Da im svima po milionce na kucnu adresu posalje pa bi ga mozda tad postovali. Mozda. A mozda bi ovdje kukali sto im nije 2 poslao! :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 mar 2016, 18:31

soccerfan je napisao/la: Da im svima po milionce na kucnu adresu posalje pa bi ga mozda tad postovali. Mozda. A mozda bi ovdje kukali sto im nije 2 poslao! :mrgreen: :mrgreen:
Sve same poguzije :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 mar 2016, 19:00

emir79 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la: Da im svima po milionce na kucnu adresu posalje pa bi ga mozda tad postovali. Mozda. A mozda bi ovdje kukali sto im nije 2 poslao! :mrgreen: :mrgreen:
Sve same poguzije :mrgreen:
Razumijes me :mrgreen:

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 31 mar 2016, 19:28

Dzeki svaka cast za odigranih 50 minuta protiv Svice. Borio se i imao je motivacije. Poslije 50-te se setkao.

Mi nemamo boljeg napadaca u nasoj repki to je cinjenica.

A sad, vecina vas se protive ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.

Ja pratim ovu temu zato sto mi je Dzeko drag kao nas najbolji igrac ikada, ali to ne znaci da ga necu kritikovati...
Zadnja izmjena: dsulejm, dana/u 31 mar 2016, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 mar 2016, 19:32

dsulejm je napisao/la:Dzeki svaka cast za odigranih 50 minuta protiv Svice. Borio se i imao je motivacije. Poslije 50-te se setkao.

A sad, vecina vas se protivite ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.

Ja pratim ovu temu zato sto mi je Dzeko drag kao nas najbolji igrac ikada, ali to ne znaci da ga necu kritikovati...
Ne govorimo sad nigdje za njegove utakmice u Romi, gdje naravno zasluzuje kritike, ali to nije poenta sada.

Ovdje se radi o njegovim tekmama u reprezentaciji, gdje je on i dalje nezamjenjiv za ovu reprezentaciju.

Isto tako, razlika izmedju kritikovanja i pljuvanja je velika. I ja ga kritikujem za utakmice u Romi, zasluzio ih je nemoguce je da igrac ovakvog kalibra promasi preko deset mrtvih zicera u jednoj sezoni, ali prepoznat ce se sami ova redovna doza pljuvaca sto ga omalovazava posebno kad igra reprezentaciju, te bi ga najradije i na klupu smjestili.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 mar 2016, 19:40

Goalgetter je napisao/la:
dsulejm je napisao/la:Dzeki svaka cast za odigranih 50 minuta protiv Svice. Borio se i imao je motivacije. Poslije 50-te se setkao.

A sad, vecina vas se protivite ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.

Ne govorimo sad nigdje za njegove utakmice u Romi, gdje naravno zasluzuje kritike, ali to nije poenta sada.

Ovdje se radi o njegovim tekmama u reprezentaciji, gdje je on i dalje nezamjenjiv za ovu reprezentaciju.

Isto tako, razlika izmedju kritikovanja i pljuvanja je velika. I ja ga kritikujem za utakmice u Romi, zasluzio ih je nemoguce je da igrac ovakvog kalibra promasi preko deset mrtvih zicera u jednoj sezoni, ali prepoznat ce se sami ova redovna doza pljuvaca sto ga omalovazava posebno kad igra reprezentaciju, te bi ga najradije i na klupu smjestili.
Goalgetter objasnio. :thumbup:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 apr 2016, 00:54

Dzeko trenutno masi te zicere ali zato cuvanje lopte mu je na dosta vecem nivou a i zna podvaliti loptu samo tako.
Protiv Svice je bio odlican, borio se, driblao. Dzeko je mozda nasa najbolja opcija da igra ispred Besica i Pjanica a ispred njega jos jedan napadac. I u Romi ima dosta asistencija a mogao je imati i dosta vise.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.