Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Edin Dzeko koji je od svojih 46 golova 33 postigao u takmicarskim utakmicama za Bosnu i Hercegovinu. Koji je ja mislim medju 3-4 najbolja strijelaca euro kvalifikacija za sp svih vremena. Koji je u takmicarskim utakmicama zabijao spaniji, belgiji, turskoj, francuskoj, grckoj i mnogim drugim i onda se opet nadje ljudi da blati ovog covjeka i najveceg naseg igraca i da dovodi upitanje njegovo zalaganje i njegov doprinos. Sramota.
Bilo je onih koji su pisali kako Edin treba na klupu, ne znaju oni da kad se Edin oprosti mi cemo biti pupa hava, jednostavno moramo uzivati dok traje i moliti Boga da Edinu podari zdravlja i snage da igra do 35. najmanje.Angola je napisao/la:Jeste daje Dzekson propo ali i dalje je nas najbolji napadac bez konkurencije. Kakav mali Baja Hodza i Djuran nisu ni do pete Vedadu pa da ne pricamo dalje..
DD
apsolutno! i još da svake godine mijenja klub ako ikako možeBurundi je napisao/la:Bilo je onih koji su pisali kako Edin treba na klupu, ne znaju oni da kad se Edin oprosti mi cemo biti pupa hava, jednostavno moramo uzivati dok traje i moliti Boga da Edinu podari zdravlja i snage da igra do 35. najmanje.Angola je napisao/la:Jeste daje Dzekson propo ali i dalje je nas najbolji napadac bez konkurencije. Kakav mali Baja Hodza i Djuran nisu ni do pete Vedadu pa da ne pricamo dalje..
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke. 
Ja ne znam sta covjek jos treba da uradi, da dokaze da je najvazniji igrac nase reprezentacije.
Ja ne znam sta covjek jos treba da uradi, da dokaze da je najvazniji igrac nase reprezentacije.
Hvala ti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kome bi se to trebao dokazivati? KAd glupi bosnjo tjera svoje onda mu ni bog ne moze usaditi drugacije. Ko do sada nije shvatio velicinu ovog covjeka, nece je shvatiti ni onda kada ga ne bude u reprezetnaciji.Goalgetter je napisao/la:Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Posto ss prenosi samo pljuvacinu po Edinu i ne zanimaju ih pozitivne vijesti, evo od mene jedan fin isjecak iz Corriera

- Donnie Darko
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke.
Da im svima po milionce na kucnu adresu posalje pa bi ga mozda tad postovali. Mozda. A mozda bi ovdje kukali sto im nije 2 poslao!Donnie Darko je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Nista novo. Edin i dalje pruza maksimum svojih mogucnosti u reprezentaciji, a pojedini mogu da crknu od muke.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sve same poguzijesoccerfan je napisao/la: Da im svima po milionce na kucnu adresu posalje pa bi ga mozda tad postovali. Mozda. A mozda bi ovdje kukali sto im nije 2 poslao!![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Razumijes meemir79 je napisao/la:Sve same poguzijesoccerfan je napisao/la: Da im svima po milionce na kucnu adresu posalje pa bi ga mozda tad postovali. Mozda. A mozda bi ovdje kukali sto im nije 2 poslao!![]()
Dzeki svaka cast za odigranih 50 minuta protiv Svice. Borio se i imao je motivacije. Poslije 50-te se setkao.
Mi nemamo boljeg napadaca u nasoj repki to je cinjenica.
A sad, vecina vas se protive ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.
Ja pratim ovu temu zato sto mi je Dzeko drag kao nas najbolji igrac ikada, ali to ne znaci da ga necu kritikovati...
A sad, vecina vas se protive ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.
Ja pratim ovu temu zato sto mi je Dzeko drag kao nas najbolji igrac ikada, ali to ne znaci da ga necu kritikovati...
Zadnja izmjena: dsulejm, dana/u 31 mar 2016, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne govorimo sad nigdje za njegove utakmice u Romi, gdje naravno zasluzuje kritike, ali to nije poenta sada.dsulejm je napisao/la:Dzeki svaka cast za odigranih 50 minuta protiv Svice. Borio se i imao je motivacije. Poslije 50-te se setkao.
A sad, vecina vas se protivite ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.
Ovdje se radi o njegovim tekmama u reprezentaciji, gdje je on i dalje nezamjenjiv za ovu reprezentaciju.
Isto tako, razlika izmedju kritikovanja i pljuvanja je velika. I ja ga kritikujem za utakmice u Romi, zasluzio ih je nemoguce je da igrac ovakvog kalibra promasi preko deset mrtvih zicera u jednoj sezoni, ali prepoznat ce se sami ova redovna doza pljuvaca sto ga omalovazava posebno kad igra reprezentaciju, te bi ga najradije i na klupu smjestili.
Goalgetter objasnio.Goalgetter je napisao/la:Ne govorimo sad nigdje za njegove utakmice u Romi, gdje naravno zasluzuje kritike, ali to nije poenta sada.dsulejm je napisao/la:Dzeki svaka cast za odigranih 50 minuta protiv Svice. Borio se i imao je motivacije. Poslije 50-te se setkao.
A sad, vecina vas se protivite ako ga neko kritikuje. Pa zasto? Jel vi ne vidite da je ove sezone bas los? Opet kazem ovo sto je odigrao 50 minuta protiv Svice je super i podsjeca na starog Dzeku. Ako ga neko kritikuje ne znaci da je "mis", "izdajica", "anti-patriota", "poguzija", "pljuvac", itd.
Ovdje se radi o njegovim tekmama u reprezentaciji, gdje je on i dalje nezamjenjiv za ovu reprezentaciju.
Isto tako, razlika izmedju kritikovanja i pljuvanja je velika. I ja ga kritikujem za utakmice u Romi, zasluzio ih je nemoguce je da igrac ovakvog kalibra promasi preko deset mrtvih zicera u jednoj sezoni, ali prepoznat ce se sami ova redovna doza pljuvaca sto ga omalovazava posebno kad igra reprezentaciju, te bi ga najradije i na klupu smjestili.
Dzeko trenutno masi te zicere ali zato cuvanje lopte mu je na dosta vecem nivou a i zna podvaliti loptu samo tako.
Protiv Svice je bio odlican, borio se, driblao. Dzeko je mozda nasa najbolja opcija da igra ispred Besica i Pjanica a ispred njega jos jedan napadac. I u Romi ima dosta asistencija a mogao je imati i dosta vise.
Protiv Svice je bio odlican, borio se, driblao. Dzeko je mozda nasa najbolja opcija da igra ispred Besica i Pjanica a ispred njega jos jedan napadac. I u Romi ima dosta asistencija a mogao je imati i dosta vise.
Upravo tako. U Romi igra odlicno, cuva loptu, razigrava, sve radi osim zavrsnice, jednostavno promasi sve sto se moze promasiti, ali igra mu je jako dobra, daleko bolje igra nego u Cityu, samo da pocne pogadjati one ciste sanse.soko je napisao/la:Dzeko trenutno masi te zicere ali zato cuvanje lopte mu je na dosta vecem nivou a i zna podvaliti loptu samo tako.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Stvarno ste dosadni, ako nemas sta dobro napisati onda briši ba.
Nema niko pravo kritikovati Dzeku, koliko je samo dao za BiH.
U repki nije imo toliko losih tekmi, mozda nekad se malo vise setka ali nije on kriv nego trener sto ne kaze alo dugonogi de potrci malo.
Sto se tice kluba, bjezi ba iz one vuko-****

Nema niko pravo kritikovati Dzeku, koliko je samo dao za BiH.
U repki nije imo toliko losih tekmi, mozda nekad se malo vise setka ali nije on kriv nego trener sto ne kaze alo dugonogi de potrci malo.
Sto se tice kluba, bjezi ba iz one vuko-****
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Otac reprezentacije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala ti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, HariTz, Iniesta12, komax, Marokanci58, prisonbreak, Sensei, signalidunapark i 95 gostiju.