Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
bio sam na tekmi,mnogo dobro odigrano,,takticki ,trkacki ,slomili smo ih...cestitke igracima i Mesi... 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
20 na listi,a nema nas medu 24 najbolje na euru.Koja ironija,ljudi se segace sa nama!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znaci igramo sa Spanijom krajem maja, a sta je sa onim turnirom (cini mi se negdje u Aziji) sto se spominjalo?
Don't believe the hype.
Idemo i to igrati, Kirin kup u Japanu.akisarajevo92 je napisao/la:Znaci igramo sa Spanijom krajem maja, a sta je sa onim turnirom (cini mi se negdje u Aziji) sto se spominjalo?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
3.-7. juna se igra. Mislim da sam čitao da tamo nećemo ići sa najjačim sastavom, ne bi valjalo to ako je tačno.HankMoody je napisao/la:Idemo i to igrati, Kirin kup u Japanu.akisarajevo92 je napisao/la:Znaci igramo sa Spanijom krajem maja, a sta je sa onim turnirom (cini mi se negdje u Aziji) sto se spominjalo?
Nad tobom sunce najljepše sja
Cijela utakmica protiv Svicarske, na njemackom jeziku.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Valjalo bi itekako. Prvi razlog što bi imao kurcobolju igrača kojima je sezona iza tipa Dzeko, Pjanic, Lulic i tako dalje. Drugo valjalo bi da Duljevic, Mateo Susic, Grahovac, Graovac plus još eventualno novih igrača iz naše lige kad bi odigrali više od 20-25 minuta.pinoglavi je napisao/la:3.-7. juna se igra. Mislim da sam čitao da tamo nećemo ići sa najjačim sastavom, ne bi valjalo to ako je tačno.HankMoody je napisao/la:Idemo i to igrati, Kirin kup u Japanu.akisarajevo92 je napisao/la:Znaci igramo sa Spanijom krajem maja, a sta je sa onim turnirom (cini mi se negdje u Aziji) sto se spominjalo?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
U qurcu smo mi onda ako bi Dzeko, Pjanic, Lulic i ostali imali qurcobolju u dresu reprezentacije bez obzira kada se igra utakmica. Neka dobiju ti navedeni priliku, ali bolje je recimo Grahovca upariti s Pjanicem da igra, nego da ti vezni red drze Grahovac, Jajalo i Krunic npr. Opet sve zavisi od sastava protivnika, ali mislim da nije najpametnije izostaviti nase udarne igrace iz ovog kupa.samocelik je napisao/la: Valjalo bi itekako. Prvi razlog što bi imao kurcobolju igrača kojima je sezona iza tipa Dzeko, Pjanic, Lulic i tako dalje. Drugo valjalo bi da Duljevic, Mateo Susic, Grahovac, Graovac plus još eventualno novih igrača iz naše lige kad bi odigrali više od 20-25 minuta.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nema teoretske šanse da tamo idu naši najbolji igrači. Tamo će ići igrači koji nisu među 14/15 igrača, sa ovog spiska će ići TSS, Graovac, Grahovac, Duljevic, Susic, Sehic, Buric itd... Dodati im ove potencijalne Hodzic, Bajic, Suljic itd... i ostale popuniti sa igračima iz naše lige. Mislim da zato i služi ovo okupljanje igrača iz PL.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Garant su Japanci postavili neke uslove. Nisu oni vesla sisali.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Tamo bi bila odlična prilika za izvuć maksimum od novih igrača. Da vidimo šta zapravo mogu Duljević, Graovac, Sušić, Hodžić, Bajić, Cimirot... Meša da ima uvid s čime raspolaže pa da u kvalifikacije odemo s taktikom, a ne kao ona ekipa koju je tek preuzeo, bez glave i repa, gdje smo preskakali sredinu pa se nismo ni vidjeli u baražu. We believe in you Meša! 

Moguce, ali ne mislim ni da ce Danska i Bugarska biti u najjacem sastavu, ma nece ni njihov JapanTMovac je napisao/la:Garant su Japanci postavili neke uslove. Nisu oni vesla sisali.