Sportski komentatori

Neutral
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2010, 00:23

BB BiH je napisao/la:MARJAN MIJAJLOVIĆ=KRALj

Da, strašan je.

Ovo je tiranija . :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2010, 00:24

Kod nas je sve moguce, pa i ovo. Marijan je car, najbolji komentator kojeg ima nasa drzava. Bilo nekome krivo ili ne, covjek je profesor za sve ostale. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 12 jun 2010, 00:25

meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.

onaj ko voli slusati marjana imao je i dalje izbor da prebaci na bhrt...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jun 2010, 00:26

BB BiH je napisao/la:MARJAN MIJAJLOVIĆ=KRALj
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 12 jun 2010, 00:32

Hellas je napisao/la:meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.

PROFESIONALCE !?!?!?!?!?

pa jbte ljudi iz Hrvatske me zovu,pokusavaju da pronadju nacin da gledaju na FTV-u tekme zbog Marjana.......................ako su ono profesionalci na HRT-u ( prvenstvo je dugo,vidjet ces na sto mislim ) stvarno ne znam u sta spada Marjan.

ahh znam U NABOLJEG SPORTSKOG KOMENTATORA SVIH VREMENA ! ! ! ! ! !
BB BiH

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 12 jun 2010, 00:35

netrebamo se pravit ludi, zna svak sta je pravi razlog ove sramotne odluke rtrs-a!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 12 jun 2010, 00:35

BB BiH je napisao/la:
Hellas je napisao/la:meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.

PROFESIONALCE !?!?!?!?!?

pa jbte ljudi iz Hrvatske me zovu,pokusavaju da pronadju nacin da gledaju na FTV-u tekme zbog Marjana.......................ako su ono profesionalci na HRT-u ( prvenstvo je dugo,vidjet ces na sto mislim ) stvarno ne znam u sta spada Marjan.

**** ja sam subjektivan. navikao sam na te hrvatske komentatore i na sabahudina topalbecirevica (ne kontam sta se desilo sa njim, penzija?). marjan me za 5 minuta izivcira i gasim tv. naravno hvala bogu danas imamo dovoljno televizija, postujem tvoj izbor.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 12 jun 2010, 00:37

Dobar komentator mora da ima glas,dikciju...itd.Treba biti realan i reći da Marijan ništa nema osim naravno fudbalskog znanja i većina zrelijih ljudi ga ne voli slušati dok je kod mlađih popularniji.Ja sam mlađi al mi ipak nije dobar.Previše melje i iritantan mu je glas.
Drugu utakmicu sam gledao na RTL-u onaj švabo je ok komentator plus što je slika deset puta bolja nego na BHT-u.Za mene jedini komentator koji vrijedi/o iz BiH je Sabahudin Topalbečirević i Edin Avdić za košarku.
Vezano za RTRS,vjerovatno su se ljudi žalili a ovi jedva dočekli da ga skinu.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 12 jun 2010, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 12 jun 2010, 00:38

Hellas je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:

PROFESIONALCE !?!?!?!?!?

**** ja sam subjektivan. navikao sam na te hrvatske komentatore i na sabahudina topalbecirevica (ne kontam sta se desilo sa njim, penzija?). marjan me za 5 minuta izivcira i gasim tv. naravno hvala bogu danas imamo dovoljno televizija, postujem tvoj izbor.

Baho je nedavno komentarisao jednu tekmu na Hayatu.............
BB BiH

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 jun 2010, 00:42

nije komentarisao "jednu tekmu" vec najveci derbi na svijetu. malo postovanja molit cu lijepo :)

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 12 jun 2010, 00:43

blazz je napisao/la:Dobar komentator mora da ima glas,dikciju...itd.Treba biti realan i reći da Marijan ništa nema osim naravno fudbalskog znanja i većina zrelijih ljudi ga ne voli slušati dok je kod mlađih popularniji.Ja sam mlađi al mi ipak nije dobar.Previše melje i iritantan mu je glas.
Drugu utakmicu sam gledao na RTL-u onaj švabo je ok komentator plus što je slika deset puta bolja nego na BHT-u.Za mene jedini komentator koji vrijedi/o iz BiH je Sabahudnin Topalbečirević i Edin Avdić za košarku.
odi na BanjaLucki forum ;) pa procitaj par postova,vezano za prenos utemice,kao i za ukidanje Marjanovog prenosa.

Mozda su cak ''MALO'' vise isfrustrirani od nas..............pocastili su sve svoje vlastodrzce najsocnijim cestitkama te su utakmicu nastavili pratiti na FTV-u.
Kvalitet su uvijek cijeni.
BB BiH

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jun 2010, 00:44

BB BiH je napisao/la:

PROFESIONALCE !?!?!?!?!?

hrvati su slusali bahu na ftv kad je igrala engleska hrvatska
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 12 jun 2010, 00:47

Wolverine je napisao/la:nije komentarisao "jednu tekmu" vec najveci derbi na svijetu. malo postovanja molit cu lijepo :)
:D
istina EL CLASICO
BB BiH

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 12 jun 2010, 00:49

BB BiH je napisao/la:
blazz je napisao/la:Dobar komentator mora da ima glas,dikciju...itd.Treba biti realan i reći da Marijan ništa nema osim naravno fudbalskog znanja i većina zrelijih ljudi ga ne voli slušati dok je kod mlađih popularniji.Ja sam mlađi al mi ipak nije dobar.Previše melje i iritantan mu je glas.
Drugu utakmicu sam gledao na RTL-u onaj švabo je ok komentator plus što je slika deset puta bolja nego na BHT-u.Za mene jedini komentator koji vrijedi/o iz BiH je Sabahudnin Topalbečirević i Edin Avdić za košarku.
odi na BanjaLucki forum ;) pa procitaj par postova,vezano za prenos utemice,kao i za ukidanje Marjanovog prenosa.

Mozda su cak ''MALO'' vise isfrustrirani od nas..............pocastili su sve svoje vlastodrzce najsocnijim cestitkama te su utakmicu nastavili pratiti na FTV-u.
pazi zreliji ljudi o kojima ja pričam ne vise po forumima i internetu a velika su populacija
hajde neka bude da svako ima svoj ukus i svakako da onaj što je mjenjao Marijana na poluvremenu je talašika
lično najviše bi volio gledati utakmice na HRT2 al šta da se radi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2010, 00:57

I zar nije bilo uživancija slušati Bahu kada je prenosio el classico, čovjek se ne dernja, fino/kulturno prenosi utakmicu. A ne Marjan, dernja se + daje neke skroz nevažne podatke. Možda to neko voli, sve zavisi od ukusa pojedinca :D Ja sam više za tip komentatora kakav je legenda Baho.

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 12 jun 2010, 01:01

BB BiH je napisao/la:

PRICAJTE STA HOCETE HEEHEH TOOO KRALJU NEDAJ SE

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 01:10

dajte ljudi sta Marjan zna od komentarisanja utakmica.. koga boli qrac sto ancelotti ispod kuce ima apoteku i sto je necija majka rodila 14-ero djece... pa sta ce vam Marjan taj blage nema.

Gori je od Blazicka i Baloga koji na HTV-u uspavaju publiku.

Komentatori su Drago Cosic, Zeljko Vela, Bozo Susec-.. njih je ugodno slusati. Pale se na dobre akcije i lijepe golove ali ne melju cijelu utakmicu i nemaju onako grub glas.

To sto je on par puta rekao dzeko dijamantu dzeko dijamantu odmah najbolji za vas... sjedi po pet sati i trazi neke glupe informacije da zamara nas gledatelje.. treba mu zabraniti komentarisanje

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 12 jun 2010, 01:12

Casillas je napisao/la: Komentatori su Drago Cosic, Zeljko Vela, Bozo Susec-.. njih je ugodno slusati.
Nazovi hotline - njih je najugodnije slusati.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Post Postao/la Avatar » 12 jun 2010, 01:13

Casillas je napisao/la:dajte ljudi sta Marjan zna od komentarisanja utakmica.. koga boli qrac sto ancelotti ispod kuce ima apoteku i sto je necija majka rodila 14-ero djece... pa sta ce vam Marjan taj blage nema.

Gori je od Blazicka i Baloga koji na HTV-u uspavaju publiku.

Komentatori su Drago Cosic, Zeljko Vela, Bozo Susec-.. njih je ugodno slusati. Pale se na dobre akcije i lijepe golove ali ne melju cijelu utakmicu i nemaju onako grub glas.

To sto je on par puta rekao dzeko dijamantu dzeko dijamantu odmah najbolji za vas... sjedi po pet sati i trazi neke glupe informacije da zamara nas gledatelje.. treba mu zabraniti komentarisanje
Sta ti znas koji je dobar komentator',marjan je legenda dozivljava komentarisanje utakmice na malo drugaciji nacin nego drugi komentatori,tebe zamara i slicne ljude kao sto si ti .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2010, 01:14

Slažem se sa svakom tvojom Casillase :mrgreen:

@Devil; Normalno je da ćeš čuti neke nove inforimacije, ni Marjan ne zna odakle ih iskopa, a na milione ih je

:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.