BB BiH je napisao/la:MARJAN MIJAJLOVIĆ=KRALj
Da, strašan je.
Ovo je tiranija .

PROFESIONALCE !?!?!?!?!?Hellas je napisao/la:meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.
onaj ko voli slusati marjana imao je i dalje izbor da prebaci na bhrt...
**** ja sam subjektivan. navikao sam na te hrvatske komentatore i na sabahudina topalbecirevica (ne kontam sta se desilo sa njim, penzija?). marjan me za 5 minuta izivcira i gasim tv. naravno hvala bogu danas imamo dovoljno televizija, postujem tvoj izbor.BB BiH je napisao/la:PROFESIONALCE !?!?!?!?!?Hellas je napisao/la:meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.
pa jbte ljudi iz Hrvatske me zovu,pokusavaju da pronadju nacin da gledaju na FTV-u tekme zbog Marjana.......................ako su ono profesionalci na HRT-u ( prvenstvo je dugo,vidjet ces na sto mislim ) stvarno ne znam u sta spada Marjan.
ahh znam U NABOLJEG SPORTSKOG KOMENTATORA SVIH VREMENA ! ! ! ! ! !
Hellas je napisao/la:**** ja sam subjektivan. navikao sam na te hrvatske komentatore i na sabahudina topalbecirevica (ne kontam sta se desilo sa njim, penzija?). marjan me za 5 minuta izivcira i gasim tv. naravno hvala bogu danas imamo dovoljno televizija, postujem tvoj izbor.BB BiH je napisao/la:PROFESIONALCE !?!?!?!?!?Hellas je napisao/la:meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.
pa jbte ljudi iz Hrvatske me zovu,pokusavaju da pronadju nacin da gledaju na FTV-u tekme zbog Marjana.......................ako su ono profesionalci na HRT-u ( prvenstvo je dugo,vidjet ces na sto mislim ) stvarno ne znam u sta spada Marjan.
odi na BanjaLucki forumblazz je napisao/la:Dobar komentator mora da ima glas,dikciju...itd.Treba biti realan i reći da Marijan ništa nema osim naravno fudbalskog znanja i većina zrelijih ljudi ga ne voli slušati dok je kod mlađih popularniji.Ja sam mlađi al mi ipak nije dobar.Previše melje i iritantan mu je glas.
Drugu utakmicu sam gledao na RTL-u onaj švabo je ok komentator plus što je slika deset puta bolja nego na BHT-u.Za mene jedini komentator koji vrijedi/o iz BiH je Sabahudnin Topalbečirević i Edin Avdić za košarku.
Vezano za RTRS,vjerovatno su se ljudi žalili a ovi jedva dočekli da ga skinu.
hrvati su slusali bahu na ftv kad je igrala engleska hrvatskaBB BiH je napisao/la:PROFESIONALCE !?!?!?!?!?Hellas je napisao/la:meni je covjek iritantan, nakon sto sam gledao deset minuta na rtrs i nerviranja sto se ne posveti utakmici nego prica neku desetu pricu i nepotrebne podatke, prebacio sam na htv2 i slusao profesionalca.
Wolverine je napisao/la:nije komentarisao "jednu tekmu" vec najveci derbi na svijetu. malo postovanja molit cu lijepo
pazi zreliji ljudi o kojima ja pričam ne vise po forumima i internetu a velika su populacijaBB BiH je napisao/la:odi na BanjaLucki forumblazz je napisao/la:Dobar komentator mora da ima glas,dikciju...itd.Treba biti realan i reći da Marijan ništa nema osim naravno fudbalskog znanja i većina zrelijih ljudi ga ne voli slušati dok je kod mlađih popularniji.Ja sam mlađi al mi ipak nije dobar.Previše melje i iritantan mu je glas.
Drugu utakmicu sam gledao na RTL-u onaj švabo je ok komentator plus što je slika deset puta bolja nego na BHT-u.Za mene jedini komentator koji vrijedi/o iz BiH je Sabahudnin Topalbečirević i Edin Avdić za košarku.
Vezano za RTRS,vjerovatno su se ljudi žalili a ovi jedva dočekli da ga skinu.pa procitaj par postova,vezano za prenos utemice,kao i za ukidanje Marjanovog prenosa.
Mozda su cak ''MALO'' vise isfrustrirani od nas..............pocastili su sve svoje vlastodrzce najsocnijim cestitkama te su utakmicu nastavili pratiti na FTV-u.
Kvalitet su uvijek cijeni.
PRICAJTE STA HOCETE HEEHEH TOOO KRALJU NEDAJ SEBB BiH je napisao/la:odi na BanjaLucki forumblazz je napisao/la:Dobar komentator mora da ima glas,dikciju...itd.Treba biti realan i reći da Marijan ništa nema osim naravno fudbalskog znanja i većina zrelijih ljudi ga ne voli slušati dok je kod mlađih popularniji.Ja sam mlađi al mi ipak nije dobar.Previše melje i iritantan mu je glas.
Vezano za RTRS,vjerovatno su se ljudi žalili a ovi jedva dočekli da ga skinu.pa procitaj par postova,vezano za prenos utemice,kao i za ukidanje Marjanovog prenosa.
Mozda su cak ''MALO'' vise isfrustrirani od nas..............pocastili su sve svoje vlastodrzce najsocnijim cestitkama te su utakmicu nastavili pratiti na FTV-u.
Kvalitet su uvijek cijeni.
Nazovi hotline - njih je najugodnije slusati.Casillas je napisao/la: Komentatori su Drago Cosic, Zeljko Vela, Bozo Susec-.. njih je ugodno slusati.
Sta ti znas koji je dobar komentator',marjan je legenda dozivljava komentarisanje utakmice na malo drugaciji nacin nego drugi komentatori,tebe zamara i slicne ljude kao sto si ti .Casillas je napisao/la:dajte ljudi sta Marjan zna od komentarisanja utakmica.. koga boli qrac sto ancelotti ispod kuce ima apoteku i sto je necija majka rodila 14-ero djece... pa sta ce vam Marjan taj blage nema.
Gori je od Blazicka i Baloga koji na HTV-u uspavaju publiku.
Komentatori su Drago Cosic, Zeljko Vela, Bozo Susec-.. njih je ugodno slusati. Pale se na dobre akcije i lijepe golove ali ne melju cijelu utakmicu i nemaju onako grub glas.
To sto je on par puta rekao dzeko dijamantu dzeko dijamantu odmah najbolji za vas... sjedi po pet sati i trazi neke glupe informacije da zamara nas gledatelje.. treba mu zabraniti komentarisanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.