Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 20:39

RiNo je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Rino i to sto kazes.
Ovo sto si ti naveo nijedan ti ''kriticar''nece procitati.
Valjda uce cirilicu sta li.
Nije fazon znanje ili neznanje Papeta.
Vec je fazon sto ga vise cjene u Evropi i svjetu nego na nasim geografskim kotama.
I najgore od svega sto razlozi pljuvanja i kritike totalno maloumni.
Kao i sto zamjena za njega niti je ima niti hoce ti koji bi trebali da dodju i zamjene.Par koji bi htjeli iskustva,znanja skoro ni an procente.
Zamjene su strucnjaci koji zaradjuju nekoliko miliona godisnje. Sigurno ce iz ljubavi prema BiH prihvatiti 60 hiljada eura godisnje.
Po tom mi ih fakticki i nemamo.Niti cemo ih ikada imati.
Posto u ljubavi neko mora eben. :mrgreen:
Prema tome,protegnuti se onoliko koliko je ponjava dugacka. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 11 jun 2010, 20:49

harry_90 je napisao/la:Na ovoj temi ne smijes nista lose reci o Susicu,odmah se javi njegov zastitnik harishp,da ga brani,treba malo u savezu se raspitat da umjesto Baljica njega postave za zamjenika Susicu,bili bi ubitacan tandem,jes da bi mu morali laptop stavit kraj njega,da upise koji komentar :D Papeta cijenim kao legendu Sarajeva,al on nije jos za selektora repke,veliki je fudbaler bio,al za selektora jos nije dorastao.
ispravka: pape je legenda sarajeva, bh i evropskog fudbala/nogometa

eto ti ces mu reci za sto je dorastao,idi prvo sline obrisi m,agarac jedan

P.S ne moze bolan Joguncic i kompanija u rprezentaciju na silu, znam ja sta je tvoj problem sa papetom. ispadate iz lige zadnjih 5 godina, a hocete igrace u reprezentaciju
FKS❤️1946

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2010, 21:02

djokica je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Na ovoj temi ne smijes nista lose reci o Susicu,odmah se javi njegov zastitnik harishp,da ga brani,treba malo u savezu se raspitat da umjesto Baljica njega postave za zamjenika Susicu,bili bi ubitacan tandem,jes da bi mu morali laptop stavit kraj njega,da upise koji komentar :D Papeta cijenim kao legendu Sarajeva,al on nije jos za selektora repke,veliki je fudbaler bio,al za selektora jos nije dorastao.

P.S ne moze bolan Joguncic i kompanija u rprezentaciju na silu, znam ja sta je tvoj problem sa papetom. ispadate iz lige zadnjih 5 godina, a hocete igrace u reprezentaciju
Ko ovdje spominje da mi je krivo jer je bio fudbaler Sarajevom,nit je tema to.Ne bih da te vrijedjam,jer vidim da si pecinar neki,ne znas nish drugo reci pa lafo mi krivi sto je bio clan Sarajeva :lol: udari glavom od zid koji put,mozda ti udje sta u glavu,al vidim da je to manje od oraha pa razumijem te ;) al ne bih da klubove spominjem,jer previse bih imao pricat .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 11 jun 2010, 21:45

harry_90 je napisao/la:
djokica je napisao/la:

Ko ovdje spominje da mi je krivo jer je bio fudbaler Sarajevom,nit je tema to.Ne bih da te vrijedjam,jer vidim da si pecinar neki,ne znas nish drugo reci pa lafo mi krivi sto je bio clan Sarajeva :lol: udari glavom od zid koji put,mozda ti udje sta u glavu,al vidim da je to manje od oraha pa razumijem te ;) al ne bih da klubove spominjem,jer previse bih imao pricat .
da sam malo ranije poceo izlaziti, mogao sam ti tata biti, toliko sam otprilike stariji od tebe.
prema tome, znam malo vise i pamtim malo duze.
smiri zivce malo, kad bude igraca u slobodi za reprezentaciju, zvat ce njih pape.
zadnji koji je bio zasluzeno u reprezentaciji a da je ponikao u slobodi je bio Fahrudin Omerovic ( doduse tada je branio za partizan).

Yebi ga, vama je trenutno najbolji igrac Vlatko Glavas,garantujem da je i sada bolji igrac od svih koji igraju u Slobodi ;)
FKS❤️1946

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 jun 2010, 21:52

_dreamer_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Definitivno treba uvesti neki test pismenosti prije registracije na forum.
Ma meni u principu i ne smeta, ali evo, jedna od banalnih stvari je brate to da se negacija pise odvojeno od glagola, i eto stoji u mom potpisu, a vidim da to niko ne yebe ni 5%. Kad nekome to spomenes, nadju se uvrijedjeni. A zar nije bolje provaliti se pa nauciti nesto na nekom forumu, gdje si nekakva anonimna osoba, nego provaliti se sutra u pisanju CV-a, nekog izvjestaja ili necega treceg.
Lep gest od prosvetitelja (dreamer)! Nepisu se sve negacije odvojeno.

Da (ti) pojasnim:

Rečca ne u odričnim oblicima glagola, na primer: ne znam (Safet ne zna trenerski zanat), ne veruju, ne dolazimo, ne pitaj, ne može; izuzetak su odrični glagoli neću, nemam, nemoj, nisam...

Trpni pridev sa negacijom ne se pise spojeno, kao io pravi pridevi: nepropisan , neoprezan, nedostupan...

U biti nasi knjizevnici se decenijama prepiru oko ove teme, a ti nam to zelis objasniti jednim postom. Jos jednom, veliko hvala.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 jun 2010, 22:01

velez_mostar je napisao/la:Gledam malo intervju sa Susicem ,ovo je katastrofa ,isto dedo neki koji je pogledao par utakmica ,pa ono nabilava..jao ,jao..
He he ...Gde se moze video pogledati? Hvala

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2010, 22:03

Safet bi trebao upisati vecernju skolu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 jun 2010, 22:32

Pa kako vam vise nije dosadno naprdjivati :?: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 jun 2010, 22:58

cole-ch je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Definitivno treba uvesti neki test pismenosti prije registracije na forum.
Ma meni u principu i ne smeta, ali evo, jedna od banalnih stvari je brate to da se negacija pise odvojeno od glagola, i eto stoji u mom potpisu, a vidim da to niko ne yebe ni 5%. Kad nekome to spomenes, nadju se uvrijedjeni. A zar nije bolje provaliti se pa nauciti nesto na nekom forumu, gdje si nekakva anonimna osoba, nego provaliti se sutra u pisanju CV-a, nekog izvjestaja ili necega treceg.
Lep gest od prosvetitelja (dreamer)! Nepisu se sve negacije odvojeno.

Da (ti) pojasnim:

Rečca ne u odričnim oblicima glagola, na primer: ne znam (Safet ne zna trenerski zanat), ne veruju, ne dolazimo, ne pitaj, ne može; izuzetak su odrični glagoli neću, nemam, nemoj, nisam...

Trpni pridev sa negacijom ne se pise spojeno, kao io pravi pridevi: nepropisan , neoprezan, nedostupan...

U biti nasi knjizevnici se decenijama prepiru oko ove teme, a ti nam to zelis objasniti jednim postom. Jos jednom, veliko hvala.
kao prvo, nije mi namjera da se s tobom ovdje prepirem oko gramatike... Ti ako znas gramatiku, blago onda tebi, tebe onda niko nije u onom postu prozvao...

Tice se ljudi koji pisu: ho cu, ne cu, neznam, ce mo, i tako dalje, da sada ne nabrajam dalje...

Kao drugo, procitaj ponovo moj post prije nego sto pocnes da meni drzis predavanje iz gramatike prijatelju. Naime, spomenuo sam pisanje negacije "ne" odvojeno OD GLAGOLA. Zasto se onda ti pravis veci profesor nego sto jesi i drzis meni predavanje o pisanju negacije uz pridjeve, nije mi nikako jasno?
Dalje, ono sto sam ja rekao je u principu tacno. TO JESTE GENERALNO PRAVILO, sa NEKOLIKO izuzetaka koje si i sam spomenuo. Imaj u vidu da ja nisam drzao predavanje iz pravopisa ovdje, pa shodno s time nisam ni napisao elaborat kao sto si se ti potrudio (a neka si, nekima ce sigurno biti od koristi), nego sam naveo banalan primjer.

I da, da li je u tvojoj drugoj recenici bilo ironije ili ne, u svakom slucaju, NEPISU se pise NE PISU, no ti to doduse i znas... Cisto da spomenem, da ne zbunis ucenike...

Pozdrav
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 11 jun 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 22:59

lepo chola o pravopisu ali....

nemere to bas tako - haman da se sjecam da vjetar puše a ne duva... nemože mi niko reci da nemere .... zaboli mene čuna za te vase lepe pravopise.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 11 jun 2010, 23:06

Nadam se da je cas gramatike zavrsen ;)
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 23:09

NEZNAM JEL CE MO NASTAVLJAT ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 jun 2010, 23:11

bparena je napisao/la:NEZNAM JEL CE MO NASTAVLJAT ;)
valjda ne ce mo
:D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 11 jun 2010, 23:14

Kako hoce te, samo onda ce biti ba nova :mrgreen:

O&O
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 jun 2010, 23:20

Mr Plummer je napisao/la:Kako hoce te, samo onda ce biti ba nova :mrgreen:

O&O
nemoj šefe, budi milostiv :D

evo idemo o safetu:

dobar je safet, jest da voli driblati i nervirati srpske komentatore, ali je plaho dobar čojk... bice to sve ok, uzimamo prvo mjesto u grupi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 23:24

_dreamer_ je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:Kako hoce te, samo onda ce biti ba nova :mrgreen:

O&O
nemoj šefe, budi milostiv :D

evo idemo o safetu:

dobar je safet, jest da voli driblati i nervirati srpske komentatore, ali je plaho dobar čojk... bice to sve ok, uzimamo prvo mjesto u grupi
Dobro si ovu skontao.Milenko Pantic ga nije mogao ocima smisliti.Petrovic iz Zvezde mu je morao biti u ''senci''Papeta.Izgleda da i na forumu imamo Pantica kapetana bele lad"J"e. :lol:
Zato ga je pokojni Delic gotivio.''Kako rece na jednoj tekmi nema nista dok Safet ne uzme loptu i proba nesto sam da napravi.Kad je nakon 15 minuta izvaljao cjelu protivnicku odbranu i golman mu na jedvita jada odbranio.
Bilo je ona famozna''ne sam Safete,ne sam'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jun 2010, 00:38

harishp je napisao/la: Dobro si ovu skontao.Milenko Pantic ga nije mogao ocima smisliti.Petrovic iz Zvezde mu je morao biti u ''senci''Papeta.Izgleda da i na forumu imamo Pantica kapetana bele lad"J"e. :lol:
Zato ga je pokojni Delic gotivio.''Kako rece na jednoj tekmi nema nista dok Safet ne uzme loptu i proba nesto sam da napravi.Kad je nakon 15 minuta izvaljao cjelu protivnicku odbranu i golman mu na jedvita jada odbranio.
Zbog ovakvih postova vrijedi svratiti na forum. Bravo Hare majstore. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 12 jun 2010, 09:15

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Dobro si ovu skontao.Milenko Pantic ga nije mogao ocima smisliti.Petrovic iz Zvezde mu je morao biti u ''senci''Papeta.Izgleda da i na forumu imamo Pantica kapetana bele lad"J"e. :lol:
Zbog ovakvih postova vrijedi svratiti na forum. Bravo Hare majstore. ;)
ah tako je to nekada bilo, a sad je pape odlazi kod ovih strucnjaka.....ima i ona emisija za djecu "sta djeca znaju o zavicaju" :mrgreen: :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2010, 09:43

"Bilo je ona famozna''ne sam Safete,ne sam''

ta je recenica izgovorena na tekmi YU:Bugarska 3:2 u Splitu. Traumaticna, rastrzana, legendarna utakmica kada se Yu plasirala najvise zaslugom Susica i golom Radanovica u 91 minuti tekme. Ne govorimo o legendarnom i po meni uz Osima najboljeg fudbalera sto je nasa Bosna imala - fudbaleru Safetu Susicu. Selektor ????

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 09:46

bparena je napisao/la:"Bilo je ona famozna''ne sam Safete,ne sam''

ta je recenica izgovorena na tekmi YU:Bugarska 3:2 u Splitu. Traumaticna, rastrzana, legendarna utakmica kada se Yu plasirala najvise zaslugom Susica i golom Radanovica u 91 minuti tekme. Ne govorimo o legendarnom i po meni uz Osima najboljeg fudbalera sto je nasa Bosna imala - fudbaleru Safetu Susicu. Selektor ????
Selektor pa tri upitnika.
Pa skinite se vise covjeku sa one stvari da i to do kraja vidimo.
Ebo sve cese,komarce i buve.Kakvi ste vi. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []