Kod nas je sve politika u uvjek ce biti , blize se izbori kupe se jeftini poloticki poeni , najbitnije je ostati na vlasti i biti vladar isudija i kadija naredne 4 godine , za poltrona Davidovica (fasistu) ne treba trositi rjeci moze svako da potrazi na youtubue njegou multi eticnost

.
Sad malo o Marjanu , on je prije svega srbin tj. srbijanac ali sa osjecajima za bivsu drzavu , on je proje svega KOSMOPOLITA I PROFESIONALAC , da radi na HRT-u vristao bih i kada Olic ili Eduardo dadni gol za hrvatsku , isto tako neko je spomenu i ja sam ga gledao kada je Partizan komentarisao.
Staces mana covjeka sto ljude negleda kako se ko zove , pa voli sve ljude iz regije i sto je vaznije ne MRZI one druge.
Jest da covjek ponkad pretjera ali se pripremi maximalno i zna ama bas SVE , pa neke ponekad nauci i nesta o kulturi , historije , posto utakmice gladaju od nepismenih do obrazovanih pa hoce da doprinese , jer htjeli mi to ili ne prizani cijeli region je seljacki preko 80% i gdje zive poluljudi .
Ovo naradjenej je doslo samo da se malo dobuju politicki izbori , jer je kao Marjan tamo njihov , slika se sa zastavom ljiljana , koja je ultranacioanlisticka

naravno za ljude koje nemaju pojma o histroji Bosne.
Zna Davidovic da ce ga mrak pojesti ako Dodik i njemu slicni mafijasi i fasisti sidju sa vlasti , valja ostati u kolu , razumjem ljude bore se za svoj hljeb (kruh). Sve se vrti oko para tj izbora. A vjerujem da bi od onih 20% normalnih ljudi tj gradjana iz manjaeg entiteta radije slsala profesionalaca , nego razne "proljeve" od komentatora , ali prije svega nestrucne i neobrazovane, ali "pogodne".
Bio sam nedavno prvi put poslije rata u Srbiji tj Novom Sadu i malo manje u BG i stakao toliko puno prijatelja za kratko vrijeme da sam i sam bio iznanadjen , onda sam ja sebe uhvatio da se treba druziti sa obrazovanim ljudima jer okruzen ovakvim ljudima i sam sam postao covjek sa predrasudama.
Mada znam da i ovo "Sizifov"** posao morao sam postaviti komenatar , mozda makar nekog okrenem da pocne da gleda i sa druge strane medalje.
** viditi na wikipediji ko je bio Sizif