idi naGuest je napisao/la:ima li stream za mob?
doctor-dance.net/wss.apk
skini aplikaciju, instaliraj i otovori arena sport 4
čas posla.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
idi naGuest je napisao/la:ima li stream za mob?
Imamo novog insajderaplavousrcu je napisao/la:Generalni sponzor se danas predstavlja a to su navijaci.
mokhe je napisao/la:idi naGuest je napisao/la:ima li stream za mob?
doctor-dance.net/wss.apk
skini aplikaciju, instaliraj i otovori arena sport 4
čas posla.
Najvece pojacanje al kako on nije mogao nista napraviti u Belgiji i drugoj grckoj ligi. Meni neshvatljivo.bojamora je napisao/la:Meni se čini da u premijer lígi nismo imali boljeg špica od lendrića
6000AnelMid je napisao/la:Koliko gledalaca je u stadionu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
Jedina zamjerka je jug, one parole, uzas. Treba neko djecurliji reci da Bosnu vole i ljudi drugih nacija, tacno me bilo stid mog najbolje prijatelja i saborca nakon prve parole koji nije bosnjak.
Spominjanje **** seselja i klanja, govori da su za iste ideje kao i on, fuj fuj fuj.
Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.
Sramota !! Nikad mi nije bilo jasno ko manipulira sa ovim navijacima. Klub se jasno mora ograditi od politike i reci da politickim porukama nije mjesto na stadionu. Ja sam Bosnjak, bio u armiji, ali fakat politici nije mjesto u sportu.gramparada je napisao/la:meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
Jedina zamjerka je jug, one parole, uzas. Treba neko djecurliji reci da Bosnu vole i ljudi drugih nacija, tacno me bilo stid mog najbolje prijatelja i saborca nakon prve parole koji nije bosnjak.
Spominjanje **** seselja i klanja, govori da su za iste ideje kao i on, fuj fuj fuj.
Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.
jbg stvarno sramotagramparada je napisao/la:meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao![/quote]jasan je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
jbg stvarno sramotagramparada je napisao/la:meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!jasan je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
znam prijatelju da nisam,srecom znam puno ljudi u ovom gradu i znam da nisam,ali ipak malo se jadno osjećaš kada te neko izuzme iz price,a ti koji su me izuzeli vjerovatno se nisu ni rodili kada je rat počeo.Tuzno brate kao da ti neko tvog rodjenog pokusava da oduzme![/quote]Argentina je napisao/la:jbg stvarno sramotagramparada je napisao/la:meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!jasan je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.![]()
. al mislim da i ti znas da nikako ne mozes bit nepozeljan na grbavici samo zato sto nisi bosnjak. malo su pokvarili ugodjaj s ovim
znam prijatelju da nisam,srecom znam puno ljudi u ovom gradu i znam da nisam,ali ipak malo se jadno osjećaš kada te neko izuzme iz price,a ti koji su me izuzeli vjerovatno se nisu ni rodili kada je rat počeo.Tuzno brate kao da ti neko tvog rodjenog pokusava da oduzme![/quote]Argentina je napisao/la:jbg stvarno sramotagramparada je napisao/la:meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!jasan je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.
Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.![]()
. al mislim da i ti znas da nikako ne mozes bit nepozeljan na grbavici samo zato sto nisi bosnjak. malo su pokvarili ugodjaj s ovim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.