FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mokhe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mokhe » 02 apr 2016, 16:43

Guest je napisao/la:ima li stream za mob?
idi na
doctor-dance.net/wss.apk

skini aplikaciju, instaliraj i otovori arena sport 4

čas posla. :thumbup:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 apr 2016, 16:52

plavousrcu je napisao/la:Generalni sponzor se danas predstavlja a to su navijaci.
Imamo novog insajdera :rol: . Ne djelujemo dobro. Kao da smo u utakmicu usli sa respektom. Vodimo i to je najvaznije samo jos jedan zabiti na pocetku drugog da se ne sikiramo.

emirrrTM87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirrrTM87 » 02 apr 2016, 16:54

mokhe je napisao/la:
Guest je napisao/la:ima li stream za mob?
idi na
doctor-dance.net/wss.apk

skini aplikaciju, instaliraj i otovori arena sport 4

čas posla. :thumbup:

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !

Guest
Kontakt:

Post Postao/la Guest » 02 apr 2016, 16:57

Hvala drug
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 apr 2016, 17:06

Meni se čini da u premijer lígi nismo imali boljeg špica od lendrića

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 apr 2016, 17:18

Dajte link por favor ovaj gore ne radi, za pc. Danke.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 apr 2016, 17:20

bojamora je napisao/la:Meni se čini da u premijer lígi nismo imali boljeg špica od lendrića
Najvece pojacanje al kako on nije mogao nista napraviti u Belgiji i drugoj grckoj ligi. Meni neshvatljivo.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 02 apr 2016, 17:30

Koliko gledalaca je u stadionu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 apr 2016, 17:34

AnelMid je napisao/la:Koliko gledalaca je u stadionu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
6000
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 apr 2016, 18:23

Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

Jedina zamjerka je jug, one parole, uzas. Treba neko djecurliji reci da Bosnu vole i ljudi drugih nacija, tacno me bilo stid mog najbolje prijatelja i saborca nakon prve parole koji nije bosnjak.

Spominjanje **** seselja i klanja, govori da su za iste ideje kao i on, fuj fuj fuj.

Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 02 apr 2016, 18:30

Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

Jedina zamjerka je jug, one parole, uzas. Treba neko djecurliji reci da Bosnu vole i ljudi drugih nacija, tacno me bilo stid mog najbolje prijatelja i saborca nakon prve parole koji nije bosnjak.

Spominjanje **** seselja i klanja, govori da su za iste ideje kao i on, fuj fuj fuj.

Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.
meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 02 apr 2016, 18:39

gramparada je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao!
Sramota !! Nikad mi nije bilo jasno ko manipulira sa ovim navijacima. Klub se jasno mora ograditi od politike i reci da politickim porukama nije mjesto na stadionu. Ja sam Bosnjak, bio u armiji, ali fakat politici nije mjesto u sportu.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 02 apr 2016, 18:41

jbg stvarno sramota :sick: :sick: . al mislim da i ti znas da nikako ne mozes bit nepozeljan na grbavici samo zato sto nisi bosnjak. malo su pokvarili ugodjaj s ovim
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 02 apr 2016, 18:53

jasan je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

meni stvarno nije jasno ko je zaduzen za one parole,ja sam se danas osjecao kao visak na onom stadionu,moj otac se borio za ovaj grad,moje sve je unisteno,osjetio sam rat na najgori moguci nacin,al izgleda zato sto nisam Bosnjak nisam bio pozeljan na stadionu.Nemate pojma kako sam se jadno osjecao![/quote]
jbg stvarno sramota :sick: :sick: . al mislim da i ti znas da nikako ne mozes bit nepozeljan na grbavici samo zato sto nisi bosnjak. malo su pokvarili ugodjaj s ovim[/quote]
znam prijatelju da nisam,srecom znam puno ljudi u ovom gradu i znam da nisam,ali ipak malo se jadno osjećaš kada te neko izuzme iz price,a ti koji su me izuzeli vjerovatno se nisu ni rodili kada je rat počeo.Tuzno brate kao da ti neko tvog rodjenog pokusava da oduzme!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 apr 2016, 19:04

jasan je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

jbg stvarno sramota :sick: :sick: . al mislim da i ti znas da nikako ne mozes bit nepozeljan na grbavici samo zato sto nisi bosnjak. malo su pokvarili ugodjaj s ovim[/quote]
znam prijatelju da nisam,srecom znam puno ljudi u ovom gradu i znam da nisam,ali ipak malo se jadno osjećaš kada te neko izuzme iz price,a ti koji su me izuzeli vjerovatno se nisu ni rodili kada je rat počeo.Tuzno brate kao da ti neko tvog rodjenog pokusava da oduzme![/quote]

Ti si milion puta veci navijac od tih idiota, oni su samo steta kluba i sljam drustva. **** njih, ali treba to iskorijeniti. Ne mogu ispostovati kad se proziva igrac ime pa prezime, a koliko nam je skupina jadna, sjever je svaki put nadglasa sa svim pjesmama. Jeedva cekam da se izgradi istok, da na jadnom jugu bude 200 narkomana. da vide koliko su nebitni i koliko oni nisu klub, nego obicna stetocina kluba. Balavci jedni. I da, mi na stadionu bi svi trebali biti zeljovci bezobzira na vjere, nacije i ostala sranja.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 02 apr 2016, 19:13

Argentina je napisao/la:

jbg stvarno sramota :sick: :sick: . al mislim da i ti znas da nikako ne mozes bit nepozeljan na grbavici samo zato sto nisi bosnjak. malo su pokvarili ugodjaj s ovim
znam prijatelju da nisam,srecom znam puno ljudi u ovom gradu i znam da nisam,ali ipak malo se jadno osjećaš kada te neko izuzme iz price,a ti koji su me izuzeli vjerovatno se nisu ni rodili kada je rat počeo.Tuzno brate kao da ti neko tvog rodjenog pokusava da oduzme![/quote]

Ti si milion puta veci navijac od tih idiota, oni su samo steta kluba i sljam drustva. **** njih, ali treba to iskorijeniti. Ne mogu ispostovati kad se proziva igrac ime pa prezime, a koliko nam je skupina jadna, sjever je svaki put nadglasa sa svim pjesmama. Jeedva cekam da se izgradi istok, da na jadnom jugu bude 200 narkomana. da vide koliko su nebitni i koliko oni nisu klub, nego obicna stetocina kluba. Balavci jedni. I da, mi na stadionu bi svi trebali biti zeljovci bezobzira na vjere, nacije i ostala sranja.[/quote]
ma jbg lahko se sve to objasni zivimo u bih, dovoljno je to rec. kako uvjek budale nadjacuju ove normalne? :|
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 02 apr 2016, 19:23

Argentina je napisao/la:

Ti si milion puta veci navijac od tih idiota, oni su samo steta kluba i sljam drustva. **** njih, ali treba to iskorijeniti. Ne mogu ispostovati kad se proziva igrac ime pa prezime, a koliko nam je skupina jadna, sjever je svaki put nadglasa sa svim pjesmama. Jeedva cekam da se izgradi istok, da na jadnom jugu bude 200 narkomana. da vide koliko su nebitni i koliko oni nisu klub, nego obicna stetocina kluba. Balavci jedni. I da, mi na stadionu bi svi trebali biti zeljovci bezobzira na vjere, nacije i ostala sranja.[/quote]

Ti vrijedjas mene kao vjernika i veliki broj Zeljinih navijaca nazivajuci vjeru sranjem. Sta ima pogresno u onom sto su ljudi napisali? Zasto nebosnjaci koji navijaju za Zelju imaju problem da skontaju da je na Bosnjacima izvrsen genocid. Je li tesko pokazati solidarnost sa ljudima na kojima je pocinjen najgori zlocin od drugog svjetskog rata. Nikoga nisu uvrijedili onom parolom. Je li to Karadzic i njegove pristalice nisu zlocinci i dusmani Bosnjaka i tih nebosnjaka koji su ratovali protiv cetnika. Ko je sta na paroli napisao protiv drugih naroda, a to sto je
bar 80% navijaca Bosnjaci, je li to moramo da sutimo na nepravdu. Nisam isao na utakmicu danas, ali svaka cast ljudima na onoj paroli. A ljudima koji nisu Bosnjaci, a navijaju za Zelju, budite malo solidarni sa ljudima na kojima je ucinjena najvisa nepravda koja jos uvijek traje. Parola je sasvim na mjestu.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 02 apr 2016, 19:42

Dajte, ljudi. Ovaj forum sam prije napustio zbog ovakvih glupusti. Nemojte ljude koji su ovdje zbog Zelje i nogometa tjerati sa istog.

O politickim desavanjima ne treba uopste pisati, jer nije adekvatan forum za te stvari. Srdacno zamoljavam ADMINE da podhitno reaguju!!!

POLITICS OUT!!!
............................................................................................................................................................................
Cujem pricu na stadionu da ce nam Legea ili Diadora praviti nove dresove, tj opremu, pa me zanima da li netko zna 100% info?

Sto se utakmice tice, generalno nisam zadovoljan samim tempom igre sve dok nismo postigli prvi gol. Bila su tu dva zicera, koja smo promasili, i to se mora popraviti, jer protiv bolje ekipe na euro sceni ce da nas kosta. (Primjer: Standard i ona stativa) Moramo da radimo na tome, da ne bi se utvrdila pogresna dijagnoza. Jednostavno treba jaci pritisak praviti ovakvim bunker ekipama koje igraju anti-nogomet. Poslije gola, kao da nam je pao kamen sa leda, i sve je doslovno pocelo da ide, ali zasto? Jer smo sam tempo igre ubrzali. Dakle, kada igraju bunker, vrsiti konstantni pritisak, sto sutevima sa distance, sto ubacivanjima sa strane posebno kada imamo skakaca za 10, a ono cekanje da jedan igrac uradi nesto ne vodi nigdje, ako cete iskreno.

Sve u svemu, uzeli smo vrlo bitna tri boda, koja nam daju novu snagu i energiju za dalje, sto je najbitnije.

Penal, nije bio definitivno, i to je velika sudijska pogresna, posebno onog pomocnog, ali takoder sudije nisu primijetile konstanto laktanje njihovih igraca.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 02 apr 2016, 19:56, ukupno mijenjano 6 puta.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 apr 2016, 19:44

**** vas navijaci i parola. Pobjedili smo, Lendric tri gola glavom dao, a mi pricamo o paroli. Steta sto Velez ne uze bod Slobodi. O utakmici cu kad kitice zavrse :).

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 apr 2016, 19:45

Utakmica odlična a tribine u sredini odron. Kakvi debili
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AnnesTNT, Pablo11 i 12 gostiju.