obiteljskicovjek je napisao/la:Znam da nije ni mjesto ni vrijeme ali osjecam potrebu pohvaliti vecerasnjeg komentatora. Nevjerovatno kako se taj covjek uspjesno, tokom cijele utakmice trudio docarati nama laicima desavanja na terenu. Prilikom prenosa veoma vjesto je uspio skriti najiskrenije simpatije prema nasem klubu. Ja mu u svoje osobno ime (mislim da ce se mnogi sloziti) yebem tabut gdje ce lec', mejtaš gdje ce ga okrenut i na naslone mu posampi. Oprostite mi ali morao sam ga pohvaliti jer sam ga trpio dugo u nadi da ce mu doci iz guzova u u bezvratu glavu ali avaj...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
obiteljskicovjek je napisao/la:Znam da nije ni mjesto ni vrijeme ali osjecam potrebu pohvaliti vecerasnjeg komentatora. Nevjerovatno kako se taj covjek uspjesno, tokom cijele utakmice trudio docarati nama laicima desavanja na terenu. Prilikom prenosa veoma vjesto je uspio skriti najiskrenije simpatije prema nasem klubu. Ja mu u svoje osobno ime (mislim da ce se mnogi sloziti) yebem tabut gdje ce lec', mejtaš gdje ce ga okrenut i na naslone mu posampi. Oprostite mi ali morao sam ga pohvaliti jer sam ga trpio dugo u nadi da ce mu doci iz guzova u u bezvratu glavu ali avaj...
Dobar, dobar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naravno,danas je bio odličan,ali sve prije toga je korektno branio.FrancescoTotti je napisao/la:Nevjerovatno ali niko da pohvali Pavlovica!!!
Pa covjek je i prije ove fenomenalne partijr veceras odlicno branio. Nije kikser sto ne cudo veliko kad smo mi u pitanju. Kad god mu ide lopta ne moram se znojit.
Steta po njega sto se Matej vraca
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Smetljar koji uvijek kad komentarise Sarajevo ,trudi se da što više kritikuje nas tim a protivnika hvali.A lafo navija za nas .Pa budi objektivan smradeobiteljskicovjek je napisao/la:Znam da nije ni mjesto ni vrijeme ali osjecam potrebu pohvaliti vecerasnjeg komentatora. Nevjerovatno kako se taj covjek uspjesno, tokom cijele utakmice trudio docarati nama laicima desavanja na terenu. Prilikom prenosa veoma vjesto je uspio skriti najiskrenije simpatije prema nasem klubu. Ja mu u svoje osobno ime (mislim da ce se mnogi sloziti) yebem tabut gdje ce lec', mejtaš gdje ce ga okrenut i na naslone mu posampi. Oprostite mi ali morao sam ga pohvaliti jer sam ga trpio dugo u nadi da ce mu doci iz guzova u u bezvratu glavu ali avaj...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovaj desno?Besic je napisao/la:
Legenda
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ev ga sad će na BHT početi utakmica,ja mislim da bi mogli mi i pobijediti ovo,neki rezultat 0 1 predvidjam.Citirajte me nakon utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
joj kad sam vidio kako se onaj nas skaut raduje
ko ga cuva u Sarajevu ?
0-1 hvala lijepo,Seseljovci vidimo se nekad opet!!!adem993 je napisao/la:Jako loše prvo poluvrijeme,totalno bezidejno i pritisak se osjetio na igračima,posebno na dulji tokom čitave utakmice,benkara pravi profesionalac i igračina,mislim da bi Harba mogao puno bolje odigrat desetku od okica,radovac se trudio,trčao i pokazao da zna,al definitivno mora se snjurre riješit ako misli nesto ozbiljno,mihojevic je talenat i treba ga forsirat uz jednog iskusnog igrača on moze uspijeti kao i Kovačević,Kadusic nije los samo me strah da smo ga prerano u vatru gurnuli,da treba imat zamjenu da mu se minutaza dozira,bravo za catakovica kao i za naše kadete koje nmg da ne spomenem sva četvorica moraju imati do EP-a profesionalne ugovore jer će biti na tržištu raznim skautima,Iskreno zao mi je ove sadašnje uprave,ali zakazali su,pohlepa za parama ih je pojela,kao i bezMu**st da se odupru raznim menadžerskim talovima i kriminalcima,morali smo očekivat da će se tako nesto desiti ali zao mi je sto nas izdase posebno Dino,aleto hvala im za sve dobro,od ljeta je vrijeme za nove ljude ja volio vidjet Pašića,Hadzibegica ili neku Tanovu garnituru Kineza koja je možda i najbolja opcija ne bih im Sarajevski olosi mogli priči..U Banja Luci će biti teško jer njima gori mada opet 0-1 zašto da ne ljudski je nadati se!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ja volim kritikovati. Al nije ono lose u BL bilo. Naravno da imamo jos mnogo toga da popravimo al bitno je da pobjedjujemo da malo pritisak spadne sa ekipe. Borli su se igraci i zato smo dobili.
Snimak na BHT-u počeo, ko želi da obnovi gradivo
Ili onaj u srediniHordasOdMalena je napisao/la:Ovaj desno?Besic je napisao/la:
Legenda
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imamo igraca vise,vise od jednu minutu ne mozemo drzati loptu u svojim nogama!Divim se Hurticu,kako god zavrsilo ne treba mu rijeci reci!Pavlovic bravo za odbranu! 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta kazes, spremte se spremtehilmo je napisao/la:Snimak na BHT-u počeo, ko želi da obnovi gradivo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nije se ono odnosilo na današnju utakmicu, ali drugi put o tomeFrancescoTotti je napisao/la:Sta kazes, spremte se spremtehilmo je napisao/la:Snimak na BHT-u počeo, ko želi da obnovi gradivo
A gledam sad zvanicnu, odmah slike poslije utakmice, izjave, ovo ono. Poslije Slobode nisu stavili nista. Ova sedmica niti objave, slike s treninga niti koji qrac.

Interesantno kako niko od portala ,neće da pohvali i kaže da su danas 3 igrača iz akademije u prvoj postavi bili,a ne znam kolko na klupi.Da imamo najmlađu ekipu,fuj kako mi se gade .A prošle godine su ubili "zeljina djeca "
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Bolje sto se ne pise, ne treba djeci pritisak stvarati.Majkl je napisao/la:Interesantno kako niko od portala ,neće da pohvali i kaže da su danas 3 igrača iz akademije u prvoj postavi bili,a ne znam kolko na klupi.Da imamo najmlađu ekipu,fuj kako mi se gade .A prošle godine su ubili "zeljina djeca "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hurtic pravi trener!
Pavlovicu delijo!
Pavlovicu delijo!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Osttribine
- Kontakt:
Bravo momci, bravo Hurticu, nije ovo toliko lose izgledalo danas, samo Dulja nas je kostao zivaca sto jeste jeste. Pod hitno ga kakvom hodzi odvesti 
Ne moze se sad reci je li pravi trener ili nije ali je odradio svoj posao uspijesno i profesionalno. 4 utakmice u ligi, 4 pobjede, gol razlika 9-0. Prolazak Zrinjskog u kupu. Jos kad se uzme u obzir u kakvoj je atmosferi radio to dobija jos vise na znacenju.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hurtic pravi trener!
Pavlovicu delijo!
Mada, opet sam misljenja, da nam ne trebaju nikakve ludorije i pravljenje laznih trenera pa poslije tjeranje. Izdrzati s Hurticem do ljeta a onda dovesti pravog trenera u klub. Koji iza sebe ima ime, nema menadzerske igrace i nije celav.