FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2016, 22:11

obiteljskicovjek je napisao/la:Znam da nije ni mjesto ni vrijeme ali osjecam potrebu pohvaliti vecerasnjeg komentatora. Nevjerovatno kako se taj covjek uspjesno, tokom cijele utakmice trudio docarati nama laicima desavanja na terenu. Prilikom prenosa veoma vjesto je uspio skriti najiskrenije simpatije prema nasem klubu. Ja mu u svoje osobno ime (mislim da ce se mnogi sloziti) yebem tabut gdje ce lec', mejtaš gdje ce ga okrenut i na naslone mu posampi. Oprostite mi ali morao sam ga pohvaliti jer sam ga trpio dugo u nadi da ce mu doci iz guzova u u bezvratu glavu ali avaj...
:bow: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 apr 2016, 22:13

obiteljskicovjek je napisao/la:Znam da nije ni mjesto ni vrijeme ali osjecam potrebu pohvaliti vecerasnjeg komentatora. Nevjerovatno kako se taj covjek uspjesno, tokom cijele utakmice trudio docarati nama laicima desavanja na terenu. Prilikom prenosa veoma vjesto je uspio skriti najiskrenije simpatije prema nasem klubu. Ja mu u svoje osobno ime (mislim da ce se mnogi sloziti) yebem tabut gdje ce lec', mejtaš gdje ce ga okrenut i na naslone mu posampi. Oprostite mi ali morao sam ga pohvaliti jer sam ga trpio dugo u nadi da ce mu doci iz guzova u u bezvratu glavu ali avaj...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Dobar, dobar :clap: :clap:

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 02 apr 2016, 22:20

FrancescoTotti je napisao/la:Nevjerovatno ali niko da pohvali Pavlovica!!! :D
Pa covjek je i prije ove fenomenalne partijr veceras odlicno branio. Nije kikser sto ne cudo veliko kad smo mi u pitanju. Kad god mu ide lopta ne moram se znojit.

Steta po njega sto se Matej vraca
I de nek neko da petaka duljevicu da se osisa na cent... Bolje bi mu stajalo milion puta.
Ozb ovo govorim...
Naravno,danas je bio odličan,ali sve prije toga je korektno branio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 02 apr 2016, 22:22

Smetljar koji uvijek kad komentarise Sarajevo ,trudi se da što više kritikuje nas tim a protivnika hvali.A lafo navija za nas .Pa budi objektivan smrade
ŠTA SE OVO DEŠAVA

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 02 apr 2016, 22:22

Besic je napisao/la:slika

Legenda
Ovaj desno? :mrgreen:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 apr 2016, 22:24

Ev ga sad će na BHT početi utakmica,ja mislim da bi mogli mi i pobijediti ovo,neki rezultat 0 1 predvidjam.Citirajte me nakon utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 apr 2016, 22:24

joj kad sam vidio kako se onaj nas skaut raduje :lol: ko ga cuva u Sarajevu ?

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 02 apr 2016, 22:27

adem993 je napisao/la:Jako loše prvo poluvrijeme,totalno bezidejno i pritisak se osjetio na igračima,posebno na dulji tokom čitave utakmice,benkara pravi profesionalac i igračina,mislim da bi Harba mogao puno bolje odigrat desetku od okica,radovac se trudio,trčao i pokazao da zna,al definitivno mora se snjurre riješit ako misli nesto ozbiljno,mihojevic je talenat i treba ga forsirat uz jednog iskusnog igrača on moze uspijeti kao i Kovačević,Kadusic nije los samo me strah da smo ga prerano u vatru gurnuli,da treba imat zamjenu da mu se minutaza dozira,bravo za catakovica kao i za naše kadete koje nmg da ne spomenem sva četvorica moraju imati do EP-a profesionalne ugovore jer će biti na tržištu raznim skautima,Iskreno zao mi je ove sadašnje uprave,ali zakazali su,pohlepa za parama ih je pojela,kao i bezMu**st da se odupru raznim menadžerskim talovima i kriminalcima,morali smo očekivat da će se tako nesto desiti ali zao mi je sto nas izdase posebno Dino,aleto hvala im za sve dobro,od ljeta je vrijeme za nove ljude ja volio vidjet Pašića,Hadzibegica ili neku Tanovu garnituru Kineza koja je možda i najbolja opcija ne bih im Sarajevski olosi mogli priči..U Banja Luci će biti teško jer njima gori mada opet 0-1 zašto da ne ljudski je nadati se!!!
0-1 hvala lijepo,Seseljovci vidimo se nekad opet!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 02 apr 2016, 22:34

Ja volim kritikovati. Al nije ono lose u BL bilo. Naravno da imamo jos mnogo toga da popravimo al bitno je da pobjedjujemo da malo pritisak spadne sa ekipe. Borli su se igraci i zato smo dobili.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 apr 2016, 22:35

Snimak na BHT-u počeo, ko želi da obnovi gradivo

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 apr 2016, 22:39

HordasOdMalena je napisao/la:
Besic je napisao/la:slika

Legenda
Ovaj desno? :mrgreen:
Ili onaj u sredini :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 apr 2016, 22:40

Imamo igraca vise,vise od jednu minutu ne mozemo drzati loptu u svojim nogama!Divim se Hurticu,kako god zavrsilo ne treba mu rijeci reci!Pavlovic bravo za odbranu! :tralala:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 apr 2016, 22:42

hilmo je napisao/la:Snimak na BHT-u počeo, ko želi da obnovi gradivo
Sta kazes, spremte se spremte :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 02 apr 2016, 22:43

FrancescoTotti je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Snimak na BHT-u počeo, ko želi da obnovi gradivo
Sta kazes, spremte se spremte :mrgreen:
Nije se ono odnosilo na današnju utakmicu, ali drugi put o tome

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2016, 22:49

A gledam sad zvanicnu, odmah slike poslije utakmice, izjave, ovo ono. Poslije Slobode nisu stavili nista. Ova sedmica niti objave, slike s treninga niti koji qrac. :urnebes: :rol:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 apr 2016, 22:51

Interesantno kako niko od portala ,neće da pohvali i kaže da su danas 3 igrača iz akademije u prvoj postavi bili,a ne znam kolko na klupi.Da imamo najmlađu ekipu,fuj kako mi se gade .A prošle godine su ubili "zeljina djeca "
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2016, 22:52

Majkl je napisao/la:Interesantno kako niko od portala ,neće da pohvali i kaže da su danas 3 igrača iz akademije u prvoj postavi bili,a ne znam kolko na klupi.Da imamo najmlađu ekipu,fuj kako mi se gade .A prošle godine su ubili "zeljina djeca "
Bolje sto se ne pise, ne treba djeci pritisak stvarati.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 apr 2016, 22:55

Hurtic pravi trener!

Pavlovicu delijo!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 apr 2016, 22:56

Bravo momci, bravo Hurticu, nije ovo toliko lose izgledalo danas, samo Dulja nas je kostao zivaca sto jeste jeste. Pod hitno ga kakvom hodzi odvesti :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2016, 23:02

Bosniacum Lilium je napisao/la:Hurtic pravi trener!

Pavlovicu delijo!
Ne moze se sad reci je li pravi trener ili nije ali je odradio svoj posao uspijesno i profesionalno. 4 utakmice u ligi, 4 pobjede, gol razlika 9-0. Prolazak Zrinjskog u kupu. Jos kad se uzme u obzir u kakvoj je atmosferi radio to dobija jos vise na znacenju.

Mada, opet sam misljenja, da nam ne trebaju nikakve ludorije i pravljenje laznih trenera pa poslije tjeranje. Izdrzati s Hurticem do ljeta a onda dovesti pravog trenera u klub. Koji iza sebe ima ime, nema menadzerske igrace i nije celav.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []