Sportski komentatori

bosanac035
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la bosanac035 » 12 jun 2010, 14:58

juznjak> je napisao/la:blago RTS-u kada ima ovakvog komentatora :lol:
Svi su ovakvi :mrgreen: nagađaju u dvije riječi rečeno veze nemaju i ovo mjenja enciklopediju Marjana bruka ;)
I Love this game !!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 jun 2010, 14:59

ma co`jk je fenomen do ĐŽi snug parka do Haristeasa :lol: :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 12 jun 2010, 15:00

Aaaa da se mi sad žalimo da nam smeta ovo zavijanje :D
I Love this game !!!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 jun 2010, 15:06

ovaj komentator je retard strasan oni u RS vole ove glupane kaze 1 recenicu pa suti 5 minuta zanimljivi bi bio prenos sahrane haj skinite ovo ne moze se slusati :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 jun 2010, 15:10

nikad u zivotu nisam mogao gledat kecere , ali ih sada gledam , samo da onog ne slusam :P

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jun 2010, 15:12

Al nesto razmisljam o nekom redu komentatora, pa po mojoj skromnoj analizi onu utakmicu Argentina - Nigerija na BHT-u ce da komentarise Velid Spaho, a onda Engleska - SAD (FTV i RTRS) Kemal Ahmetovic.
Bice veselo

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 12 jun 2010, 15:18

Hairlija je napisao/la:ma co`jk je fenomen do ĐŽi snug parka do Haristeasa :lol: :lol:
pa sve do KaraguNJisa :mrgreen: :mrgreen:

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 12 jun 2010, 15:22

KAŽE OVAJ SA RTRS-A NA KRAJU JUŽNA KOREJA-MEKSIKO :o ? 2:0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 12 jun 2010, 15:24

I ko slag na tortu dodje recenica "Gledali ste susret izmedju J.Koreje i Mexika" :roll: :roll:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 12 jun 2010, 15:33

bayernovac je napisao/la:KAŽE OVAJ SA RTRS-A NA KRAJU JUŽNA KOREJA-MEKSIKO :o ? 2:0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma sta ste navalili na momka. Pa mozete misliti pod kojim pritiskom je on, svjestan da mora da se pokaze u sto boljem svjetlu kako bi nadomjestio legendu Marjana.. Zbog toga i pravi takve greske. Pa i ja bih bio takav da mi neko kaze "Moras voziti formulu 1, mijenjas Schumachera"..Eee, ne znate vi kako bi meni tesko bilo :mrgreen: :mrgreen:

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 12 jun 2010, 15:36

Jel to MARJAN nece vise nikako prenositi,a mjenjace ga onaj mrtvac???
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jun 2010, 15:39

Park Ji Sung je pretrcao 8000 kilometara, ah oprostite, 8 kilometara.. :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jun 2010, 15:44

Eh ovako, ja nisam gledao taj famozni prenos od juče tako da ne mogu puno pričati o komentarisanju Marjanovom. Tačno je da Marjan zna mnogo o fudbalu ali i uopšte (o istoriji npr), vidi se da je čova načitan, ali lično meni, najbolji komentator u BiH je bio Baho dok je još radio (ovdje ga ljudi ne gotive, ne znam zašto :? ), a trenutno je Zoran Šuko. Ne zato što je Marjan "izdajica srpskog naroda" ili nešto slično, već zbog toga što previše forsira svoj hrapavi glas, previše galami i što u toku meča priča dosta stvari koje nisu usko vezane za fudbal (vidim da još podosta ljudi djeli moje mišljenje). Ima mnogo raje koja subjektivno gleda na Mijajlovića samo zbog onog njegovog prenosa iz Genka, iako meni ima i boljih komentatora, ali o ukusima nećemo raspravljati.
Ne znam jesu li ih gledaoci zvali u toku prenosa ili je "neko odozgo" naredio, ali postupak RTRS-a je blago rečeno, idiotski. Trebali su završiti da od početka komentariše Ćosović, a mjenjati komentatora u toku prenosa je jako neprofesionalno.
Što se tiče ostalih komentatora u BiH, Adis Hadžić sa OBN-a bi bio sjajan komentator da mu nije Vugdalića. I tu se priča nažalost, završava kad su u pitanju oni dobri komentatori.
Ja ću sve utakmice pratiti na RTS-u, iako ni njihovim komentatorima nisam baš najzadovoljniji. HRT-ovi komentatori su lično meni najbolji, ali HRT-a nema na Totalu.

p.s.
Baš me zanima kako će se javni servisi dogovoriti ko će sutra komentarisati tekmu Srbija-Gana.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 jun 2010, 16:38

Spaho idiote sto se provaljujes, kakav "ROYCE ROYCE" ti je na pameti! Vecinu ovih nasih idiota (citaj "komentatora") treba vratiti u osnovnu skolu!
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 12 jun 2010, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 12 jun 2010, 16:43

Prenosi li Marjan večeras Englesku i SAD ?

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 12 jun 2010, 16:51

alan_kardec je napisao/la:Eh ovako, ja nisam gledao taj famozni prenos od juče tako da ne mogu puno pričati o komentarisanju Marjanovom. Tačno je da Marjan zna mnogo o fudbalu ali i uopšte (o istoriji npr), vidi se da je čova načitan, ali lično meni, najbolji komentator u BiH je bio Baho dok je još radio (ovdje ga ljudi ne gotive, ne znam zašto :? ), a trenutno je Zoran Šuko. Ne zato što je Marjan "izdajica srpskog naroda" ili nešto slično, već zbog toga što previše forsira svoj hrapavi glas, previše galami i što u toku meča priča dosta stvari koje nisu usko vezane za fudbal (vidim da još podosta ljudi djeli moje mišljenje). Ima mnogo raje koja subjektivno gleda na Mijajlovića samo zbog onog njegovog prenosa iz Genka, iako meni ima i boljih komentatora, ali o ukusima nećemo raspravljati.
Ne znam jesu li ih gledaoci zvali u toku prenosa ili je "neko odozgo" naredio, ali postupak RTRS-a je blago rečeno, idiotski. Trebali su završiti da od početka komentariše Ćosović, a mjenjati komentatora u toku prenosa je jako neprofesionalno.
Što se tiče ostalih komentatora u BiH, Adis Hadžić sa OBN-a bi bio sjajan komentator da mu nije Vugdalića. I tu se priča nažalost, završava kad su u pitanju oni dobri komentatori.
Ja ću sve utakmice pratiti na RTS-u, iako ni njihovim komentatorima nisam baš najzadovoljniji. HRT-ovi komentatori su lično meni najbolji, ali HRT-a nema na Totalu.

p.s.
Baš me zanima kako će se javni servisi dogovoriti ko će sutra komentarisati tekmu Srbija-Gana.
Bilo ko samo ne Marijan.E Baho gdje si...
"Indija,Pakistan..."

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 12 jun 2010, 16:52

armin je napisao/la:Prenosi li Marjan večeras Englesku i SAD ?
Ne vjerujem,ja mislim da ce prenositi onaj Ahmetovic :lol:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 12 jun 2010, 16:58

nije nesto ali bar nije onaj divljak marjan..

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 jun 2010, 17:00

Kod Bahe nevalja samo sto u svakoj utakmici mozes skontat za koga navija
Eno zadnju sto je prenosio Real-Barca iz aviona se vidilo da navija za Real
Rođen s tobom da budem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 17:02

Bolje i Sabana odvrnuti, nego razna vanago 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.