Svi su ovakvijuznjak> je napisao/la:blago RTS-u kada ima ovakvog komentatora

Svi su ovakvijuznjak> je napisao/la:blago RTS-u kada ima ovakvog komentatora
pa sve do KaraguNJisaHairlija je napisao/la:ma co`jk je fenomen do ĐŽi snug parka do Haristeasa![]()
Ma sta ste navalili na momka. Pa mozete misliti pod kojim pritiskom je on, svjestan da mora da se pokaze u sto boljem svjetlu kako bi nadomjestio legendu Marjana.. Zbog toga i pravi takve greske. Pa i ja bih bio takav da mi neko kaze "Moras voziti formulu 1, mijenjas Schumachera"..Eee, ne znate vi kako bi meni tesko bilobayernovac je napisao/la:KAŽE OVAJ SA RTRS-A NA KRAJU JUŽNA KOREJA-MEKSIKO? 2:0
![]()
![]()
![]()
Bilo ko samo ne Marijan.E Baho gdje si...alan_kardec je napisao/la:Eh ovako, ja nisam gledao taj famozni prenos od juče tako da ne mogu puno pričati o komentarisanju Marjanovom. Tačno je da Marjan zna mnogo o fudbalu ali i uopšte (o istoriji npr), vidi se da je čova načitan, ali lično meni, najbolji komentator u BiH je bio Baho dok je još radio (ovdje ga ljudi ne gotive, ne znam zašto), a trenutno je Zoran Šuko. Ne zato što je Marjan "izdajica srpskog naroda" ili nešto slično, već zbog toga što previše forsira svoj hrapavi glas, previše galami i što u toku meča priča dosta stvari koje nisu usko vezane za fudbal (vidim da još podosta ljudi djeli moje mišljenje). Ima mnogo raje koja subjektivno gleda na Mijajlovića samo zbog onog njegovog prenosa iz Genka, iako meni ima i boljih komentatora, ali o ukusima nećemo raspravljati.
Ne znam jesu li ih gledaoci zvali u toku prenosa ili je "neko odozgo" naredio, ali postupak RTRS-a je blago rečeno, idiotski. Trebali su završiti da od početka komentariše Ćosović, a mjenjati komentatora u toku prenosa je jako neprofesionalno.
Što se tiče ostalih komentatora u BiH, Adis Hadžić sa OBN-a bi bio sjajan komentator da mu nije Vugdalića. I tu se priča nažalost, završava kad su u pitanju oni dobri komentatori.
Ja ću sve utakmice pratiti na RTS-u, iako ni njihovim komentatorima nisam baš najzadovoljniji. HRT-ovi komentatori su lično meni najbolji, ali HRT-a nema na Totalu.
p.s.
Baš me zanima kako će se javni servisi dogovoriti ko će sutra komentarisati tekmu Srbija-Gana.
Ne vjerujem,ja mislim da ce prenositi onaj Ahmetovicarmin je napisao/la:Prenosi li Marjan večeras Englesku i SAD ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.