PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2016, 21:48

slika

:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 21:49

Cocaine je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..
Pozitivne promjene u klubu su uticale na to mada Željo i da je 10 ti došlo bi 200 ljudi. Kad ti 300 ljudi dođe u kop a znas da ces izgubit pa možda i 0:5 jer je velika vjerovatnoca svako normalan ce respektirati. Jedino bambus grobar i delija nece. To je stari tifoz među 2000 svojih ultrasa svaku tekmu :urnebes: :urnebes:
Istina je da su pozitivne promjene u klubu znatno uticale na posjetu FK Zeljeznicar, ali sta je Fukarama prvo mjesto na tabeli nego promjena? :kafa:

Pored svih pozitivnih stvari koje im se u klubu desavaju, ne skupi ih se ni stotinu za gostovanje. Jedna od rijetkih navijackih grupa koja nije u stanju ispratiti rad uprave i igre koje pruzaju njihovi puleni.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 21:49

Cuj pisaj simpatizere. E j3bo ga ti, i previse od tebe.
Nego, sta ima pogresno u tome sto sam kosarku spomenuo i druge sportove, pa kod vas je sve tropa osim fudbala kojeg se uvijek forsiralo u Mostaru, dok kod nas nije sve podredjeno samom fudbalu.

Pipi - da, smetno sam tu utakmicu protiv Sirokog, ali generalno govoreci bez tog derbija bi bilo goli kur'c, to svi znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 apr 2016, 21:50

U životu treba biti realan :kafa:

slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 21:51

bambus je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..
1,500+ Robijasa na Otoci a 5 mjesto......

:tokralju:
Pobjeda vam trebala za evropu. Navedi znacaj utakmice i 70-80 kilometara do Sarajeva. I to se racuna. Mada respect za ono izdanje. Davno sam napisao da onakva izdanja u drzavi mogu samo 4 grupe. Ostalo plafon 300-400 i to kad hotel zenit caršafa zakace po gradu

Pipi to je to. Ja davno pisao o tome. Nisu neka fudbalska sredina. Mozda ih kosarka vise uzbuđuje. Ne znam

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 apr 2016, 21:53

Kakva pobjeda kad smo znali da uopste necemo dobiti licencu i sa tim stavom je opet ogromna brojka bila.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 apr 2016, 21:53

Ja se mogu složiti sa izjavom da je Tuzla košarkaški grad i da ima vrhunsku košarkašku publiku :thumbup: Uvijek bilo i ostalo.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 21:54

Beduin je napisao/la:Cuj pisaj simpatizere. E j3bo ga ti, i previse od tebe.
Nego, sta ima pogresno u tome sto sam kosarku spomenuo i druge sportove, pa kod vas je sve tropa osim fudbala kojeg se uvijek forsiralo u Mostaru, dok kod nas nije sve podredjeno samom fudbalu.

Pipi - da, smetno sam tu utakmicu protiv Sirokog, ali generalno govoreci bez tog derbija bi bilo goli kur'c, to svi znamo.

Proljetni dio nije bilo ispod 5000 gledalaca

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 21:56

rob do bagro je napisao/la:Kakva pobjeda kad smo znali da uopste necemo dobiti licencu i sa tim stavom je opet ogromna brojka bila.
Nije se znalo hocete li je dobit ili ne. Sjecam se trougao je bio vi Borac Olimpic. Nemoj lagat brato :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 21:57

Vi se uhvatili Slobode opet, a pola ekipa u ligi nema niti navijacke grupe, a dobar dio klubova ne prebaci 1000 ljudi na domacim utakmicama.

Ovo samo izgleda ono hajmo se ujediniti i vrijedjati Slobodu i Tuzlake. Na kraju ispade jos nismo fudbalska sredina, a jedni od rijetkih zadnjih godina u drzavi smo stadion popunili i cesto imali posjetu kao na cetiri pet drugih stadiona zajedno.

Nasih ljudi uvijek bude na tribinama u gostima dosta van navijacke grupe. Ljudi se klone problema.

Naredni spektakl za ovaj rang fudbala protiv Sirokog u nocnom terminu, pun stadion

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 21:58

Beduin je napisao/la:Cuj pisaj simpatizere. E j3bo ga ti, i previse od tebe.

Sem Širokog, domaće utakmice su odigrane još i protiv:
Zeljeznicar - Olimpic 6000
Zeljeznicar - Mladost 5500

Protivnici nisu atraktivni.
Dakle?

Činjenica je da je Grbavica trenutno najposjećeniji stadion u PLBiH, a četvrti smo na tabeli. Na početku polusezone, bili smo šesti. Nismo vam mi krivi što vam je najveći rival, Jedinstvo iz Bihaća, u drugoj ligi.

@tuzlak
Samo konstatujemo da je sramotno sto ne pratite odličan rad uprave, te igre koje fudbaleri pruzaju. Njima svaka čast..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 apr 2016, 22:00

Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba. :rol: :rol: :rol: :rol:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 apr 2016, 22:03

Cocaine je napisao/la: Pobjeda vam trebala za evropu. Navedi znacaj utakmice i 70-80 kilometara do Sarajeva. I to se racuna. Mada respect za ono izdanje. Davno sam napisao da onakva izdanja u drzavi mogu samo 4 grupe. Ostalo plafon 300-400 i to kad hotel zenit caršafa zakace po gradu

Pipi to je to. Ja davno pisao o tome. Nisu neka fudbalska sredina. Mozda ih kosarka vise uzbuđuje. Ne znam
Ma dobro,znalo se da necemo u Evropu,radi dugovanja pa je isla i ona parola "Je*o dugove i licencu,igrajte za nas Celik i Zenicu"..A stoji to da sve zavisi od rezultata,ja opet kazem Velez je kritican klub,ljudi na domace utakmice idu autima,kombijima i busevima,realno..Izgubili stadion,grad podjeljen,nije lahko..Isto tako je i sa Celikom,godine i godine lopovluka i kriminala..I evo konacno se krenulo protiv toga..isto tako vidim i RA se digao u zadnje vrijeme,clanske,bakljade,sad setalica za rodjendan,gostovanja..nije lose..Lesinari solidni,Manijaci se vratili,Horde variraju,Ultrasi realno najbolji..A sto se Fukara tice,moze to bolje..
!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 03 apr 2016, 22:03

Ne postoji opravdanje za užasnu podršku koju imaju igrači Slobode na gostovanju.nevjerovatno zvuči podatak da ih je juče u Mostaru bilo 60-70 a imali besplatan odlazak + prvi put u istoriji bore se za prvaka.Bruka, je prava rječ koja opisuje tako izdanje fukara :thumbdown:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 22:04

Ko ne prati rad uprave bolan? Od nas pare idu klubu svaku utakmicu. Prodali smo najvise sezonskih na pocetku sezone.

Samo ljude bjeze od belaja, odu fino sjednu na istok, zapad u gostima i gledaju utakmicu.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 22:04

Lakoste je napisao/la:Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba. :rol: :rol: :rol: :rol:
Danas mi lik govori koji je bio iza gola na onoj tribini blizoj gostima da je cuo da su pjevali tu pjesmu od hordaša :rol: :rol:

Ja ih iskreno nisam cuo nista osim u poluvremenu druga liga. Jedino su se tad malo culi

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 apr 2016, 22:06

Cocaine je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba. :rol: :rol: :rol: :rol:
Danas mi lik govori koji je bio iza gola na onoj tribini blizoj gostima da je cuo da su pjevali tu pjesmu od hordaša :rol: :rol:

Ja ih iskreno nisam cuo nista osim u poluvremenu druga liga. Jedino su se tad malo culi
Ma brato sta ocekujes od njih. Nasi im krenu na trans a oni kolo poslije toga skandiraju nama protiv Zeljeznicara. :rol: :tokralju: :bow:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 apr 2016, 22:08

U životu treba biti samo orginalan 0:43
[youtube][/youtube]

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 03 apr 2016, 22:09

Nije to samo trenutno, inace Manijaci prave najvecu posjetu u BiH, tu s Hordama svakako. Cast ostalima, recimo RZ i RA mogu napravit nekad atmosferu i posjecenost, mada se ne sjecam kad su to uradili, da je oboje u kompletu, tj, da je brojnost na nivou. Ovo sad u Tuzli sto se desava, euforija, pa je stadion puniji nego inace, svaka cast u svakom slucaju. RA su imali par invazija, tj gostovanja koja su za respekta, ono bas brojni bili, RZ takodje kad dodju u Sarajevo, mada blizu i jesu, autoput i nekih sat i po, mada i Tuzla i Mostar su daleko neka dva do dva i po sata voznje busom, mozda malo jace.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 03 apr 2016, 22:09

Hajd' sto si glup, nego si i gluh usput
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.