PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Istina je da su pozitivne promjene u klubu znatno uticale na posjetu FK Zeljeznicar, ali sta je Fukarama prvo mjesto na tabeli nego promjena?Cocaine je napisao/la:Pozitivne promjene u klubu su uticale na to mada Željo i da je 10 ti došlo bi 200 ljudi. Kad ti 300 ljudi dođe u kop a znas da ces izgubit pa možda i 0:5 jer je velika vjerovatnoca svako normalan ce respektirati. Jedino bambus grobar i delija nece. To je stari tifoz među 2000 svojih ultrasa svaku tekmuPipiDugaCarapa je napisao/la:Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..![]()
Pored svih pozitivnih stvari koje im se u klubu desavaju, ne skupi ih se ni stotinu za gostovanje. Jedna od rijetkih navijackih grupa koja nije u stanju ispratiti rad uprave i igre koje pruzaju njihovi puleni.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Beduin
- Kontakt:
Cuj pisaj simpatizere. E j3bo ga ti, i previse od tebe.
Nego, sta ima pogresno u tome sto sam kosarku spomenuo i druge sportove, pa kod vas je sve tropa osim fudbala kojeg se uvijek forsiralo u Mostaru, dok kod nas nije sve podredjeno samom fudbalu.
Pipi - da, smetno sam tu utakmicu protiv Sirokog, ali generalno govoreci bez tog derbija bi bilo goli kur'c, to svi znamo.
Nego, sta ima pogresno u tome sto sam kosarku spomenuo i druge sportove, pa kod vas je sve tropa osim fudbala kojeg se uvijek forsiralo u Mostaru, dok kod nas nije sve podredjeno samom fudbalu.
Pipi - da, smetno sam tu utakmicu protiv Sirokog, ali generalno govoreci bez tog derbija bi bilo goli kur'c, to svi znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
U životu treba biti realan

Pobjeda vam trebala za evropu. Navedi znacaj utakmice i 70-80 kilometara do Sarajeva. I to se racuna. Mada respect za ono izdanje. Davno sam napisao da onakva izdanja u drzavi mogu samo 4 grupe. Ostalo plafon 300-400 i to kad hotel zenit caršafa zakace po gradubambus je napisao/la:1,500+ Robijasa na Otoci a 5 mjesto......PipiDugaCarapa je napisao/la:Nas 500 otišlo u Mostar, a šesti na tabeli bili. Još o svom trošku..
Pipi to je to. Ja davno pisao o tome. Nisu neka fudbalska sredina. Mozda ih kosarka vise uzbuđuje. Ne znam
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva pobjeda kad smo znali da uopste necemo dobiti licencu i sa tim stavom je opet ogromna brojka bila.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja se mogu složiti sa izjavom da je Tuzla košarkaški grad i da ima vrhunsku košarkašku publiku
Uvijek bilo i ostalo.
Beduin je napisao/la:Cuj pisaj simpatizere. E j3bo ga ti, i previse od tebe.
Proljetni dio nije bilo ispod 5000 gledalaca
Nije se znalo hocete li je dobit ili ne. Sjecam se trougao je bio vi Borac Olimpic. Nemoj lagat bratorob do bagro je napisao/la:Kakva pobjeda kad smo znali da uopste necemo dobiti licencu i sa tim stavom je opet ogromna brojka bila.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi se uhvatili Slobode opet, a pola ekipa u ligi nema niti navijacke grupe, a dobar dio klubova ne prebaci 1000 ljudi na domacim utakmicama.
Ovo samo izgleda ono hajmo se ujediniti i vrijedjati Slobodu i Tuzlake. Na kraju ispade jos nismo fudbalska sredina, a jedni od rijetkih zadnjih godina u drzavi smo stadion popunili i cesto imali posjetu kao na cetiri pet drugih stadiona zajedno.
Nasih ljudi uvijek bude na tribinama u gostima dosta van navijacke grupe. Ljudi se klone problema.
Naredni spektakl za ovaj rang fudbala protiv Sirokog u nocnom terminu, pun stadion
Ovo samo izgleda ono hajmo se ujediniti i vrijedjati Slobodu i Tuzlake. Na kraju ispade jos nismo fudbalska sredina, a jedni od rijetkih zadnjih godina u drzavi smo stadion popunili i cesto imali posjetu kao na cetiri pet drugih stadiona zajedno.
Nasih ljudi uvijek bude na tribinama u gostima dosta van navijacke grupe. Ljudi se klone problema.
Naredni spektakl za ovaj rang fudbala protiv Sirokog u nocnom terminu, pun stadion
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sem Širokog, domaće utakmice su odigrane još i protiv:Beduin je napisao/la:Cuj pisaj simpatizere. E j3bo ga ti, i previse od tebe.
Zeljeznicar - Olimpic 6000
Zeljeznicar - Mladost 5500
Protivnici nisu atraktivni.
Dakle?
Činjenica je da je Grbavica trenutno najposjećeniji stadion u PLBiH, a četvrti smo na tabeli. Na početku polusezone, bili smo šesti. Nismo vam mi krivi što vam je najveći rival, Jedinstvo iz Bihaća, u drugoj ligi.
@tuzlak
Samo konstatujemo da je sramotno sto ne pratite odličan rad uprave, te igre koje fudbaleri pruzaju. Njima svaka čast..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba.

Ma dobro,znalo se da necemo u Evropu,radi dugovanja pa je isla i ona parola "Je*o dugove i licencu,igrajte za nas Celik i Zenicu"..A stoji to da sve zavisi od rezultata,ja opet kazem Velez je kritican klub,ljudi na domace utakmice idu autima,kombijima i busevima,realno..Izgubili stadion,grad podjeljen,nije lahko..Isto tako je i sa Celikom,godine i godine lopovluka i kriminala..I evo konacno se krenulo protiv toga..isto tako vidim i RA se digao u zadnje vrijeme,clanske,bakljade,sad setalica za rodjendan,gostovanja..nije lose..Lesinari solidni,Manijaci se vratili,Horde variraju,Ultrasi realno najbolji..A sto se Fukara tice,moze to bolje..Cocaine je napisao/la: Pobjeda vam trebala za evropu. Navedi znacaj utakmice i 70-80 kilometara do Sarajeva. I to se racuna. Mada respect za ono izdanje. Davno sam napisao da onakva izdanja u drzavi mogu samo 4 grupe. Ostalo plafon 300-400 i to kad hotel zenit caršafa zakace po gradu
Pipi to je to. Ja davno pisao o tome. Nisu neka fudbalska sredina. Mozda ih kosarka vise uzbuđuje. Ne znam
!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ne postoji opravdanje za užasnu podršku koju imaju igrači Slobode na gostovanju.nevjerovatno zvuči podatak da ih je juče u Mostaru bilo 60-70 a imali besplatan odlazak + prvi put u istoriji bore se za prvaka.Bruka, je prava rječ koja opisuje tako izdanje fukara 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ne prati rad uprave bolan? Od nas pare idu klubu svaku utakmicu. Prodali smo najvise sezonskih na pocetku sezone.
Samo ljude bjeze od belaja, odu fino sjednu na istok, zapad u gostima i gledaju utakmicu.
Samo ljude bjeze od belaja, odu fino sjednu na istok, zapad u gostima i gledaju utakmicu.
Danas mi lik govori koji je bio iza gola na onoj tribini blizoj gostima da je cuo da su pjevali tu pjesmu od hordašaLakoste je napisao/la:Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba.![]()
![]()
![]()
Ja ih iskreno nisam cuo nista osim u poluvremenu druga liga. Jedino su se tad malo culi
Ma brato sta ocekujes od njih. Nasi im krenu na trans a oni kolo poslije toga skandiraju nama protiv Zeljeznicara.Cocaine je napisao/la:Danas mi lik govori koji je bio iza gola na onoj tribini blizoj gostima da je cuo da su pjevali tu pjesmu od hordašaLakoste je napisao/la:Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ih iskreno nisam cuo nista osim u poluvremenu druga liga. Jedino su se tad malo culi
U životu treba biti samo orginalan 0:43
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Nije to samo trenutno, inace Manijaci prave najvecu posjetu u BiH, tu s Hordama svakako. Cast ostalima, recimo RZ i RA mogu napravit nekad atmosferu i posjecenost, mada se ne sjecam kad su to uradili, da je oboje u kompletu, tj, da je brojnost na nivou. Ovo sad u Tuzli sto se desava, euforija, pa je stadion puniji nego inace, svaka cast u svakom slucaju. RA su imali par invazija, tj gostovanja koja su za respekta, ono bas brojni bili, RZ takodje kad dodju u Sarajevo, mada blizu i jesu, autoput i nekih sat i po, mada i Tuzla i Mostar su daleko neka dva do dva i po sata voznje busom, mozda malo jace.
Hajd' sto si glup, nego si i gluh usputLakoste je napisao/la:Daj gol, Slobodo, nama vise ne treba.![]()
![]()
![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.