HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

krokodil101
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la krokodil101 » 04 apr 2016, 19:21

PiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinja!
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..

Zajedno sve ove godine
Kroz pobjede i kroz poraze
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Najljepšu baladu o tebi...
u pravu si prijatelju novi sponzor Zrinjskoga je PPD Zagreb.do sada su bili sponzor rukometnom klubu Zagreb,
koji trenutno igra četvrtfinale lige prvaka u rukometu i promijenio je naziv kluba u ppd zagreb,i od prije par dana nas.golem sponzor.....

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 apr 2016, 19:42

krokodil101 je napisao/la:
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..

Zajedno sve ove godine
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
u pravu si prijatelju novi sponzor Zrinjskoga je PPD Zagreb.do sada su bili sponzor rukometnom klubu Zagreb,
koji trenutno igra četvrtfinale lige prvaka u rukometu i promijenio je naziv kluba u ppd zagreb,i od prije par dana nas.golem sponzor.....
Brate kad sam ovo procitao mislio sam da je prica iz kafane, al evo vidim da je istina i da su nam vec na sluzbenoj internetskoj stranici. :tokralju:
Svaka časta na upravi ovo je velika stvar, jer su jedno od poduzeca sa najvecim rastom u RH zadnjih godina.
Ako imas jos kakve informacije napisi ili salji na PP ;)

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 apr 2016, 20:04

krokodil101 je napisao/la:

Zajedno sve ove godine
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Hvala care, znam za ime i cifru ali nisam htio nista pisati dok ovi iz kluba ne izadju sa informacijom u javnost, zavjetovao sam se na sutnju... :silent:
Mozda nam je samo Aluminij davao vise u onoj sezni 2004/05, ne znam jesam li u pravu...
Ipak, meni je najdraza lova od UEFA-e i Giannia Infantina, oni su nam najveci sponzori i neka tako ostane i ubuduce... :D
pozz....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Duff

Post Postao/la Duff » 04 apr 2016, 20:05

Taramba je napisao/la:
Duff je napisao/la:Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
Kakvo žuganje,
svak ima pravo na svoje mišljenje,
zamjerili su se već jednom sa izbacivanjem Branka Karačića, a to nas je koštalo titule prvaka.
100 puta ispričana priča. Onaj ko ga je doveo, taj ga je i izbacio. Samo vi žugajte i prizivajte neke nove ljude i neke nove uprave.

Zrinja nikad jači. Još ako se počne raditi po pitanju stadiona i marketinga(koji je krenuo pomalo), vrh će bit...

:opaopa:

Subota 18h,jer ja sam skitnica..!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 apr 2016, 20:25

Taramba je napisao/la:
Duff je napisao/la:Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
Kakvo žuganje,
svak ima pravo na svoje mišljenje,
zamjerili su se već jednom sa izbacivanjem Branka Karačića, a to nas je koštalo titule prvaka.
brana svemoguci , reko bi covjek svake godine titule osvaja

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 apr 2016, 21:32

@PiazzaGrande ajde u PP posalji još koji informaciju o PPD-u ako smiješ, naravno ;)
Zadnja izmjena: espresso, dana/u 04 apr 2016, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 04 apr 2016, 21:54

Moram priznati sa su ovo super vjesti .Ne treba se vracati na Branu.Bilo pa proslo ,on ce ostati zapisan kao trener koji nam je donio trecu titulu ali mora se priznati da je ova uprava najbolja od ponovnog aktiviranja kluba.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 apr 2016, 23:15

Imamo sad priliku veliku za titulu,Sloboda jest jaka ali mali kadar,Zeljo jest dobar ali -7, Sarajevo jest ima punca ali mu se gubi svaki trag, :D ,imamo i Siroki ali su oni kur... od ekipe i njih cemo ugasiti kao i Veleza :urnebes: ,tjerat cemo ih da pisu priopcenja dok se samo ne umore,Zrinjski je sampion ole ole!!!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Duff

Post Postao/la Duff » 04 apr 2016, 23:19

polako kralju :D
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 apr 2016, 23:22

Duff je napisao/la:polako kralju :D
Ironija kolega,vidis da se svi na nas zale ,a kad su radili talovi Niksic i Siroki sve je bilo super i sve je za 5!
Ppd Zagreb ce biti sponzor svim klubovima sportske obitelji Zrinjski,jos nam kao dobar sponzor ubrzo dolaze Fis Vitez i Violeta Grude,jbg moraju!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 apr 2016, 14:50

Sta je ovo, pola ekipe nam u Zenici....znaci, nista od treninga danas a utakmica za 4 dana...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 apr 2016, 15:01

Sta mislite postoji li ikakva mogucnost da se pokrene neka akcija prikupljanja para medju navijacima i simpatizerima kluba za npr. natkrivanje cijele zapadne tribine...Da malo i mi, navijaci, poguramo klub...Ako neko ima predstavu koliko bi kostala ta operacija molim da napise...tnx
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 05 apr 2016, 15:49

PiazzaGrande je napisao/la:Sta mislite postoji li ikakva mogucnost da se pokrene neka akcija prikupljanja para medju navijacima i simpatizerima kluba za npr. natkrivanje cijele zapadne tribine...Da malo i mi, navijaci, poguramo klub...Ako neko ima predstavu koliko bi kostala ta operacija molim da napise...tnx
To za natkrivanje cijele tribine bojim se da treba malo veća cifra ali ideja je dobra i trebalo bi je realizirat , možda preko udruge navijača ili nešto slično.Možda bi bilo najbolje odrediti neki konkretan cilj , kao natkrivanje tribine ili možda za početak nešto manje zahtjevno kao npr. sad lupam srediti one zidove oko stadiona nekim grafitima itd. Izbaciti cifru sa svim troškovima i onda se potruditi da se to odradi.Kad i ako se odradi prvi projekat kako Bog zapovjeda lakše će se krenuti na nešto zahtjevnije.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 apr 2016, 16:05

ALOBOLA je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Sta mislite postoji li ikakva mogucnost da se pokrene neka akcija prikupljanja para medju navijacima i simpatizerima kluba za npr. natkrivanje cijele zapadne tribine...Da malo i mi, navijaci, poguramo klub...Ako neko ima predstavu koliko bi kostala ta operacija molim da napise...tnx
To za natkrivanje cijele tribine bojim se da treba malo veća cifra ali ideja je dobra i trebalo bi je realizirat , možda preko udruge navijača ili nešto slično.Možda bi bilo najbolje odrediti neki konkretan cilj , kao natkrivanje tribine ili možda za početak nešto manje zahtjevno kao npr. sad lupam srediti one zidove oko stadiona nekim grafitima itd. Izbaciti cifru sa svim troškovima i onda se potruditi da se to odradi.Kad i ako se odradi prvi projekat kako Bog zapovjeda lakše će se krenuti na nešto zahtjevnije.
Onaj zid od sluzbenog ulaza do sjeverne kapije zapadne tribine prosto vapi za jednim kvalitetnim muralom a i ostali takodjer...
Ne znam za Udrugu, oni su u stanju totalne hibernacije ima već par godina, osim Noći Plemića 30.04. ne znam da išta drugo rade, sve se to razvodnilo nekako, nažalost...
Ne bi možda bilo loše kada bi klub izašao sa podatkom što je sve potrebno uraditi na infrastrukturi da bi zadovoljili UEFA-ine kriterije za dobivanje dozvole za igranje euro utakmica trećeg pretkola i play-offa pa da vidimo kako možemo pomoći, naravno, sve to uz dobru marketinšku pripremu iz kluba...
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 05 apr 2016, 16:39

Na današnji dan, prije dvije godine.. opet taj stevo nikolić :njanjanja: :salut: :tokralju: :bow: :clap:
HŠKZ!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 05 apr 2016, 18:06

Ljudi moji da vi znate koje su sve krave muzare priključene za proračun grada od 2004. u nesvijest bi pali. Toliko bzvz prosutih javnih para mogla je se i dvorana napravit i stadion natkriti komotno. Pa ako itko zaslužuje koju marku iz gradskog proračuna onda smo mi to jer smo de facto jedino što posle rata i vrijedi u Mostaru, barem kada su u pitanju sportski kolektivi.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 05 apr 2016, 19:06

PiazzaGrande je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:
Onaj zid od sluzbenog ulaza do sjeverne kapije zapadne tribine prosto vapi za jednim kvalitetnim muralom a i ostali takodjer...
Ne znam za Udrugu, oni su u stanju totalne hibernacije ima već par godina, osim Noći Plemića 30.04. ne znam da išta drugo rade, sve se to razvodnilo nekako, nažalost...
Ne bi možda bilo loše kada bi klub izašao sa podatkom što je sve potrebno uraditi na infrastrukturi da bi zadovoljili UEFA-ine kriterije za dobivanje dozvole za igranje euro utakmica trećeg pretkola i play-offa pa da vidimo kako možemo pomoći, naravno, sve to uz dobru marketinšku pripremu iz kluba...
E to je to što treba uraditi.Bio je pred utakmicu protiv Slavije na BHTV neki lik navodno zadužen za marketing u klubu pa ako ga netko zna neka ga kontaktira da se krene polako.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 apr 2016, 23:16

mara1905 je napisao/la:

Na današnji dan, prije dvije godine.. opet taj stevo nikolić :njanjanja: :salut: :tokralju: :bow: :clap:
Od toga dana im je sve gore i gore stanje u klubu,postali su nasa seve kao one komsinice sto se sa njima lizu,skupa su svercali i pljackali Mostar,stici ce to kletva nevesinjce,podvelesce i ove ciste rvatine,receno je dosta bagro seljacka!

Dobro je sto nam Borac dolazi bez dva bitna vezna igraca ,Lazara Marijanovica i Jovica ustopat i pola posla smo napravili,Ugljese nema koji im je bitna karika tako da mislim da ce ih nas vezni red sa Arezinom pojesti!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 11:12

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories

Ovdje se mogu pogledati infrastrukturni kriteriji za kategorizaciju stadiona....Mi trenutno zadovoljavamo, koliko znam, 2. kategoriju...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 06 apr 2016, 11:40

Izjava Danka Sulente jednom dnevnom listu iz sjecnja prosle godine:

Ulaganje u infrastrukturu je kontinuiran proces, kojem je Zrinjski, s obzirom na to da evropske utakmice igra u Mostaru, pristupio maksimalno ozbiljno. Zapadna tribina stadiona Pod Bijelim brijegom dobila je uoči ove sezone i utakmice protiv Maribora potpuno novi izgled. - Dobili smo novu VIP ložu, prostor za predstavnike medija, TV studio, ali i krov koji je natkrio dio tribine. Upravo sada završavamo i radove na službenom parkingu unutar stadiona, reflektore, također, imamo, tako da ćemo spremno dočekati sve zahtjeve koje pred nas stavi Nogometni savez BiH. Cilj nam je da stadion u Mostaru dobije UEFA-inu kategoriju tri da se ne bi dogodilo da evropsku utakmicu igramo izvan grada - kaže Danko Šulenta, potpredsjednik HSK Zrinjski...
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.