u pravu si prijatelju novi sponzor Zrinjskoga je PPD Zagreb.do sada su bili sponzor rukometnom klubu Zagreb,PiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinja!
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..
Zajedno sve ove godine
Kroz pobjede i kroz poraze
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Najljepšu baladu o tebi...
koji trenutno igra četvrtfinale lige prvaka u rukometu i promijenio je naziv kluba u ppd zagreb,i od prije par dana nas.golem sponzor.....