HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
gade mi se citati komentari pojedinaca, i meni je drag stevo.. zao mi je sto ne igra.. al sta ljudi pisu o mesi, a momak suti i radi.. pa jucer je bio jedan od boljih igraca.. koliko on pretrci, koliko se zrtvuje za ekipu, ostavi srce na terenu.. to sto je u dosta utakmica odsjecen od ekipa, to je najmanje do njega.. sramota je da neki pisu da igra na racun menadzera itd.. po meni zasluzeno igra u prvih 11
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Bravo Zrinja!
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..
Zajedno sve ove godine
Kroz pobjede i kroz poraze
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Najljepšu baladu o tebi...
Uzivajmo u pobjedi i u prvom mjestu, pustimo sada kadrovsku krizaljku...Svaki igrac Zrinjskog mi je drag ali u zapisnik mogu uci samo njih 18, od toga 3 juniora i ne vise od 6 stranaca a mi imamo vise od 18 kvalitetnih igraca...Ne mislite valjda da bi Vinko i Uprava radili protiv sebe kada se zna koji je cilj koji su oni sami a i mi, navijaci, postavili za ovu sezonu a to je 4. titula prvaka...
Na pravom smo putu, nadam se da cemo i nakon sljedeceg kola biti prvoplasirani na ljestvici, ozljedjenih nema ( koliko znam ) cini mi se da Benjo nema pravo nastupa u sljedecoj tekmi zbog kartona ( ako sam to dobro izracunao ) a cujem i da su neke jake firme izrazile zelju za sponzorstvom, sve u svemu, lijepo je biti stanovnik planete Zrinjski..
Zajedno sve ove godine
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Volim te bola'!
jos nesto.. iskreno, nikad nisam gotivio blaića, ali realno je televizor u boji za čolića
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Nije Zrinjski u Istočnom Sarajevu osvojio samo nova tri boda, nego je srušio i klupski rekord po broju pobjeda u gostima. Naime, trijumf protiv Slavije (1:0) bio nam je već osmi ovosezonski u gostima, a za izjednačavanje premierligaškog rekorda Zeljeznicara i Sarajeva (9) treba nam još jedna pobjeda iz preostale tri utakmice...
Nisu samo seniori na prvom mjestu, jer lidersku poziciju drže i naši juniori koji nakon 21. kola uz utakmicu manje imaju dva boda više od Borca. U posljednjem kolu momčad Nenada Gagre slavila je protiv Čelika (2:1) golovima Josipa Miketeka i Antonija Miličevića...
Bravo i za mlade Plemiće...
...mosa njaZri!
Nisu samo seniori na prvom mjestu, jer lidersku poziciju drže i naši juniori koji nakon 21. kola uz utakmicu manje imaju dva boda više od Borca. U posljednjem kolu momčad Nenada Gagre slavila je protiv Čelika (2:1) golovima Josipa Miketeka i Antonija Miličevića...
Bravo i za mlade Plemiće...
...mosa njaZri!
Volim te bola'!
Kakvo žuganje,Duff je napisao/la:Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
svak ima pravo na svoje mišljenje,
zamjerili su se već jednom sa izbacivanjem Branka Karačića, a to nas je koštalo titule prvaka.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
PiazzaGrande
HŠK Zrinjski-FK Borac
9.travanj (subota) u 18:00
TV prijenos na Arena Sport
9.travanj (subota) u 18:00
TV prijenos na Arena Sport
Volim te bola'!
-
krokodil101
- Kontakt:
u pravu si prijatelju novi sponzor Zrinjskoga je PPD Zagreb.do sada su bili sponzor rukometnom klubu Zagreb,PiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinja!
Zajedno sve ove godine
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
koji trenutno igra četvrtfinale lige prvaka u rukometu i promijenio je naziv kluba u ppd zagreb,i od prije par dana nas.golem sponzor.....
Brate kad sam ovo procitao mislio sam da je prica iz kafane, al evo vidim da je istina i da su nam vec na sluzbenoj internetskoj stranici.krokodil101 je napisao/la:u pravu si prijatelju novi sponzor Zrinjskoga je PPD Zagreb.do sada su bili sponzor rukometnom klubu Zagreb,PiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinja!
Zajedno sve ove godine
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
koji trenutno igra četvrtfinale lige prvaka u rukometu i promijenio je naziv kluba u ppd zagreb,i od prije par dana nas.golem sponzor.....
Svaka časta na upravi ovo je velika stvar, jer su jedno od poduzeca sa najvecim rastom u RH zadnjih godina.
Ako imas jos kakve informacije napisi ili salji na PP
-
PiazzaGrande
Hvala care, znam za ime i cifru ali nisam htio nista pisati dok ovi iz kluba ne izadju sa informacijom u javnost, zavjetovao sam se na sutnju...krokodil101 je napisao/la:u pravu si prijatelju novi sponzor Zrinjskoga je PPD Zagreb.do sada su bili sponzor rukometnom klubu Zagreb,PiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinja!
Zajedno sve ove godine
Zajedno smo stajali
Istu pjesmu pjevali
Mozda nam je samo Aluminij davao vise u onoj sezni 2004/05, ne znam jesam li u pravu...
Ipak, meni je najdraza lova od UEFA-e i Giannia Infantina, oni su nam najveci sponzori i neka tako ostane i ubuduce...
pozz....
Volim te bola'!
100 puta ispričana priča. Onaj ko ga je doveo, taj ga je i izbacio. Samo vi žugajte i prizivajte neke nove ljude i neke nove uprave.Taramba je napisao/la:Kakvo žuganje,Duff je napisao/la:Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
zamjerili su se već jednom sa izbacivanjem Branka Karačića, a to nas je koštalo titule prvaka.
Zrinja nikad jači. Još ako se počne raditi po pitanju stadiona i marketinga(koji je krenuo pomalo), vrh će bit...
Subota 18h,jer ja sam skitnica..!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
brana svemoguci , reko bi covjek svake godine titule osvajaTaramba je napisao/la:Kakvo žuganje,Duff je napisao/la:Ne znam kome su se trener ili uprava zamjerili, Zrinja rusi rekorde, 1. , a vi zugate konstantno
@PiazzaGrande ajde u PP posalji još koji informaciju o PPD-u ako smiješ, naravno 
Zadnja izmjena: espresso, dana/u 04 apr 2016, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Moram priznati sa su ovo super vjesti .Ne treba se vracati na Branu.Bilo pa proslo ,on ce ostati zapisan kao trener koji nam je donio trecu titulu ali mora se priznati da je ova uprava najbolja od ponovnog aktiviranja kluba.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Imamo sad priliku veliku za titulu,Sloboda jest jaka ali mali kadar,Zeljo jest dobar ali -7, Sarajevo jest ima punca ali mu se gubi svaki trag,
,imamo i Siroki ali su oni kur... od ekipe i njih cemo ugasiti kao i Veleza
,tjerat cemo ih da pisu priopcenja dok se samo ne umore,Zrinjski je sampion ole ole!!!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
polako kralju 
https://youtu.be/LQWg93682Jk
- hskzmostar
- Kontakt:
Ironija kolega,vidis da se svi na nas zale ,a kad su radili talovi Niksic i Siroki sve je bilo super i sve je za 5!Duff je napisao/la:polako kralju
Ppd Zagreb ce biti sponzor svim klubovima sportske obitelji Zrinjski,jos nam kao dobar sponzor ubrzo dolaze Fis Vitez i Violeta Grude,jbg moraju!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
PiazzaGrande
Sta je ovo, pola ekipe nam u Zenici....znaci, nista od treninga danas a utakmica za 4 dana...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Sta mislite postoji li ikakva mogucnost da se pokrene neka akcija prikupljanja para medju navijacima i simpatizerima kluba za npr. natkrivanje cijele zapadne tribine...Da malo i mi, navijaci, poguramo klub...Ako neko ima predstavu koliko bi kostala ta operacija molim da napise...tnx
Volim te bola'!
To za natkrivanje cijele tribine bojim se da treba malo veća cifra ali ideja je dobra i trebalo bi je realizirat , možda preko udruge navijača ili nešto slično.Možda bi bilo najbolje odrediti neki konkretan cilj , kao natkrivanje tribine ili možda za početak nešto manje zahtjevno kao npr. sad lupam srediti one zidove oko stadiona nekim grafitima itd. Izbaciti cifru sa svim troškovima i onda se potruditi da se to odradi.Kad i ako se odradi prvi projekat kako Bog zapovjeda lakše će se krenuti na nešto zahtjevnije.PiazzaGrande je napisao/la:Sta mislite postoji li ikakva mogucnost da se pokrene neka akcija prikupljanja para medju navijacima i simpatizerima kluba za npr. natkrivanje cijele zapadne tribine...Da malo i mi, navijaci, poguramo klub...Ako neko ima predstavu koliko bi kostala ta operacija molim da napise...tnx
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Onaj zid od sluzbenog ulaza do sjeverne kapije zapadne tribine prosto vapi za jednim kvalitetnim muralom a i ostali takodjer...ALOBOLA je napisao/la:To za natkrivanje cijele tribine bojim se da treba malo veća cifra ali ideja je dobra i trebalo bi je realizirat , možda preko udruge navijača ili nešto slično.Možda bi bilo najbolje odrediti neki konkretan cilj , kao natkrivanje tribine ili možda za početak nešto manje zahtjevno kao npr. sad lupam srediti one zidove oko stadiona nekim grafitima itd. Izbaciti cifru sa svim troškovima i onda se potruditi da se to odradi.Kad i ako se odradi prvi projekat kako Bog zapovjeda lakše će se krenuti na nešto zahtjevnije.PiazzaGrande je napisao/la:Sta mislite postoji li ikakva mogucnost da se pokrene neka akcija prikupljanja para medju navijacima i simpatizerima kluba za npr. natkrivanje cijele zapadne tribine...Da malo i mi, navijaci, poguramo klub...Ako neko ima predstavu koliko bi kostala ta operacija molim da napise...tnx
Ne znam za Udrugu, oni su u stanju totalne hibernacije ima već par godina, osim Noći Plemića 30.04. ne znam da išta drugo rade, sve se to razvodnilo nekako, nažalost...
Ne bi možda bilo loše kada bi klub izašao sa podatkom što je sve potrebno uraditi na infrastrukturi da bi zadovoljili UEFA-ine kriterije za dobivanje dozvole za igranje euro utakmica trećeg pretkola i play-offa pa da vidimo kako možemo pomoći, naravno, sve to uz dobru marketinšku pripremu iz kluba...
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.