Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 apr 2016, 23:46

Rinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti.. :kafa:
yebem ti forum i pamet forumsku :tokralju: :tokralju: :tokralju:
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila :tokralju: :tokralju:

High

Post Postao/la High » 06 apr 2016, 23:48

Beduin je napisao/la:
High je napisao/la:
maxmore je napisao/la:U ovoj priči "punac" ne zna se ko od koga bijezi Dino od Azmira, Azmir od saveza, savez od Azmira... Mozda dječica ne kuze o čemu se ovdje radi. Azmir je pukao na Sarajevo jer mu bunare iza leđa na putu do titule, a on im dao titulu prošle godine, tj igrao za njih. Čuj rekao Dini da "ne misli o Slobodi na koševu nego o sarajevu bolji su" naguzio se kratko i jasno sa Slobodom. Ovaj papak sa Koševa uz sve to dozvolio sebi da mu ne plati 20 milja za Vitez... kakav amater ni kupljenu titulu nije znao zaokruziti. Azmir sa druge strane puse na hladno, jer zna kako je usao u PL, kao i cijela nacija, jesu bili najbolja ekipa te godine , ali nisu riskirali.. U principu niko ne zeli da uđe u raspravu samo šire muda po medijima. Ovo ti je ono "Drži te me da ga ne ubijem".
Misliš li da je namještanje utakmica gore od šovinističko-segregacijske politike kluba u selektiranju igrača i svih ostalih struktura?
I sta sad ima nacionalni kljuc pri selekciji igraca u SB sa optuzbama za namjestanje utakmica? Fakultetlija, i ti hronicno opterecen nacionalizmom i tim temama. Ni ja ne podrzavam tu politiku SB, ne podrzavam ni nacionalizam Ultrasa, ni Leseva i sl, al ti imas toliku potrebu da na sportskim temama svaki put pokreces rasprave i svadje. Daj ba malo ohladi Titati, procitaj kakav kitab, opusti vijuge. ;)
Namještanje nije ni dokazano. To još visi u zraku, leluja, a vi ga se uhvatili kao da je aksiom. Polahko. Eto, otpetljalo se nešto od tog klupka, pa ćemo vidjeti da li gospođa Tits ima pravo. U krajnjoj liniji, svakako je ova politika gora od ikakve namještaljke. Zar to vi, Tuzlaci i borci za socijalne pravde, ne znate? Široki je klub koji se takmiči u Premijer ligi i klub koji ima idiotsku platformu i ona je, kao takva, htjeli vi o tome govoriti ili ne, dio sportske priče koja itekako smrdi. Nisam je ja umetnuo. Petokraka na grbu, a šutnjom aminiju ove neljudske odabire. :lol: Mi ćemo o polaznim, tj. tolerancijskim problemima, ti o kamilama i svi zadovoljni. Četke u ruke, pa bujrum. Samo je nevjerovatno kako ikakva priča o namještanju, koja može biti i promašaj, dobije više pažnje od politika klubova koje su i više nego neljudske. :facepalm:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 06 apr 2016, 23:51

JoseeMourinho je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti.. :kafa:
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila :tokralju: :tokralju:
ma i meni je zao..al sta se tu moze jbg..sam sebe je ukopao..meni zao nasih napacenih muhadzera u amerikama, jer kazu cijela ta neka savezna drzava kintakunte zavisi od njega.. :( :(
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 06 apr 2016, 23:53

Beduin

Bilo bi glupo da podrzavas. Zapravo to i nije normalno stanje. Svak'ima svoje. U Hrvatskoj na tekmi vices u ponedjeljak ti je murija na vratima i to je ok. Preuzimas odgovornost i posljedicu, na kraju sankciju. Sve to prihvatis jer jesi ono sto hoces biti. Tu je kljuc, nemres biti niko, high je takav tip i treba ga prihvatiti, al'uistinu nije normalan navijac kada ga brine tko igra za Siroki. Sirokom ne trebaju igraci koje ne zele placati, to mora svima biti jasno, kada bi igrali dzabe onda bi bio problem da je uspostava ropstva, a na taj korak se Siroki jos nije odlucio. Zahebavam se, al' bilo bi to nelose, zar ne?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 apr 2016, 23:58

Rinuka je napisao/la:
ma i meni je zao..al sta se tu moze jbg..sam sebe je ukopao..meni zao nasih napacenih muhadzera u amerikama, jer kazu cijela ta neka savezna drzava kintakunte zavisi od njega.. :( :(
Sta bolan pričaš, jes ti dobar??
Čuj u zatvor jojjj i on ruku dajem vjeruje u to :bow: :bow:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 apr 2016, 00:02

@joseeMourinho, nemoj se sikirati druze..mi tu ne nista ne mozemo..sad je sve do suda..mozda mu se smiluje porota pa dobije samo godinu, dvije
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 00:04

Sad ce Jose kontati opet da je ovaj ozbiljan. :lol: Jose i tebi inteligencija nije do sada bila jaca strana druze, bez uvrede, tako da nemoj drugima na tu temu prigovarati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 07 apr 2016, 00:04

Rinuka je napisao/la:@joseeMourinho, nemoj se sikirati druze..mi tu ne nista ne mozemo..sad je sve do suda..mozda mu se smiluje porota pa dobije samo godinu, dvije
De mi samo jedno pitanje odgovori ko ozbiljna osoba et bar na sekundu se zamisli ko punoljetan normalan insan pa mi odgovori iskreno da li ti stvarno misliš ovo gore sto si napisao?

Hvala ;)

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 apr 2016, 00:07

Rinuka je napisao/la:@joseeMourinho, nemoj se sikirati druze..mi tu ne nista ne mozemo..sad je sve do suda..mozda mu se smiluje porota pa dobije samo godinu, dvije
De mi samo reci kako se za klevetu moze u zatvor? Ja koliko znam pretežno bude novcana kazna.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 apr 2016, 00:08

High je napisao/la:
Beduin je napisao/la: I sta sad ima nacionalni kljuc pri selekciji igraca u SB sa optuzbama za namjestanje utakmica? Fakultetlija, i ti hronicno opterecen nacionalizmom i tim temama. Ni ja ne podrzavam tu politiku SB, ne podrzavam ni nacionalizam Ultrasa, ni Leseva i sl, al ti imas toliku potrebu da na sportskim temama svaki put pokreces rasprave i svadje. Daj ba malo ohladi Titati, procitaj kakav kitab, opusti vijuge. ;)
Namještanje nije ni dokazano. To još visi u zraku, leluja, a vi ga se uhvatili kao da je aksiom. Polahko. Eto, otpetljalo se nešto od tog klupka, pa ćemo vidjeti da li gospođa Tits ima pravo. U krajnjoj liniji, svakako je ova politika gora od ikakve namještaljke. Zar to vi, Tuzlaci i borci za socijalne pravde, ne znate? Široki je klub koji se takmiči u Premijer ligi i klub koji ima idiotsku platformu i ona je, kao takva, htjeli vi o tome govoriti ili ne, dio sportske priče koja itekako smrdi. Nisam je ja umetnuo. Petokraka na grbu, a šutnjom aminiju ove neljudske odabire. :lol: Mi ćemo o polaznim, tj. tolerancijskim problemima, ti o kamilama i svi zadovoljni. Četke u ruke, pa bujrum.
Vec sam rekao da sam i ja protiv te politike kluba, ali nije o tome rijec i svaka rasprava u tom smjeru vodila je u politicka pitanja, a kasnije forumske banove. Momak se normalno javio i pise o aktuelnoj temi, sportski je forum i trebali bi manje trovati teme i forumse tim stvarima.
Ja sam vec rekao da SB ce iz godine u godinu rezultatski kaskati za klubovima koji su imali neko ima jos u bivsoj drzavi, rezultatski gledano Beduinova predskazanja se obistinjuju. Nije to plod mrznje, vec je to neko moje misljenje, ako Sloboda stane na noge, uz Zelju, Sarajevo, jos samo Celik i Velez trebaju dobiti podrsku grada. Braca po petokraci sami trebaju da izrone i stanu na rep periodicnim komsijama. Svi nabrojani bi mogli iskoristiti ime kao neki brand, dolaze iz vecih gradova i vecu armiju navijaca/simpatizera imaju, mada nije presudno.

Po pitanju namjestanja, nista nije namjesteno dok se ne dokaze, a dosadasnja praksa govori da se nece nista dokazati i pronaci ce se adekvatno rjesenje da se zadovolje obje strane i smiri situacija, sto Savezu vazda odgovaralo. Valjda punac odradi svoje, cicija zbog 20.000, pff.

UltrasNotRed - zato kazem, do sad im je ta politika donosila rezultate i vjerovatno i dalje vjeruju u to. Ja sam uvijek bio protiv jednonacionalnog, ali isto tako ti nacionalni povici i hraljanje treba otjerati sa stadiona, jer je neugodno kad neki bosnjak(bosanac, musliman, whatever)/hrvat igra, na primjer, u Borcu, daje svaki atom snage za taj klub, a navijaci j3bu BiH, velicaju optuzenog ratnog zlocinca (a mozda je i taj igrac izgubio nekog u ratu...) i ostale gluposti. Valjda se nikako ne mozemo pomiriti da je politika duboko u nasem sportu i da ce uvijek biti oruzje za manipuliranje masama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2016, 00:10

Strasno koliko se prosipa frajer.
Ali docice na volej.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 apr 2016, 00:11

Ne znate vi sta su amerike i njihovi zakoni..azmir je u 2015-toj sa slobodom zaradio preko 5000 dolara koje je po njihovom zakonu morao prijaviti i platiti otprilike 4800 dolara taxe, a on to nije uradio..zbog toga mu prijeti do 12 godina zatvorske kazne

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2016, 00:11

Memara je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
To ne mijenja stvar da je titula kupljena
Celik 1-1 Zeljkan
Sarajevo 3-1 Sloboda

1.Sarajevo 66b
2.Zeljkan 63b

Mozda sudija bio zakljucan?
I bez Viteza sampioni, bolji medjusobni i gol razlika. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2016, 00:14

Beduin je napisao/la:zato kazem, do sad im je ta politika donosila rezultate
Da, donosila rezultate, prošlo vrijeme. Donosila im je rezultate prije deset godina i načekaće se kad će se to ponovo dogoditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 apr 2016, 00:14

Sabinho je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
To ne mijenja stvar da je titula kupljena
Celik 1-1 Zeljkan
Sarajevo 3-1 Sloboda

1.Sarajevo 66b
2.Zeljkan 63b

Mozda sudija bio zakljucan?
I bez Viteza sampioni, bolji medjusobni i gol razlika. :kafa:
Zajebali se vasi, kontali mi cemo uzeti Celika, bezveze pare bacili :thumbdown:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 apr 2016, 00:17

brile je napisao/la:
Nisu, i celika smo premirali :kafa:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 apr 2016, 00:23

Rinuka je napisao/la:
brile je napisao/la:
Nisu, i celika smo premirali :kafa:
Eh to je vec prava investicija, Dino stari maher :tokralju:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 07 apr 2016, 01:35

E da vidimo ko ce ove godine najbolje kesu odrijesit....
prosle se godine sarajevo isprsilo pravo :clap: ....
:wtf: :cool:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 apr 2016, 01:56

@piroman
Ti si stvarno izludio evo forumasa evo svih ovdje prisutnih ko smatra da borac ima bolju igru od Rudara? Pa ti si lud covjek 1:2 vas u BL pobjedili, pa Rudar ako bude igrao ozbiljno(a igrace 100%) izgubice te dva razlike... Pa prespremna je ova ekipa samo se zna sto Rudar ispada to su vec neke druge stvari... Ko je god gledao Rudara na tv-u i uzivo imao je samo rijeci hvale za igru... A kod Borca je to povuci, potegni... Sta su ti borcevi igraci napravili u drugoj polusezoni? Apsolutno nista... Znaci nemate bolju ekipu od Rudara mogu se kladiti sa tobom za tekmu u Prijedoru kada god pozelis...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 apr 2016, 02:05

Borac nema šta tražiti u Prijedoru.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []