yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..
Namještanje nije ni dokazano. To još visi u zraku, leluja, a vi ga se uhvatili kao da je aksiom. Polahko. Eto, otpetljalo se nešto od tog klupka, pa ćemo vidjeti da li gospođa Tits ima pravo. U krajnjoj liniji, svakako je ova politika gora od ikakve namještaljke. Zar to vi, Tuzlaci i borci za socijalne pravde, ne znate? Široki je klub koji se takmiči u Premijer ligi i klub koji ima idiotsku platformu i ona je, kao takva, htjeli vi o tome govoriti ili ne, dio sportske priče koja itekako smrdi. Nisam je ja umetnuo. Petokraka na grbu, a šutnjom aminiju ove neljudske odabire.Beduin je napisao/la:I sta sad ima nacionalni kljuc pri selekciji igraca u SB sa optuzbama za namjestanje utakmica? Fakultetlija, i ti hronicno opterecen nacionalizmom i tim temama. Ni ja ne podrzavam tu politiku SB, ne podrzavam ni nacionalizam Ultrasa, ni Leseva i sl, al ti imas toliku potrebu da na sportskim temama svaki put pokreces rasprave i svadje. Daj ba malo ohladi Titati, procitaj kakav kitab, opusti vijuge.High je napisao/la:Misliš li da je namještanje utakmica gore od šovinističko-segregacijske politike kluba u selektiranju igrača i svih ostalih struktura?maxmore je napisao/la:U ovoj priči "punac" ne zna se ko od koga bijezi Dino od Azmira, Azmir od saveza, savez od Azmira... Mozda dječica ne kuze o čemu se ovdje radi. Azmir je pukao na Sarajevo jer mu bunare iza leđa na putu do titule, a on im dao titulu prošle godine, tj igrao za njih. Čuj rekao Dini da "ne misli o Slobodi na koševu nego o sarajevu bolji su" naguzio se kratko i jasno sa Slobodom. Ovaj papak sa Koševa uz sve to dozvolio sebi da mu ne plati 20 milja za Vitez... kakav amater ni kupljenu titulu nije znao zaokruziti. Azmir sa druge strane puse na hladno, jer zna kako je usao u PL, kao i cijela nacija, jesu bili najbolja ekipa te godine , ali nisu riskirali.. U principu niko ne zeli da uđe u raspravu samo šire muda po medijima. Ovo ti je ono "Drži te me da ga ne ubijem".
ma i meni je zao..al sta se tu moze jbg..sam sebe je ukopao..meni zao nasih napacenih muhadzera u amerikama, jer kazu cijela ta neka savezna drzava kintakunte zavisi od njega..JoseeMourinho je napisao/la:yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..![]()
![]()
![]()
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila![]()
Sta bolan pričaš, jes ti dobar??Rinuka je napisao/la:ma i meni je zao..al sta se tu moze jbg..sam sebe je ukopao..meni zao nasih napacenih muhadzera u amerikama, jer kazu cijela ta neka savezna drzava kintakunte zavisi od njega..JoseeMourinho je napisao/la:yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..![]()
![]()
![]()
majko moja i onda uzmu nesta pisat, a elementarne stvari o tome ne znaju, stvarno skup prcoladije koja jos srednju nije zavrsila![]()
![]()
De mi samo jedno pitanje odgovori ko ozbiljna osoba et bar na sekundu se zamisli ko punoljetan normalan insan pa mi odgovori iskreno da li ti stvarno misliš ovo gore sto si napisao?Rinuka je napisao/la:@joseeMourinho, nemoj se sikirati druze..mi tu ne nista ne mozemo..sad je sve do suda..mozda mu se smiluje porota pa dobije samo godinu, dvije
De mi samo reci kako se za klevetu moze u zatvor? Ja koliko znam pretežno bude novcana kazna.Rinuka je napisao/la:@joseeMourinho, nemoj se sikirati druze..mi tu ne nista ne mozemo..sad je sve do suda..mozda mu se smiluje porota pa dobije samo godinu, dvije
Vec sam rekao da sam i ja protiv te politike kluba, ali nije o tome rijec i svaka rasprava u tom smjeru vodila je u politicka pitanja, a kasnije forumske banove. Momak se normalno javio i pise o aktuelnoj temi, sportski je forum i trebali bi manje trovati teme i forumse tim stvarima.High je napisao/la:Namještanje nije ni dokazano. To još visi u zraku, leluja, a vi ga se uhvatili kao da je aksiom. Polahko. Eto, otpetljalo se nešto od tog klupka, pa ćemo vidjeti da li gospođa Tits ima pravo. U krajnjoj liniji, svakako je ova politika gora od ikakve namještaljke. Zar to vi, Tuzlaci i borci za socijalne pravde, ne znate? Široki je klub koji se takmiči u Premijer ligi i klub koji ima idiotsku platformu i ona je, kao takva, htjeli vi o tome govoriti ili ne, dio sportske priče koja itekako smrdi. Nisam je ja umetnuo. Petokraka na grbu, a šutnjom aminiju ove neljudske odabire.Beduin je napisao/la: I sta sad ima nacionalni kljuc pri selekciji igraca u SB sa optuzbama za namjestanje utakmica? Fakultetlija, i ti hronicno opterecen nacionalizmom i tim temama. Ni ja ne podrzavam tu politiku SB, ne podrzavam ni nacionalizam Ultrasa, ni Leseva i sl, al ti imas toliku potrebu da na sportskim temama svaki put pokreces rasprave i svadje. Daj ba malo ohladi Titati, procitaj kakav kitab, opusti vijuge.Mi ćemo o polaznim, tj. tolerancijskim problemima, ti o kamilama i svi zadovoljni. Četke u ruke, pa bujrum.
Strasno koliko se prosipa frajer.JoseeMourinho je napisao/la:yebem ti forum i pamet forumskuRinuka je napisao/la:znaci osim dozivotne zabrane, mogao bi azmir i u zatvoru zavrsiti..![]()
![]()
![]()
I bez Viteza sampioni, bolji medjusobni i gol razlika.Memara je napisao/la:Celik 1-1 ZeljkanMuerte je napisao/la:
To ne mijenja stvar da je titula kupljena
Sarajevo 3-1 Sloboda
1.Sarajevo 66b
2.Zeljkan 63b
Mozda sudija bio zakljucan?
Da, donosila rezultate, prošlo vrijeme. Donosila im je rezultate prije deset godina i načekaće se kad će se to ponovo dogoditi.Beduin je napisao/la:zato kazem, do sad im je ta politika donosila rezultate
Zajebali se vasi, kontali mi cemo uzeti Celika, bezveze pare baciliSabinho je napisao/la:I bez Viteza sampioni, bolji medjusobni i gol razlika.Memara je napisao/la:Celik 1-1 ZeljkanMuerte je napisao/la:
To ne mijenja stvar da je titula kupljena
Sarajevo 3-1 Sloboda
1.Sarajevo 66b
2.Zeljkan 63b
Mozda sudija bio zakljucan?
Nisu, i celika smo premiralibrile je napisao/la:
Zajebali se vasi, kontali mi cemo uzeti Celika, bezveze pare bacili
Eh to je vec prava investicija, Dino stari maherRinuka je napisao/la:Nisu, i celika smo premiralibrile je napisao/la:
Zajebali se vasi, kontali mi cemo uzeti Celika, bezveze pare bacili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.