Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 10 apr 2016, 20:10

De ba pitari, ne budite ludi da se pravdate likovima sto je tamo neko preskocio loptu.
Neka dusmana, da ih nema nebi bilo zanimljivo.

Kupili smo Radnik, kupit cemo i vas. :kafa:

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:11

narodniheroj je napisao/la: Sabinjo, rega si momak 100%, moje mišljenje je da s ovim klošarskim igrama treba prestati za sva vremena.Smije nam se Evropa, u qrcu smo totalnom.Evo vi, sanjate Evropske iskorake, ne ide ovako babe mi, treba se nayebati matere svima ko učestvuje u ovim sranyima.Sarajevo ima svu potrebnu snagu da je uvjek u vrhu,vama bi najviše trebala odgovarati regularna i kvalitetna liga.Ovo što gledamo u zadnjih godinu dana tjera ljude sa stadiona, ubija volju i nama paćenicima PLBIH-a, neće svjet propasti ako se jedne godine ne ode u Evropu.
Zar nije Željo dobar primjer kako se može kad se hoće i kad se okupi dobra ekipa u upravu ?
Jeste, utakmica protiv Krupe je dobar primjer kako se može do europe preko Kup-a.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 apr 2016, 20:12

Memara je napisao/la:
Aerials je napisao/la:slika
malo se bolje ovdje vidi situacija :)
Misliš da bi ovako reagovao da je znao da je Bekić tu? Pa vidi se na snimku i ovdje da uopšte ne zna za Bekića. Igrač je preskočio loptu da je može fino izvaditi bez nabijanja u korner i stvaranja bespotrebne prilike protivniku. Njegova Katastrofalna greška što nije vidio Bekića. Na usporenom snimku se vidi da isti igrač odmah se baca i pokušava blokirati Bekića.
Ako si bas mene pitao - ovo sam samo postavila da vidite, komentare neću da dajem uopšte, to ostavljam za sebe :mrgreen:
Ako si tek onako ostavio komentar, ok :thumbup:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 apr 2016, 20:12

FrancescoTotti je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Smiješna vam priča da je Sarajevo kupilo utakmicu
Zasto :problem:
Zato jer je kod nas svaka greška sudije ili igrača kupljena utakmica. Katastrofalna i smiješna je reakcija igrača Radnika ali moglo se i gorih u Europi vidjeti a napominjem da je ovo jedna od najgorih liga u Europi. Najviše su glasni oni koji su trebali davno ispasti u kupu od drugoligaša.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 10 apr 2016, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 apr 2016, 20:13

Preuzet ćemo izjavu od sablje

"Mi se nikome nećemo ispričavati za pobjedu " dečki ( ovo je od Karačića )
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 apr 2016, 20:14

Kako je elegantno preskoci brat, isto Bambi na ledu! Opet iznad plavih na tabeli! :opaopa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 20:16

Mi smo zasluzili jedan trofej, igramo konstantno na dva fronta sezonu od prvog kola pa do 24. bez rezultatske krize citavo prvenstvo, a i Kup do polufinala sigurno.
Pa vi kako hocete, volili nas ili ne nismo se citavu sezonu niti jednom obrukali na terenu vec su bila ta tri poraza samo minimalna.

Zrinjski je ispao u kupu, Siroki kiksalo protiv Zrinjskog i jos nekih, Zeljo imao losu jesen, Sarajevo igralo lose sa Jesicem.
Svako je imao lose momente ali Sloboda najmanje njih tako da mislim da je zasluzila Sloboda jedan trofej, a i ako ga ne bude odlicna je sezona ali bi bilo fino kada bi se to sve zaokruzilo jer je bilo najmanje uspona i padova u Slobodi.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:17

pinoglavi je napisao/la: Zato jer je kod nas svaka greška sudije ili igrača kupljena utakmica. Katastrofalna i smiješna je reakcija igrača Radnika ali moglo se i gorih u Europi vidjeti a napominjem da je ovo jedna od najgorih liga u Europi. Najviše su glasni oni koji su trebali davno ispasti u kupu od drugoligaša.
Bravo za komentar. Jednostavno glupa reakcija igrača Radnika. Mislim fino bi ovo sve ispalo da Bekić nije bio tu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2016, 20:18

pinoglavi je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Smiješna vam priča da je Sarajevo kupilo utakmicu
Zasto :problem:
Zato jer je kod nas svaka greška sudije ili igrača kupljena utakmica. Katastrofalna i smiješna je reakcija igrača Radnika ali moglo se i gorih u Europi vidjeti a napominjem da je ovo jedna od najgorih liga u Europi. Najviše su glasni oni koji su trebali davno ispasti u kupu od drugoligaša.
Bgm evo Saric kad je zabio golcinu meni stari kaze onaj sto je stajao na golu mogao glavom reagivati (protiv Radnika). Nazalost kao i on bolesni umovi hahah

@tuzlak istina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 apr 2016, 20:19

Memara je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la: Sabinjo, rega si momak 100%, moje mišljenje je da s ovim klošarskim igrama treba prestati za sva vremena.Smije nam se Evropa, u qrcu smo totalnom.Evo vi, sanjate Evropske iskorake, ne ide ovako babe mi, treba se nayebati matere svima ko učestvuje u ovim sranyima.Sarajevo ima svu potrebnu snagu da je uvjek u vrhu,vama bi najviše trebala odgovarati regularna i kvalitetna liga.Ovo što gledamo u zadnjih godinu dana tjera ljude sa stadiona, ubija volju i nama paćenicima PLBIH-a, neće svjet propasti ako se jedne godine ne ode u Evropu.
Zar nije Željo dobar primjer kako se može kad se hoće i kad se okupi dobra ekipa u upravu ?
Jeste, utakmica protiv Krupe je dobar primjer kako se može do europe preko Kup-a.
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabio :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 20:23

Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.
Ne znam stvarno vjerovatno su ljudi skontali da jedino u Evropu mogu preko Kupa i sada odradjuju ovo u ligi do kraja. Mada opet mislim da su se i danas potrosili dosta, a igrala im je prva postava.

Nisu nista ni protiv Slobode bolje odigrali sada na Tusnju.

Igraju jos i Kup RS valjda, Celo je cak mozda i pogrijesio danas sto je svih 11 igralo od starta. Bezveze ih je trosio pred Siroki.

Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu ligu :) Jedino mozda dobiju od nekog premije pa zapnu bas do kraja neku utakmicu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 apr 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:23

narodniheroj je napisao/la:
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabio :lol:
A ti ne želiš da misliš da su ga napali jer je bio sebičan i imao je mnogo bolji izbor završavanjem jedne dobre prilike u situaciji kada su gulili 1-0.

Niko ne želi da priča o njihovoj trenutnoj lošoj formi. Nije to ista ekipa iz prvog dijela sezone.

Sloboda 1-0 Radnik
Radnik 1-1 R. Lukavac (kup)
Radnik 0-0 Olimpic (Olimpic bio bolji)
Drina 1-0 Radnik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2016, 20:36

Muerte je napisao/la:
Aerials je napisao/la:slika
malo se bolje ovdje vidi situacija :)
Covjek preskače liniju, strah da ne zapne. Sve korektno
Prvo pogleda gdje je Bekic, pa onda jedva preskoci loptu da joj ne poremeti putanju. :urnebes: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:45

Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Zašto lažeš?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 apr 2016, 20:47

Bit ce zanimljive pojedine tekme klubova koji su ispali kao sto su Drina, Rudar i Travnik.
Kako ce u pojedinim utakmnicama zapeti i igrati preko svojih mogucnosti. Ako se ne varam jedna takva ce biti uskoro Drina-Mladost.
Igrat ce Drina za koverte iz BL i sa Otoke a plasirat ce pricu da su se borili za grb casni, raju iz Zvornika i historiju. Ovo ce biti jedan od primjera..
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 10 apr 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 apr 2016, 20:49

hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 apr 2016, 20:50

@JohnCleese

Evo spiska utakmica gdje će se ginuti za grb časni :mrgreen:

Drina - Mladost
Željezničar -- Travnik
Olimpic - Sloboda
Olimpic - Široki
Olimpic - Sarajevo
Travnik - Sloboda
Velež - Sarajevo
Mladost DK - Zrinjski
........
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2016, 20:51

Memara je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Zašto lažeš?
Nisam rekao da je kupljena. Mozda se ovaj iz Radnika nameracio da vas izlevati, da izgleda kao da je pustio. :?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 apr 2016, 20:55

Rinuka je napisao/la:hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci :rol: :rol: :rol:
Pojedinci - da. Ali vecina apsolutno ne... Nema potrebe posle svih rezultata ovog proljeca ;) :P
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 apr 2016, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 apr 2016, 20:56

Hvala Salemu Prolicu :bih:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.