Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

narodniheroj
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la narodniheroj » 10 apr 2016, 20:19

Memara je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la: Sabinjo, rega si momak 100%, moje mišljenje je da s ovim klošarskim igrama treba prestati za sva vremena.Smije nam se Evropa, u qrcu smo totalnom.Evo vi, sanjate Evropske iskorake, ne ide ovako babe mi, treba se nayebati matere svima ko učestvuje u ovim sranyima.Sarajevo ima svu potrebnu snagu da je uvjek u vrhu,vama bi najviše trebala odgovarati regularna i kvalitetna liga.Ovo što gledamo u zadnjih godinu dana tjera ljude sa stadiona, ubija volju i nama paćenicima PLBIH-a, neće svjet propasti ako se jedne godine ne ode u Evropu.
Zar nije Željo dobar primjer kako se može kad se hoće i kad se okupi dobra ekipa u upravu ?
Jeste, utakmica protiv Krupe je dobar primjer kako se može do europe preko Kup-a.
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabio :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 20:23

Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.
Ne znam stvarno vjerovatno su ljudi skontali da jedino u Evropu mogu preko Kupa i sada odradjuju ovo u ligi do kraja. Mada opet mislim da su se i danas potrosili dosta, a igrala im je prva postava.

Nisu nista ni protiv Slobode bolje odigrali sada na Tusnju.

Igraju jos i Kup RS valjda, Celo je cak mozda i pogrijesio danas sto je svih 11 igralo od starta. Bezveze ih je trosio pred Siroki.

Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu ligu :) Jedino mozda dobiju od nekog premije pa zapnu bas do kraja neku utakmicu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 apr 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:23

narodniheroj je napisao/la:
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabio :lol:
A ti ne želiš da misliš da su ga napali jer je bio sebičan i imao je mnogo bolji izbor završavanjem jedne dobre prilike u situaciji kada su gulili 1-0.

Niko ne želi da priča o njihovoj trenutnoj lošoj formi. Nije to ista ekipa iz prvog dijela sezone.

Sloboda 1-0 Radnik
Radnik 1-1 R. Lukavac (kup)
Radnik 0-0 Olimpic (Olimpic bio bolji)
Drina 1-0 Radnik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2016, 20:36

Muerte je napisao/la:
Aerials je napisao/la:slika
malo se bolje ovdje vidi situacija :)
Covjek preskače liniju, strah da ne zapne. Sve korektno
Prvo pogleda gdje je Bekic, pa onda jedva preskoci loptu da joj ne poremeti putanju. :urnebes: :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:45

Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Zašto lažeš?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 apr 2016, 20:47

Bit ce zanimljive pojedine tekme klubova koji su ispali kao sto su Drina, Rudar i Travnik.
Kako ce u pojedinim utakmnicama zapeti i igrati preko svojih mogucnosti. Ako se ne varam jedna takva ce biti uskoro Drina-Mladost.
Igrat ce Drina za koverte iz BL i sa Otoke a plasirat ce pricu da su se borili za grb casni, raju iz Zvornika i historiju. Ovo ce biti jedan od primjera..
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 10 apr 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 apr 2016, 20:49

hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 apr 2016, 20:50

@JohnCleese

Evo spiska utakmica gdje će se ginuti za grb časni :mrgreen:

Drina - Mladost
Željezničar -- Travnik
Olimpic - Sloboda
Olimpic - Široki
Olimpic - Sarajevo
Travnik - Sloboda
Velež - Sarajevo
Mladost DK - Zrinjski
........
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2016, 20:51

Memara je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Zašto lažeš?
Nisam rekao da je kupljena. Mozda se ovaj iz Radnika nameracio da vas izlevati, da izgleda kao da je pustio. :?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 apr 2016, 20:55

Rinuka je napisao/la:hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci :rol: :rol: :rol:
Pojedinci - da. Ali vecina apsolutno ne... Nema potrebe posle svih rezultata ovog proljeca ;) :P
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 apr 2016, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 apr 2016, 20:56

Hvala Salemu Prolicu :bih:

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 10 apr 2016, 20:56

Probisvjet je napisao/la: Nisam rekao da je kupljena. Mozda se ovaj iz Radnika nameracio da vas izlevati, da izgleda kao da je pustio. :?
Pa pišeš ovdje da je prvo pogledao gdje je Bekić pa onda pustio loptu, a to je jedna velika laž.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 apr 2016, 20:57

Memara pusti vodu brateuuu. :bih:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2016, 20:59

tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.
Ne znam stvarno vjerovatno su ljudi skontali da jedino u Evropu mogu preko Kupa i sada odradjuju ovo u ligi do kraja. Mada opet mislim da su se i danas potrosili dosta, a igrala im je prva postava.

Igraju jos i Kup RS valjda, Celo je cak mozda i pogrijesio danas sto je svih 11 igralo od starta. Bezveze ih je trosio pred Siroki.

Mozda se ne zele zamjeriti nikom, valja im igrati opet naredne godine ovu ligu :) Jedino mozda dobiju od nekog premije pa zapnu bas do kraja neku utakmicu.
Taj kup RS ih vodi u Evropu. :urnebes: Nagrada 11kg carskog mesa Tulumovic za rostilj. :urnebes: :urnebes:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 apr 2016, 21:01

Probisvjet je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je Radnik danas odigrao korektno, mislim da su dosta trcali i bili ratoborni. Bilo je i koskanja, zutih kartona, grubih prekrsaja.

Taj kup RS ih vodi u Evropu. :urnebes: Nagrada 11kg carskog mesa Tulumovic za rostilj. :urnebes: :urnebes:
Veliki Kup RS :urnebes: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 21:12

Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.

Kontam sada u cemu je fora tu da oni zele u PL kada su oni manje vise bili filijala Borca. Nije valjda da ce uraditi nesto kao sto je Zvezda u kosarci. Jer manje vise treneri i igraci koji nemaju mjesta u Borcu odu u Krupu ili kada dobro igraju u Krupi budu prekomandovani u Borac.

Predsjednik Krupe je rekao da namjerava uraditi fuziju. Uci u ligu ove godine i fuziju napraviti. http://pravda bl.com/dragomir-ilic-fuzija-za-spas-borca/

Krupa bi bila zadnja liga, a Borac kao Krupa igrao PL.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 apr 2016, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 10 apr 2016, 21:17

Memara je napisao/la:
Aerials je napisao/la:slika
malo se bolje ovdje vidi situacija :)
Misliš da bi ovako reagovao da je znao da je Bekić tu? Pa vidi se na snimku i ovdje da uopšte ne zna za Bekića. Igrač je preskočio loptu da je može fino izvaditi bez nabijanja u korner i stvaranja bespotrebne prilike protivniku. Njegova Katastrofalna greška što nije vidio Bekića. Na usporenom snimku se vidi da isti igrač odmah se baca i pokušava blokirati Bekića.
Računa li se asistencija igraču Radnika?
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 10 apr 2016, 21:20

tuzlak1987 je napisao/la:Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.

Kontam sada u cemu je fora tu da oni zele u PL kada su oni manje vise bili filijala Borca. Nije valjda da ce uraditi nesto kao sto je Zvezda u kosarci. Jer manje vise treneri i igraci koji nemaju mjesta u Borcu odu u Krupu ili kada dobro igraju u Krupi budu prekomandovani u Borac.

Predsjednik Krupe je rekao da namjerava uraditi fuziju. Uci u ligu ove godine i fuziju napraviti. http://pravda bl.com/dragomir-ilic-fuzija-za-spas-borca/

Nema od toga nista, pusti tog seljaka. Borac i ako ispadne vratice se za godinu dana i postojace uvijek, a Krupa ce cim SNSD padne proci isto kao Modrica, Laktasi...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 apr 2016, 21:25

Tristan je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Oni igraju sada Ligu za prvaka u RS, glavni kandidati Krupa i Obarska da udju u PL.

Nema od toga nista, pusti tog seljaka. Borac i ako ispadne vratice se za godinu dana i postojace uvijek, a Krupa ce cim SNSD padne proci isto kao Modrica, Laktasi...
A gledaj molim te logike mu, fuziju bi uradio i onda nece traziti nikakve funkcije u Borcu. Prica mu smrdi pravo :rol:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 10 apr 2016, 21:26

Tuzlak ti iz krupe su htjeli da naprave nesto kao fmp - cz ali bogu hvala nisu uspjeli.
Njihova ideja u 2 recenice: krupa udje u pl a borac ispadne i nakon toga se pusti niz vodu. Krupa u sudu i savezu samo promijeni ime u npr boracBL, borac K ili nesto slicno i od iduce sezone se takmici krupa pod drugim imenom.
Promjenom imena su mislili da pokupe tradiciju, navijace i generalno banjalucane da stanu uz preimenovanu krpu! Seljacka posla! Dobro je pa je to propalo a bilo je skoro pa realizovano...
Iz tog razloga borac je planski rezultatski unisten jesenas. Svi ste vidjeli koga su od igraca najurili i na sta je borac licio tih 18 kola! Brukali smo se iz kola u kolo.
Sada su najureni i ovi ljudi sad sto su u klubu pokusavaju da izvuku koliko toliko. Ovo sada vec lici na nesto. Idealno nije, ali ima naznaka i igre i pomaka naprijed.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []