Neka dusmana, da ih nema nebi bilo zanimljivo.
Kupili smo Radnik, kupit cemo i vas.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeste, utakmica protiv Krupe je dobar primjer kako se može do europe preko Kup-a.narodniheroj je napisao/la: Sabinjo, rega si momak 100%, moje mišljenje je da s ovim klošarskim igrama treba prestati za sva vremena.Smije nam se Evropa, u qrcu smo totalnom.Evo vi, sanjate Evropske iskorake, ne ide ovako babe mi, treba se nayebati matere svima ko učestvuje u ovim sranyima.Sarajevo ima svu potrebnu snagu da je uvjek u vrhu,vama bi najviše trebala odgovarati regularna i kvalitetna liga.Ovo što gledamo u zadnjih godinu dana tjera ljude sa stadiona, ubija volju i nama paćenicima PLBIH-a, neće svjet propasti ako se jedne godine ne ode u Evropu.
Zar nije Željo dobar primjer kako se može kad se hoće i kad se okupi dobra ekipa u upravu ?
Ako si bas mene pitao - ovo sam samo postavila da vidite, komentare neću da dajem uopšte, to ostavljam za sebeMemara je napisao/la:Misliš da bi ovako reagovao da je znao da je Bekić tu? Pa vidi se na snimku i ovdje da uopšte ne zna za Bekića. Igrač je preskočio loptu da je može fino izvaditi bez nabijanja u korner i stvaranja bespotrebne prilike protivniku. Njegova Katastrofalna greška što nije vidio Bekića. Na usporenom snimku se vidi da isti igrač odmah se baca i pokušava blokirati Bekića.Aerials je napisao/la:
malo se bolje ovdje vidi situacija
Zato jer je kod nas svaka greška sudije ili igrača kupljena utakmica. Katastrofalna i smiješna je reakcija igrača Radnika ali moglo se i gorih u Europi vidjeti a napominjem da je ovo jedna od najgorih liga u Europi. Najviše su glasni oni koji su trebali davno ispasti u kupu od drugoligaša.FrancescoTotti je napisao/la:Zastopinoglavi je napisao/la:Smiješna vam priča da je Sarajevo kupilo utakmicu

Bravo za komentar. Jednostavno glupa reakcija igrača Radnika. Mislim fino bi ovo sve ispalo da Bekić nije bio tu.pinoglavi je napisao/la: Zato jer je kod nas svaka greška sudije ili igrača kupljena utakmica. Katastrofalna i smiješna je reakcija igrača Radnika ali moglo se i gorih u Europi vidjeti a napominjem da je ovo jedna od najgorih liga u Europi. Najviše su glasni oni koji su trebali davno ispasti u kupu od drugoligaša.
Bgm evo Saric kad je zabio golcinu meni stari kaze onaj sto je stajao na golu mogao glavom reagivati (protiv Radnika). Nazalost kao i on bolesni umovi hahahpinoglavi je napisao/la:Zato jer je kod nas svaka greška sudije ili igrača kupljena utakmica. Katastrofalna i smiješna je reakcija igrača Radnika ali moglo se i gorih u Europi vidjeti a napominjem da je ovo jedna od najgorih liga u Europi. Najviše su glasni oni koji su trebali davno ispasti u kupu od drugoligaša.FrancescoTotti je napisao/la:Zastopinoglavi je napisao/la:Smiješna vam priča da je Sarajevo kupilo utakmicu
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabioMemara je napisao/la:Jeste, utakmica protiv Krupe je dobar primjer kako se može do europe preko Kup-a.narodniheroj je napisao/la: Sabinjo, rega si momak 100%, moje mišljenje je da s ovim klošarskim igrama treba prestati za sva vremena.Smije nam se Evropa, u qrcu smo totalnom.Evo vi, sanjate Evropske iskorake, ne ide ovako babe mi, treba se nayebati matere svima ko učestvuje u ovim sranyima.Sarajevo ima svu potrebnu snagu da je uvjek u vrhu,vama bi najviše trebala odgovarati regularna i kvalitetna liga.Ovo što gledamo u zadnjih godinu dana tjera ljude sa stadiona, ubija volju i nama paćenicima PLBIH-a, neće svjet propasti ako se jedne godine ne ode u Evropu.
Zar nije Željo dobar primjer kako se može kad se hoće i kad se okupi dobra ekipa u upravu ?
A ti ne želiš da misliš da su ga napali jer je bio sebičan i imao je mnogo bolji izbor završavanjem jedne dobre prilike u situaciji kada su gulili 1-0.narodniheroj je napisao/la:
I to si u pravu 100 %.Treba yebati mamu i onom sudiji za sva vremena.Svima nam treba regularnost, pogotovo vama i nama, mi će mo uvjek napraviti ekipe za vrha.Pa bolan danas frajer puca opasan šut na vaš go, saigrači ga napadoše ko da je autogol zabio
Prvo pogleda gdje je Bekic, pa onda jedva preskoci loptu da joj ne poremeti putanju.Muerte je napisao/la:Covjek preskače liniju, strah da ne zapne. Sve korektnoAerials je napisao/la:
malo se bolje ovdje vidi situacija
Zašto lažeš?Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Nisam rekao da je kupljena. Mozda se ovaj iz Radnika nameracio da vas izlevati, da izgleda kao da je pustio.Memara je napisao/la:Zašto lažeš?Probisvjet je napisao/la: Prvo pogleda gdje je Bekic
Pojedinci - da. Ali vecina apsolutno ne... Nema potrebe posle svih rezultata ovog proljecaRinuka je napisao/la:hahaha pocrkace nam komsinice i tuzlaci![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.