Ne shvatam samo kako "mrtva" Sloboda? Ljudi igraju yebat' ih, jedina je nada da mi uzimamo a da se oni premore kupom.macahz je napisao/la:Sad nesto gledam raspored svih klubova, i ako dobijemo derbi sigurno osvajamo titulu. Sad sam uvjeren da siroki uzima bar bod mrtvoj slobodi, a Zrinja ide Radniku koji je odlicna ekipa, eto nas iduce kolo na -3
Derbi ako se dobuje, def eliminisemo zelju, i onda sloboda ima oar laksih utakmica, pa im idemo mi i idu zrinskom, tu mozemo mi zavrsiti pricu.
Zrinja ima nesto laksi raspored ali oni su mi nekoako kiksali, i ocekujem neki glupi kiks od njih i da ponovo slavimo titulu.
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Ševko tvrđi orah od skauta.Besic je napisao/la:Kod Samira sam primjenio metod obrnute psihlogije , ja što sam više pisao protiv njega i nadao sa će otići iz kluba on je bio sve gori i gori ,pa sam ga počeo hvalit jer sam skontao da ga je jeftnije prodat nego otjerat . Od tada je počeo bolje igrat.joker90 je napisao/la:
Drago mi je da si se skoncetrisao samo na prevaru od Okica, a uvidio da Samir ima jos mnogo za dati.
Tako da mi je Samke na stand by što se tiče tjeranja .
Uspio sam sa Puzigaćom , Tatomirovićem ,Barićem i Velkoskim . Al ovaj uhljeb devetka uh čini mi se da je nuništiv , ne možeš ti njega pomjerit centimetra iz kluba , ma kakvog kluba s terena , džaba što ga tjeramo pola godine . Za sad je najtvrđi orah ne znam kako sa njim na kraj , al skontat će onaj ko treba da skonta
Samo Saraj'vo.
Zrinjski se nece umoriti kroz KUP, kao željezničar, sloboda i lištica, a imaju i lagan raspored, tako da su po meni oni najveći favoriti, bez obzria što ne igraju ubjedljivo. Poštujem tvoje mišljenje i nadanje za titulu, ali ako izborimo evropu, ne treba biti nezadovoljan, s obzirom šta se sve izdešavalo ove sezone.macahz je napisao/la:Sad nesto gledam raspored svih klubova, i ako dobijemo derbi sigurno osvajamo titulu. Sad sam uvjeren da siroki uzima bar bod mrtvoj slobodi, a Zrinja ide Radniku koji je odlicna ekipa, eto nas iduce kolo na -3
Derbi ako se dobuje, def eliminisemo zelju, i onda sloboda ima oar laksih utakmica, pa im idemo mi i idu zrinskom, tu mozemo mi zavrsiti pricu.
Zrinja ima nesto laksi raspored ali oni su mi nekoako kiksali, i ocekujem neki glupi kiks od njih i da ponovo slavimo titulu.
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
SARAJEVO
-
meme pitar
- Kontakt:
Samo da je dobiti derbi. Na taj način obezbjeđujemo evropu, a titula ne zavisi samo od nas tako da o tome treba razmišljati tek pred utakmicu sa Slobodom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
fico je napisao/la:ako izborimo evropu, ne treba biti nezadovoljan, s obzirom šta se sve izdešavalo ove sezone.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Skino mu pasovic mrak s očijuMartinSco je napisao/la:Jeko Munib Maglajlić?HeraklitMracni je napisao/la:
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Treba ovo prije derbija pustiti i svi u glas pjevatijoker90 je napisao/la:Tacno sto je vise covjek slusa, sve bolja postaje! Treba je na poluvremenu pustat, kupovina bez granica!![]()
[youtube][/youtube]
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Apostrofizacija vol .2 Vlado Jagodić
"Znamo da je kod Sarajeva Duljević suspendovan , a njegovu stranu će vjerovatno zauzeti Haris Harba , u zadnjoj utakmici Sarajeva na Koševu mi smo apostrofirali to kako je Emerson svojim ulaskom u igru donio novu energiju u igru Sarajeva gdje sredina sa Rustemovićem i Radovcem i sa Emersonom može svakom napraviti problema . "
"Znate Hurtić je veoma nepredvidiv trener , ima tu još nekoliko verzija za koje ja mislim da bi se mogao opredjeliti . Jedna od njih i Okić na polušpicu koji daje novu dozu mišića u veznom redu , i širok spektar mogućnosti u napadu . Sigurno da napad s Okićem , Harbom i Bekićem može svakome stvoriti dosta problema .
"Moglo bi Sarajevo početi i sa Bekićem i Okićem po krilima koji iz drugog plana zajedno sa Kadušićem i nešto defanzivnijm Kallasijem mogu svakome napraviti problema . Zaista Sarajevo ima mnogo mogućnosti u napadu i ostaje da vidimo kako će izaći protiv veoma čvrste ekipe Viteza sa iskusim trenerom Karačićem , vidjeli smo već u prvom djelu sezone kakve je probleme Vitez pravio Sarajevu na Koševu ali rezultat tako ne govori. Sigurno utakmica koju će biti užitak za pogledat "
"Znamo da je kod Sarajeva Duljević suspendovan , a njegovu stranu će vjerovatno zauzeti Haris Harba , u zadnjoj utakmici Sarajeva na Koševu mi smo apostrofirali to kako je Emerson svojim ulaskom u igru donio novu energiju u igru Sarajeva gdje sredina sa Rustemovićem i Radovcem i sa Emersonom može svakom napraviti problema . "
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kakav si ti brat
popitario si se skroz, a registrov'o se sa namjernom da bude bavarac
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
GORE OD DROGABitiSrcemVezan je napisao/la:![]()
![]()
kakav si ti brat
popitario si se skroz, a registrov'o se sa namjernom da bude bavarac
Samo Saraj'vo.
Besic je napisao/la:Da vidite po službenoj što neki profil turistička zajednica nekog mjesta brani Kramra![]()
![]()
A komentar lajka Bulić,stare mi.Dobro realno nije los bio Kramar prvo poluvrijeme u drugom kako je vrijeme odmicalo i klizav teren poceo je grjesiti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Do kolko radi fanshop? Hitno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
[NOVO]amorovski je napisao/la:Do kolko radi fanshop? Hitno
-----------------
Posjetite nas!
ul. Maršala Tita 38b - svaki radni dan od 08-20h, subota od 09-16h,
Bezistan - svaki radni dan od 10-20h, subota od 10-17h.
Online: www.fanshop.fcsarajevo.ba
http://www.fcsarajevo.ba/bs/fan-shop
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Da je ova usla, pocijepo bi mrezuBitiSrcemVezan je napisao/la:
kako strašna slika
- PitarBordo
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Dobro realno nije los bio Kramar prvo poluvrijeme
Lik je u prvom poluvremenu samo ono kad mu neko uđe i zagradi ga DOK VODI LOPTU, se odbio na zemlju i izgubio na taj način loptu bar 5 puta. Čuj nije bio loš u prvom.
Samo Saraj'vo.
Pretjeruješ.PitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Dobro realno nije los bio Kramar prvo poluvrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lik je u prvom poluvremenu samo ono kad mu neko uđe i zagradi ga DOK VODI LOPTU, se odbio na zemlju i izgubio na taj način loptu bar 5 puta. Čuj nije bio loš u prvom.![]()
I ja mislim da je bio skroz solidan u prvom. Napadali su konstantno na njegovu stranu (ne slučajno) i nisu imali ni polu-šansu.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Bajroni, Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 45 gostiju.