Ma slabo ja gledam tu obleku, ali vidio sam da bi se moglo naci nesto za profe. Ima finih sakoaHigh je napisao/la:Puu!Bosniacum Lilium je napisao/la:Dino Obi Hrustemovic stilHigh je napisao/la:Rijetko kad uđem u taj Povuci i potegni. Kakve su cijene? Ima li šta profesorsko?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.pullandbear.com/ba/en/man/ju ... 20CARDIGANBosniacum Lilium je napisao/la: Ma slabo ja gledam tu obleku, ali vidio sam da bi se moglo naci nesto za profe. Ima finih sakoa
Ovo ni Luis nije oblačio. Ne bi mu ni moglo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
High je napisao/la:http://www.pullandbear.com/ba/en/man/ju ... 20CARDIGANBosniacum Lilium je napisao/la: Ma slabo ja gledam tu obleku, ali vidio sam da bi se moglo naci nesto za profe. Ima finih sakoa
![]()
Ovo ni Luis nije oblačio. Ne bi mu ni moglo.
joj halje
Ova mi nije loša.

Na meni bi to bilo mnogo bolje, zbog crne bradurine i talijanske frizure.

Na meni bi to bilo mnogo bolje, zbog crne bradurine i talijanske frizure.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali ne zaboravi, tanka je granica izmedju Talijana i Sandzaklije 
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali ne zaboravi, tanka je granica izmedju Talijana i Sandzaklije
- AshburtonG
- Kontakt:
PobijedioBosniacum Lilium je napisao/la:Ali ne zaboravi, tanka je granica izmedju Talijana i Sandzaklije
Posljednja stranica i po' (lala) -> 
Je l' se samo meni cini ili ima razlicitih oblika starki?
Je l' se samo meni cini ili ima razlicitih oblika starki?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e ne znam, ne bih da vrijeđam ikoga, ali kad muškarci zavrnu nogavice, meni se to tako gadi, odmah mi nije muškarac, općenito mi se ne sviđaju kad uzmu hlače gdje se vidi članak, što na kraju mi izgleda kao neki modern vehabija
- ultrassa1921
- Kontakt:
gdje ima kupiti sat g-shock i koliko se krecu otprilike?
Manijaci Zeljini
Kako se ti oblačiš?QUARESMA 18<<< je napisao/la:e ne znam, ne bih da vrijeđam ikoga, ali kad muškarci zavrnu nogavice, meni se to tako gadi, odmah mi nije muškarac, općenito mi se ne sviđaju kad uzmu hlače gdje se vidi članak, što na kraju mi izgleda kao neki modern vehabija
Iskreno me boli qurac.
http://detas.ba/satovi/4/brand:6ultrassa1921 je napisao/la:gdje ima kupiti sat g-shock i koliko se krecu otprilike?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ipak se našao neko uvrijeđenVelaHavle je napisao/la:Kako se ti oblačiš?QUARESMA 18<<< je napisao/la:e ne znam, ne bih da vrijeđam ikoga, ali kad muškarci zavrnu nogavice, meni se to tako gadi, odmah mi nije muškarac, općenito mi se ne sviđaju kad uzmu hlače gdje se vidi članak, što na kraju mi izgleda kao neki modern vehabija
Iskreno me boli qurac.
- ultrassa1921
- Kontakt:
hvala druze ekstranJoy je napisao/la:http://detas.ba/satovi/4/brand:6ultrassa1921 je napisao/la:gdje ima kupiti sat g-shock i koliko se krecu otprilike?
Manijaci Zeljini
- FrancescoTotti
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ipak se našao neko uvrijeđenVelaHavle je napisao/la:Kako se ti oblačiš?QUARESMA 18<<< je napisao/la:e ne znam, ne bih da vrijeđam ikoga, ali kad muškarci zavrnu nogavice, meni se to tako gadi, odmah mi nije muškarac, općenito mi se ne sviđaju kad uzmu hlače gdje se vidi članak, što na kraju mi izgleda kao neki modern vehabija
Iskreno me boli qurac.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imal ovo u kakvoj drugoj boji
imaju i crne jos samo, al' nema veze
vjerovatno ce kasnije dolaziti i druge boje
dosad ih kod nas niko nije mogao nabaviti
dosad ih kod nas niko nije mogao nabaviti
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 12 apr 2016, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci te tene imaju u buzzu u bbi da se kupe da ih odem kupiti dobre su @ semir01 ? 
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.