PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bambus
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la bambus » 11 apr 2016, 22:13

Cocaine je napisao/la:Sto ga zabi Enis Beslagic politicarima na pecatu :lol: :lol: kapa do poda majstore :tokralju:
Jel i on uzeo clansku ? Ako jest onda je i on brato ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 apr 2016, 22:15

bambus je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Sto ga zabi Enis Beslagic politicarima na pecatu :lol: :lol: kapa do poda majstore :tokralju:
Jel i on uzeo clansku ? Ako jest onda je i on brato ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Uzeo Celikovu. Zadnji redni broj 004 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :guz:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 11 apr 2016, 22:37

Cocaine je napisao/la: Uzeo Celikovu. Zadnji redni broj 004 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :guz:
E steta,onda je mazla :urnebes: :urnebes:
!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 apr 2016, 22:37

Lane moje ovih dana, više i ne tugujem. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 apr 2016, 22:41

bambus je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Uzeo Celikovu. Zadnji redni broj 004 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :guz:
E steta,onda je mazla :urnebes: :urnebes:
100%

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 11 apr 2016, 22:45

kakav festival kiča i preseravanja, svakakvih faca u ovom peksinom gradu. :puke:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 apr 2016, 00:59

Ova tema je sve samo ne pl prepucavanja kako nema kikseva 3 kola vec.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 apr 2016, 01:01

samirr je napisao/la:Ova tema je sve samo ne pl prepucavanja kako nema kikseva 3 kola vec.
Velez je kikso ako nista :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 apr 2016, 01:08

DoeTz je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ova tema je sve samo ne pl prepucavanja kako nema kikseva 3 kola vec.
Velez je kikso ako nista :mrgreen:
Steta za njih da u 96-oj minuti ispadnu iz lige. Volio bi da se vrate uskoro za godinu-dvije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 apr 2016, 11:24

Đe nam je muki, stari monkey ove teme. Sigurno ga izbacili iz obdaništa ccc.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 apr 2016, 13:36

Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove. :lol: :lol: :lol: kakav kreten to nije normalno :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2016, 14:21

arelinho je napisao/la:Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove. :lol: :lol: :lol: kakav kreten to nije normalno :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:
Jedan od najvecih debila kojeg sam ja u zivotu vidio :lol: :tokralju: sto je najsmjesnije lik je stariji od mene i od tebe zajedno :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 14:23

cisti li onaj zeljkanov izum za pranje stolica i brabonjke? na vrijeme ste ga otkrili, trebace vam sutra :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 apr 2016, 14:31

MortemHz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove. :lol: :lol: :lol: kakav kreten to nije normalno :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:
Jedan od najvecih debila kojeg sam ja u zivotu vidio :lol: :tokralju: sto je najsmjesnije lik je stariji od mene i od tebe zajedno :rol:
Pa ono se samo jednom rodi i to je to. :lol: :lol:
Rinuka je napisao/la:cisti li onaj zeljkanov izum za pranje stolica i brabonjke? na vrijeme ste ga otkrili, trebace vam sutra :lol:
Ja mislim da će biti teško da se očisti kada oni odu. Odmah po završetku meča treba sravniti bivši istok sa zemljom jer ne može se očistiti poslije njihovog stajanja. :lol: :lol: Poslije toga odmah krenuti sa gradnjom.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 apr 2016, 15:13

A vam papanske furke oko brabonjaka. Stvarno kakva seljacina moras biti da ti je ovo smijesno. Hajd dobro za pitare mi nije ni cudno go degenerik,ali zeljovci :facepalm: sigurno su dosli iz zepe u sarajevo :oops: :oops:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2016, 16:02

Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.

A zamisli koji si plicak kad se udruzis sa ovim gore pomenutim kapacitetom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 apr 2016, 16:05

Rinuka je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
VAŽNO!!!

pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.

NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!

MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Opet mračne sile nasrču na majoriziranu radničku klasu, a sve, naravno, iz udbaške kuhinje...

:urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: niko ko oni :tokralju: :tokralju:
brata mi haman smo dark side, joj kad vas Vader ufati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 16:12

Beduin je napisao/la:Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: bolje biti qurac nego navijac slobode, tj pichka :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2016, 16:14

Rinuka je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: bolje biti qurac nego navijac slobode, tj pichka :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
To je taj kapacitet, dakle, navijac Sarajeva ko ku.rac. Aferim Ismete Horo, jos uvijek imam dvojbe izmedju tebe i Lakostea.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 apr 2016, 16:21

Beduin je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:

To je taj kapacitet, dakle, navijac Sarajeva ko ku.rac. Aferim Ismete Horo, jos uvijek imam dvojbe izmedju tebe i Lakostea.
Nema dvojbe..Nisi moj tip pichke maco :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.