Jel i on uzeo clansku ? Ako jest onda je i on brato ?Cocaine je napisao/la:Sto ga zabi Enis Beslagic politicarima na pecatu![]()
kapa do poda majstore
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
!
Uzeo Celikovu. Zadnji redni broj 004bambus je napisao/la:Jel i on uzeo clansku ? Ako jest onda je i on brato ?Cocaine je napisao/la:Sto ga zabi Enis Beslagic politicarima na pecatu![]()
kapa do poda majstore
![]()
![]()
E steta,onda je mazlaCocaine je napisao/la: Uzeo Celikovu. Zadnji redni broj 004![]()
![]()
![]()
!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
100%bambus je napisao/la:E steta,onda je mazlaCocaine je napisao/la: Uzeo Celikovu. Zadnji redni broj 004![]()
![]()
![]()
![]()
kakav festival kiča i preseravanja, svakakvih faca u ovom peksinom gradu.Cocaine je napisao/la:Sto ga zabi Enis Beslagic politicarima na pecatu![]()
kapa do poda majstore
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ova tema je sve samo ne pl prepucavanja kako nema kikseva 3 kola vec.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Velez je kikso ako nistasamirr je napisao/la:Ova tema je sve samo ne pl prepucavanja kako nema kikseva 3 kola vec.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Steta za njih da u 96-oj minuti ispadnu iz lige. Volio bi da se vrate uskoro za godinu-dvije.DoeTz je napisao/la:Velez je kikso ako nistasamirr je napisao/la:Ova tema je sve samo ne pl prepucavanja kako nema kikseva 3 kola vec.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- amazon
- Kontakt:
Đe nam je muki, stari monkey ove teme. Sigurno ga izbacili iz obdaništa ccc.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove.
kakav kreten to nije normalno

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od najvecih debila kojeg sam ja u zivotu vidioarelinho je napisao/la:Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
cisti li onaj zeljkanov izum za pranje stolica i brabonjke? na vrijeme ste ga otkrili, trebace vam sutra 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pa ono se samo jednom rodi i to je to.MortemHz je napisao/la:Jedan od najvecih debila kojeg sam ja u zivotu vidioarelinho je napisao/la:Tuzlaci kakvog navijača imate koji istražuje kako se sudijama koji su delegirani za vaše mečeve žena zove.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto je najsmjesnije lik je stariji od mene i od tebe zajedno
Ja mislim da će biti teško da se očisti kada oni odu. Odmah po završetku meča treba sravniti bivši istok sa zemljom jer ne može se očistiti poslije njihovog stajanja.Rinuka je napisao/la:cisti li onaj zeljkanov izum za pranje stolica i brabonjke? na vrijeme ste ga otkrili, trebace vam sutra
- amazon
- Kontakt:
A vam papanske furke oko brabonjaka. Stvarno kakva seljacina moras biti da ti je ovo smijesno. Hajd dobro za pitare mi nije ni cudno go degenerik,ali zeljovci
sigurno su dosli iz zepe u sarajevo

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Beduin
- Kontakt:
Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.
A zamisli koji si plicak kad se udruzis sa ovim gore pomenutim kapacitetom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
brata mi haman smo dark side, joj kad vas Vader ufati....Rinuka je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Opet mračne sile nasrču na majoriziranu radničku klasu, a sve, naravno, iz udbaške kuhinje...VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niko ko oni
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Beduin je napisao/la:Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Beduin
- Kontakt:
To je taj kapacitet, dakle, navijac Sarajeva ko ku.rac. Aferim Ismete Horo, jos uvijek imam dvojbe izmedju tebe i Lakostea.Rinuka je napisao/la:Beduin je napisao/la:Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.
A zamisli koji si plicak kad se udruzis sa ovim gore pomenutim kapacitetom.![]()
![]()
![]()
![]()
bolje biti qurac nego navijac slobode, tj pichka
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema dvojbe..Nisi moj tip pichke macoBeduin je napisao/la:To je taj kapacitet, dakle, navijac Sarajeva ko ku.rac. Aferim Ismete Horo, jos uvijek imam dvojbe izmedju tebe i Lakostea.Rinuka je napisao/la:Beduin je napisao/la:Rinuka i njegov viralni humor. Toliko se ponavlja i toliko smajlija je nabacio da je i sam sebe uvjerio da humor cuci u njemu. Zamisli koji kapacitet moras biti da sebe nazivas muskim spolnim organom.
A zamisli koji si plicak kad se udruzis sa ovim gore pomenutim kapacitetom.![]()
![]()
![]()
![]()
bolje biti qurac nego navijac slobode, tj pichka
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.