FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sve cestitke igracima, strucnom stabu i upravi...Mi nastavljamo da i dalje zivimo najljepsi san i hvala im svima na tome....Husref je ovog Strumfa rastavio na proste faktore sa taktikom i postavkom...A za nas sve mislim da u srijedu aBd trebamo onako "fin" docek napraviti za face tv i danku delibasica m.a.m.u mu je.b.em
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nesto vjerujem u kup sada skroz
To u glavi kontam osvojili smo, gledam imal gdje neko da Zrinjskom uzme bodove

To u glavi kontam osvojili smo, gledam imal gdje neko da Zrinjskom uzme bodove

-
- Kontakt:
ljudi samo mi je zao sto Selju nismo natrpali većeras ko queawu kakvu,bas su se bili naguzili xexexexexexexexexexexexe
ja hebem samo Selju i Sarajvo
ja hebem samo Selju i Sarajvo
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Fakat smo jaki, pobjediti zelju i sudiju na grbavici je vise nego za cestitku, ali sudrzat cu se jer ima i revans.
Svi su igrali dobro, ipak bih izdvojio Veselinovica, po meni igrac utakmice.
Svaka cast
Face TV pokazao se kao lokalno amaterska elevizija..
Svi su igrali dobro, ipak bih izdvojio Veselinovica, po meni igrac utakmice.
Svaka cast
Face TV pokazao se kao lokalno amaterska elevizija..
A gdje bi ste gledali utakmicu da vam nije facetv? pametnjakovici.. druga stvar su komentatori debili i to ne zato sto navijaju za zelju nego zato sto su debiliSuljo20002 je napisao/la:Danko naprcim ti se femelije cjele koji ciganluk na Face Tv pu yebem vam sve vam yebem ...
Inace Bogotac opravdao ocekivanja
This time next year we'll be millionaires.
svaka vam cast perfektno odigrana utakmica,zelim vam od srca duplu krunu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Čelik nas dobije u PL, mi pobijedimo njih u kupu. Sarajevo nas dobije u PL, mi njih u kupu. Željo nas dobije u PL... 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Danas je bio text o tome na kameleonu. Iz toga jedini logican zakljucak je, da nas u nedjelju dobije Siroki i da prodju u finale kupawobly92 je napisao/la:Čelik nas dobije u PL, mi pobijedimo njih u kupu. Sarajevo nas dobije u PL, mi njih u kupu. Željo nas dobije u PL...

Il da mi njih dobijemo, a da ih Radnik prođe u kupu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Danas je bio text o tome na kameleonu. Iz toga jedini logican zakljucak je, da nas u nedjelju dobije Siroki i da prodju u finale kupawobly92 je napisao/la:Čelik nas dobije u PL, mi pobijedimo njih u kupu. Sarajevo nas dobije u PL, mi njih u kupu. Željo nas dobije u PL...

Husić danas ranije u medijima, tek sad ovo vidim:
“Danas ćemo trasirati jedan put prema Kupu BiH, a ukoliko uspijemo pobijediti Široki u narednom kolu Premijer lige trasirat ćemo i drugi put. Nakon toga ćemo znati kakvo nam je stanje. Imamo volju, želju i mogućnost, ali trebat će nam i onaj “sedmi faktor” sreće.”
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kontam nije bitno koliko je gostujucih navijaca nasim ovim igracima vec kvalitet travnjaka. Veceras super teren bio i kada je tako zabijemo i stvorimo sanse..
Kada je npr kisa kao protiv Radnika i Mladosti nasi navijaci kontaju lose se igra ali je ipak do terena dosta puta. Npr najbolje su odigrali u Sarajevu na dobrim travnjacima i u Turskoj.
Kada je npr kisa kao protiv Radnika i Mladosti nasi navijaci kontaju lose se igra ali je ipak do terena dosta puta. Npr najbolje su odigrali u Sarajevu na dobrim travnjacima i u Turskoj.
ima li tog videa iz svlacionice 

-
- Kontakt:
Citavo vrijeme povuceno igrali i onda uslijedio pritisak nakog 1:1 i jedna stativa i jedan gol. Sta bi bilo da smo nastavili tako 

da se citiram, slobodno mi se mozete zahvalit'Chinaglia je napisao/la:veceras Kostic mece nakon kornera
you heard it here first

- tuzlak1987
- Kontakt:
Piric na aparatimaChinaglia je napisao/la:

-
- Kontakt:
Sada cijela država priča o nama

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte snimak,link,nešto... molim vas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Izbacit ce FACE na youtube kanalu, pratistaragarda je napisao/la:Dajte snimak,link,nešto... molim vas

-
- Kontakt:
onako objektivno ostavim komentar na face tv bez uvreda itd i oni me blokiraju na fb........kakvi kreteni ipak nije greskom ovaj komentator postavljen.... kako mi je drago sto smo im usta zacepili 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.