FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
je li ima docek kakav?
Zasad ovo samostaragarda je napisao/la:Dajte snimak,link,nešto... molim vas
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Ma kakav doček dosta im je premija.Sa dočekom bi samo pogoršali sve,treba sad opet spustit loptu na zemlju.georgiev je napisao/la:je li ima docek kakav?
Pritisak je ogroman na igračima i stručnom štabu
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
nema potrebe za docekom, neka ih u miru, neka ne polete poslije pobjedegeorgiev je napisao/la:je li ima docek kakav?

-
- Kontakt:
Opari se ja po drugi put na ovom kupuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Igrajte da Sloboda dobija oba poluvremena, do sad nisam nikad pogrijesio
Za sad 11.7 KM kvota

. . .iz kojeg si ti dijela gradascooty11 je napisao/la:Sad bi ti da izvines ebao ma..., pa kako vas nije stid 30 puta ste se valjali po terenu, ekipa kakva je Sloboda (profesionalci) ono sebi ne bi smjeli dopustiti, a onaj golman, najveci retard kojeg sam ja u zivotu vidio, od 3 minute zadrzaje vrijeme, sramota...slana_krv je napisao/la:Fakat smo jaki, pobjediti zelju i sudiju na grbavici je vise nego za cestitku, ali sudrzat cu se jer ima i revans.
Svi su igrali dobro, ipak bih izdvojio Veselinovica, po meni igrac utakmice.
Svaka cast
Face TV pokazao se kao lokalno amaterska elevizija..

Kako si dobio kad je prvo poluvrijeme 0:1 a drugo 1:1 ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opari se ja po drugi put na ovom kupuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Za sad 11.7 KM kvota

**** nedelju odo ja ujutro na tusanj ko onaj sto je prico zakopat rakijicu .... 

Ocekivano. S 60-70% snage rekao bih. Vidjelo se da im mozemo dati gol kada kod hocemo. Mislim da smo mogli jos bolje da smo dali jos gasa, onda bi mogli juniore u uzvratu, ovako je Zeljo jos u zivotu. Vrijedilo je doci na utakmicu i gledati 5-6 ljudi oko mene kako grickaju nokte kad smo im zabili gol. Sta sve Zebi rekose, ja ne mogu vjerovati, jos je letio jedan upaljac kada je korner izvodio. Izljev primitivizma prema nasoj buducoj instituciji na golu se ne treba komentarisati. Kako je bilo na usporenom, da li je bio faul iz kojeg su zapoceli akciju za gol? Sretno svima koji putuju.
Za vikend triputa tezi protivnik i nemjerljivo bitnija utakmica. Idemo ih dobiti i nastaviti put za DUPLU TITULU!
Za vikend triputa tezi protivnik i nemjerljivo bitnija utakmica. Idemo ih dobiti i nastaviti put za DUPLU TITULU!
Nad tobom sunce najljepše sja
nije valjda da sad nije grmilo u slacionici u najsladoj pobjedi dajte baaa
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
- Kontakt:
Zayebo se malos4mke1987 je napisao/la:Kako si dobio kad je prvo poluvrijeme 0:1 a drugo 1:1 ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opari se ja po drugi put na ovom kupuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Za sad 11.7 KM kvota

- tuzlak1987
- Kontakt:
Todorovic i Prses to objaveTZ075 je napisao/la:nije valjda da sad nije grmilo u slacionici u najsladoj pobjedi dajte baaa

Veselin lutka draga kud ne udje ona ..
I ne treba grmiti, imamo bitniju utakmicu za vikend a ima i uzvrat. Grmila je protiv Sarajeva cijela Tuzla pa nas Zeljo na zemlju spustio. Bit ce vremena da grmi ne brini. I jos nesto PERICA IVETICTZ075 je napisao/la:nije valjda da sad nije grmilo u slacionici u najsladoj pobjedi dajte baaa

Nad tobom sunce najljepše sja
Zasluzena pobjeda svaka cast.
Ovu sezonu hetrik u sarajevu...slavija sarajevo zeljo...
Ako tohnemo olimpitja kako se to zove? Quatrik...

Ako tohnemo olimpitja kako se to zove? Quatrik...

evo azmir zaustavio fukare docek u pola 11 vcrs na tusnju svi na tusanjjj!!!!!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
22.00 svi pred tusanj, info je tacna-rijetko pisem
Komsije cestitke, sasvim zasluzena pobijeda danas, trofej je vas 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.