Al kad dodje Azmir sa svojim cetverotockasem sve poludi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vi ste poznati po iskustvu u vasoj dvadesetogodišnjoj istorijiRigoletto je napisao/la:Ti kao navijac Veleza nisi relevantan diskutirati o gornjem dijelu tablice ali zato mozes voditi glavnu rijec u raspravama o donjem dijelu, tu ipak rade godine iskustva. Lijepo cu te zamoliti da izmjenis prethodni upis i svoj tekst zamjenis jednom tockomdzelllo je napisao/la:Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za tituluBeduin je napisao/la: Nece Velez ispasti!!!
Vi sa svojom dugom istorijom niste u stanju ostat u ligi a kamoli nesto drugo. Mrkvica i blitva posađene [emoji3]Cocaine je napisao/la:Vi ste poznati po iskustvu u vasoj dvadesetogodišnjoj istorijiRigoletto je napisao/la:Ti kao navijac Veleza nisi relevantan diskutirati o gornjem dijelu tablice ali zato mozes voditi glavnu rijec u raspravama o donjem dijelu, tu ipak rade godine iskustva. Lijepo cu te zamoliti da izmjenis prethodni upis i svoj tekst zamjenis jednom tockomdzelllo je napisao/la: Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za titulu![]()
bjezi komšija idi sadi blitvu i mrkvu
Ne mozete biti nikako ron jeremy, on nije impotentanCocaine je napisao/la:Komsija ako cemo uspoređivat i gledat to iskustvo mi smo Ron Jeremy a vi Danijel Boto
Ma oni su Danijel Boto kako god uporediš.Cocaine je napisao/la:Komsija ako cemo uspoređivat i gledat to iskustvo mi smo Ron Jeremy a vi Danijel Boto
Ne znam samo kako???Cocaine je napisao/la:Napisao sam ja da je Sloboda po meni najbolja ekipa s kojom je Velez igrao i nije mala stvar dobit Zelju na grbavici. Nisam gledao tekmu ali ne znam koliko su se žrtvovali danas jer je Široki maher za utakmice koje imaju veliki znacaj. Bez obzira na moje provokacije koje nisu zlonamjerne svaka cast za rad i ono sto ste napravili u kratkom periodu
Tuzlaci poceli ispoljavati simptome Stockholmskog sindromapinoglavi je napisao/la:Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo
Bili ste u pdfu ispod kad su se vodili pravi ratovi između tih nabrojanih. Ovo je samo usput kakva sloboda kakve te paranoje pucajupinoglavi je napisao/la:Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo
Osini po prasiniwobly92 je napisao/la:@MuhamedTM diskutovaćemo kad dođeš sebi, sad si pod uticajem.
Brato mislio sam na ono gdje su vazda pušili prvenstva na slabijim tekmama a dobijali ekipe iz vrha.Sabinho je napisao/la:Ne znam samo kako???Cocaine je napisao/la:Napisao sam ja da je Sloboda po meni najbolja ekipa s kojom je Velez igrao i nije mala stvar dobit Zelju na grbavici. Nisam gledao tekmu ali ne znam koliko su se žrtvovali danas jer je Široki maher za utakmice koje imaju veliki znacaj. Bez obzira na moje provokacije koje nisu zlonamjerne svaka cast za rad i ono sto ste napravili u kratkom periodu
Dedo spustio rucnu, da malo udahneCocaine je napisao/la:Bili ste u pdfu ispod kad su se vodili pravi ratovi između tih nabrojanih. Ovo je samo usput kakva sloboda kakve te paranoje pucajupinoglavi je napisao/la:Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo![]()
![]()
Komšija po iskustvu. Treba li ti crtat nabijem te na racku. Ono balo i dedo koji je prošao sve i svašta u 94 godine
Nije ni vas u cvijetu mladostiDoeTz je napisao/la:Dedo spustio rucnu, da malo udahneCocaine je napisao/la:Bili ste u pdfu ispod kad su se vodili pravi ratovi između tih nabrojanih. Ovo je samo usput kakva sloboda kakve te paranoje pucajupinoglavi je napisao/la:Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo![]()
![]()
Komšija po iskustvu. Treba li ti crtat nabijem te na racku. Ono balo i dedo koji je prošao sve i svašta u 94 godine
Pod uticajem od utakmice, na to drugo nisam mislio, to se podrazumijeva.MuhamedTM je napisao/la:Osini po prasiniwobly92 je napisao/la:@MuhamedTM diskutovaćemo kad dođeš sebi, sad si pod uticajem.![]()
Cuj kad dođeš sebiima da se nacekas. Samo za ramazan sam normalan dostupan.
Samo ga slabo familija podržavaDoeTz je napisao/la:Ali *ebe, ne vadi
Spreman za novi avatar?MuhamedTM je napisao/la:Vjerovao je I Saban S u ljubav pa sad hoda sam I celav
Znam ja sta si mislio, nego eto moram te razocarati da nije mi nesto krivo pa nije derbiwobly92 je napisao/la:Pod uticajem od utakmice, na to drugo nisam mislio, to se podrazumijeva.MuhamedTM je napisao/la:Osini po prasiniwobly92 je napisao/la:@MuhamedTM diskutovaćemo kad dođeš sebi, sad si pod uticajem.![]()
Cuj kad dođeš sebiima da se nacekas. Samo za ramazan sam normalan dostupan.
![]()
Ma nismo ni mi u euforiji, zna se da ovdje još ništa nije gotovo iako su vam male šanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.