PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

shalabajzer
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la shalabajzer » 14 apr 2016, 00:31

slika

Al kad dodje Azmir sa svojim cetverotockasem sve poludi :P

Cocaine
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 00:36

Rigoletto je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Nece Velez ispasti!!!
Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za titulu
Ti kao navijac Veleza nisi relevantan diskutirati o gornjem dijelu tablice ali zato mozes voditi glavnu rijec u raspravama o donjem dijelu, tu ipak rade godine iskustva. Lijepo cu te zamoliti da izmjenis prethodni upis i svoj tekst zamjenis jednom tockom
Vi ste poznati po iskustvu u vasoj dvadesetogodišnjoj istoriji :urnebes: :urnebes: bjezi komšija idi sadi blitvu i mrkvu :rol:

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 14 apr 2016, 00:40

Cocaine je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
dzelllo je napisao/la: Na sta liga spade kad se Sloboda i Svinjski bore za titulu
Ti kao navijac Veleza nisi relevantan diskutirati o gornjem dijelu tablice ali zato mozes voditi glavnu rijec u raspravama o donjem dijelu, tu ipak rade godine iskustva. Lijepo cu te zamoliti da izmjenis prethodni upis i svoj tekst zamjenis jednom tockom
Vi ste poznati po iskustvu u vasoj dvadesetogodišnjoj istoriji :urnebes: :urnebes: bjezi komšija idi sadi blitvu i mrkvu :rol:
Vi sa svojom dugom istorijom niste u stanju ostat u ligi a kamoli nesto drugo. Mrkvica i blitva posađene [emoji3]
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 00:45

Komsija ako cemo uspoređivat i gledat to iskustvo mi smo Ron Jeremy a vi Danijel Boto

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 14 apr 2016, 00:49

Cocaine je napisao/la:Komsija ako cemo uspoređivat i gledat to iskustvo mi smo Ron Jeremy a vi Danijel Boto
Ne mozete biti nikako ron jeremy, on nije impotentan

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 00:50

Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2016, 00:52

Cocaine je napisao/la:Komsija ako cemo uspoređivat i gledat to iskustvo mi smo Ron Jeremy a vi Danijel Boto
Ma oni su Danijel Boto kako god uporediš.

@MuhamedTM diskutovaćemo kad dođeš sebi, sad si pod uticajem. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 apr 2016, 00:52

Cocaine je napisao/la:Napisao sam ja da je Sloboda po meni najbolja ekipa s kojom je Velez igrao i nije mala stvar dobit Zelju na grbavici. Nisam gledao tekmu ali ne znam koliko su se žrtvovali danas jer je Široki maher za utakmice koje imaju veliki znacaj. Bez obzira na moje provokacije koje nisu zlonamjerne svaka cast za rad i ono sto ste napravili u kratkom periodu
Ne znam samo kako???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 14 apr 2016, 00:54

pinoglavi je napisao/la:Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo
Tuzlaci poceli ispoljavati simptome Stockholmskog sindroma

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 01:02

pinoglavi je napisao/la:Sloboda je pobjedom natjerala da se na ovoj temi citaju prepucavanja izmedju navijaca Zelje i Sarajeva kao i navijaca Veleza i Zrinjskog. Lijepo, lijepo
Bili ste u pdfu ispod kad su se vodili pravi ratovi između tih nabrojanih. Ovo je samo usput kakva sloboda kakve te paranoje pucaju :urnebes: :urnebes:

Komšija po iskustvu. Treba li ti crtat nabijem te na racku. Ono balo i dedo koji je prošao sve i svašta u 94 godine

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 apr 2016, 01:04

wobly92 je napisao/la:@MuhamedTM diskutovaćemo kad dođeš sebi, sad si pod uticajem. :)
Osini po prasini :kafa:
Cuj kad dođeš sebi :urnebes: ima da se nacekas. Samo za ramazan sam normalan dostupan.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 01:04

Sabinho je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Napisao sam ja da je Sloboda po meni najbolja ekipa s kojom je Velez igrao i nije mala stvar dobit Zelju na grbavici. Nisam gledao tekmu ali ne znam koliko su se žrtvovali danas jer je Široki maher za utakmice koje imaju veliki znacaj. Bez obzira na moje provokacije koje nisu zlonamjerne svaka cast za rad i ono sto ste napravili u kratkom periodu
Ne znam samo kako???
Brato mislio sam na ono gdje su vazda pušili prvenstva na slabijim tekmama a dobijali ekipe iz vrha.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 01:07

Jeko bola @SvetlanaHO da se uozbiljim malo :mrgreen: :)

EDIT: Bola neki tranvestit "Volio bih" :urnebes: :thumbup:
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 14 apr 2016, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 apr 2016, 01:08

Cocaine je napisao/la:
Bili ste u pdfu ispod kad su se vodili pravi ratovi između tih nabrojanih. Ovo je samo usput kakva sloboda kakve te paranoje pucaju :urnebes: :urnebes:

Komšija po iskustvu. Treba li ti crtat nabijem te na racku. Ono balo i dedo koji je prošao sve i svašta u 94 godine
Dedo spustio rucnu, da malo udahne :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 01:11

DoeTz je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:

Dedo spustio rucnu, da malo udahne :mrgreen:
Nije ni vas u cvijetu mladosti :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 apr 2016, 01:14

Ali *ebe, ne vadi :urnebes:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2016, 01:15

MuhamedTM je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:@MuhamedTM diskutovaćemo kad dođeš sebi, sad si pod uticajem. :)
Cuj kad dođeš sebi :urnebes: ima da se nacekas. Samo za ramazan sam normalan dostupan.
Pod uticajem od utakmice, na to drugo nisam mislio, to se podrazumijeva. :mrgreen:
Ma nismo ni mi u euforiji, zna se da ovdje još ništa nije gotovo iako su vam male šanse.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 apr 2016, 01:16

DoeTz je napisao/la:Ali *ebe, ne vadi :urnebes:
Samo ga slabo familija podržava :urnebes: :rol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 apr 2016, 01:26

MuhamedTM je napisao/la:Vjerovao je I Saban S u ljubav pa sad hoda sam I celav ;)
Spreman za novi avatar? :lol: :lol: :kafa:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 apr 2016, 01:29

wobly92 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Pod uticajem od utakmice, na to drugo nisam mislio, to se podrazumijeva. :mrgreen:
Ma nismo ni mi u euforiji, zna se da ovdje još ništa nije gotovo iako su vam male šanse.
Znam ja sta si mislio, nego eto moram te razocarati da nije mi nesto krivo pa nije derbi :D
Ovo mi je ko da nas je Olimpic s navijacima uzeo prvo pol.
Ako mislis da je gotovo žestoko se varas. Sad iskreno sreca prati hrabre mi danas gluho bilo stakvirulah itd.
Vaš špijun je odradio zadacu jer filozofija nije na prodaju :nene: Dok pitarski špijun je pratio kako se sablja oblaci I gdje se nalazi to Aza-Kamikaza nije prepustio slucaju, on je poslao diverzante iz Tuzle da skautiraju golemog Zelju.
Oni skontali kako smo dosli do enemy linije tako I taktika treba biti. Valjak taktika valjaj se za svaku sitnicu.
Nego reko sam I ranije da ste zajebani jer imate Zebu I Husrefa.
Evo nema kukanja za sudije ko vi.
Nadam se da nije bilo ni punca ni punice, cak ni 9og koljena. Imate svi patike, sta hocete? Muzicku od esad the blue šeherzada.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.