Ako oni ne kontaju,sta je onda sa vama.

P.S u kojoj je kvalifikacionoj grupi selekcija RS

Moderator/ica: admin
harishp je napisao/la:P.S u kojoj je kvalifikacionoj grupi selekcija RS![]()
H1N1 je napisao/la: Stvarno ne bih voli da ulazim u raspravu, ali i tebi je ovo sunce izgleda ozbiljno u glavu udarilo...Pa 'ajde molim te po cemu bi to BiH razvalila Srbiju k'o Beba zvecku![]()
Po meni BiH ima daleko bolji napad ali sve ostalo kad uporedis je talaska u odnosu na Srbiju.Pa djecko dragi odbrambeni igraci Srbije kostaju k'o citav BiH tim zajedno..
Pogledaj samo gdje igraju veznjaci BiH(Pjanic-Lyon, Muratovic-Sturm, Rahimic-CSKA) a gdje Srbije(Krasic-CSKA, Jovanovic-Liverpool, Stankovic-Inter, Milijas-Wolverhampton, Kuzmanovic-Stutgart).
Ali zato napad BiH je dosta bolji, samo sto Džeko vadi prosjek, a ostali su tu negdje sto jest jest.Ibisevic je trenutno u rangu sa Zigicem, Pantelicem i Lazovicem.
To je moje misljenje ne navijacko nego realno gledajuci..![]()
I stvarno nije lijepo sto podcjenjujes i umanjujes uspjeh Srbije u kvalifikacijama.Samim tim sto smo se plasirali dvaput zaredom na Svijetsko prvenstvo je uspjeh.Ali eto maler se uvijek desi na velikim takmicenja gdje ne ostvare nikakav rezultat..
Pozdrav
pazi, srbija po imenima mozda i ima odbranu koja je medju najboljima u europi. ali je to na terenu nesto drugo, a to se najbolje moglo vidjet protiv kameruna.BIHfan je napisao/la:@HIN1 Cuj gdje igraju vasi veznjaci Pjanic- Lyon.
Djete drago taj Lyon ti je danas gigant u fudbalu.
Jovanovic tek dosao u Liverpool tako da nije jos igrao za njih, a i nece se naigrati.
CSKA spominjes a i Krasic i Rahimic igraju u istom tom timu. Znaci nidje veze.
Stankovic igra u Interu al isto ko da i ne igra.
Milijas u Wolvesima. Pa taj klub je smijesan i plus tamo Milijas redovno klupu grije.
Dok nasi veznjaci Misimovic i Pjanic su ove godine igrali Ligu Prvaka. Salihovic igra u solidnom Hoffenhaimu. Bajramovic u solidnom Frankfurtu. Vi samo imate odbranu koja je beton i koja je medju top 5 odbrana u Svijetu, znaci BIH je jaca u veznom i u napadu. Nasa odbrana moze ustopat panjeve poput Zigica i Pantelica. Tako da mi kao sto kaze Paja dominiramo u svim segmentima. Lako je proci grupu sa ekipama poput Francuske i Rumunije koje su trube zasad.
Pa ko ima bolju odbranu od njih?Wolverine je napisao/la:pazi, srbija po imenima mozda i ima odbranu koja je medju najboljima u europi. ali je to na terenu nesto drugo, a to se najbolje moglo vidjet protiv kameruna.BIHfan je napisao/la:@HIN1 Cuj gdje igraju vasi veznjaci Pjanic- Lyon.
Djete drago taj Lyon ti je danas gigant u fudbalu.
Jovanovic tek dosao u Liverpool tako da nije jos igrao za njih, a i nece se naigrati.
CSKA spominjes a i Krasic i Rahimic igraju u istom tom timu. Znaci nidje veze.
Stankovic igra u Interu al isto ko da i ne igra.
Milijas u Wolvesima. Pa taj klub je smijesan i plus tamo Milijas redovno klupu grije.
Dok nasi veznjaci Misimovic i Pjanic su ove godine igrali Ligu Prvaka. Salihovic igra u solidnom Hoffenhaimu. Bajramovic u solidnom Frankfurtu. Vi samo imate odbranu koja je beton i koja je medju top 5 odbrana u Svijetu, znaci BIH je jaca u veznom i u napadu. Nasa odbrana moze ustopat panjeve poput Zigica i Pantelica. Tako da mi kao sto kaze Paja dominiramo u svim segmentima. Lako je proci grupu sa ekipama poput Francuske i Rumunije koje su trube zasad.
ali i pored toga je debelo bolja od nase.
i ti sad pretjeruješ, možda je naš napad jači i to samo zbog Džeke ( ibišević i ostali truba ), Srbija ima jači vezni red, a o odbrani da ne pričam to je neuporedivo, i nemoj se provaljivati i porediti Vidića i Spahića dovoljno je vidjeti gdje ko igra i sve ti je jasno...Avatar je napisao/la:H1N1 je napisao/la: Stvarno ne bih voli da ulazim u raspravu, ali i tebi je ovo sunce izgleda ozbiljno u glavu udarilo...Pa 'ajde molim te po cemu bi to BiH razvalila Srbiju k'o Beba zvecku![]()
Po meni BiH ima daleko bolji napad ali sve ostalo kad uporedis je talaska u odnosu na Srbiju.Pa djecko dragi odbrambeni igraci Srbije kostaju k'o citav BiH tim zajedno..
Pogledaj samo gdje igraju veznjaci BiH(Pjanic-Lyon, Muratovic-Sturm, Rahimic-CSKA) a gdje Srbije(Krasic-CSKA, Jovanovic-Liverpool, Stankovic-Inter, Milijas-Wolverhampton, Kuzmanovic-Stutgart).
Ali zato napad BiH je dosta bolji, samo sto Džeko vadi prosjek, a ostali su tu negdje sto jest jest.Ibisevic je trenutno u rangu sa Zigicem, Pantelicem i Lazovicem.
I stvarno nije lijepo sto podcjenjujes i umanjujes uspjeh Srbije u kvalifikacijama.Samim tim sto smo se plasirali dvaput zaredom na Svijetsko prvenstvo je uspjeh.Ali eto maler se uvijek desi na velikim takmicenja gdje ne ostvare nikakav rezultat..
Pozdrav
Veznjaci srbije:Miljas,stankovic,jovanovic,kuzmanovic,krasic
Veznjaci BIH-pjanic,misimovic,(salihovic moze igrat veznog),rahimic
Usporedis i velika razlikade ne seri molim te jedina prednost je sto stankovic igra u Interu ostalo isto,napomeni da je Jovanovic do sad igrao u belgiji a tek sad u liverpool ce preci..
Napad:Duplo bolji imamo !
Odbrana srbije je jaca u odnosu na nasu ali Spahic vrijedi ko Vidic
Nece nas vec njihHOPLIT je napisao/la:Srbija je svoje odsvirala, švabe će nas razvaliti ko beba zvečku i tu priča završava. Rekao bi očekivano.
Sto su ovi cihu cihovci ko biva realnimuXmania je napisao/la:i ti sad pretjeruješ, možda je naš napad jači i to samo zbog Džeke ( ibišević i ostali truba ), Srbija ima jači vezni red, a o odbrani da ne pričam to je neuporedivo, i nemoj se provaljivati i porediti Vidića i Spahića dovoljno je vidjeti gdje ko igra i sve ti je jasno...Avatar je napisao/la:H1N1 je napisao/la: Stvarno ne bih voli da ulazim u raspravu, ali i tebi je ovo sunce izgleda ozbiljno u glavu udarilo...Pa 'ajde molim te po cemu bi to BiH razvalila Srbiju k'o Beba zvecku![]()
Pozdrav
Veznjaci srbije:Miljas,stankovic,jovanovic,kuzmanovic,krasic
Veznjaci BIH-pjanic,misimovic,(salihovic moze igrat veznog),rahimic
Usporedis i velika razlikade ne seri molim te jedina prednost je sto stankovic igra u Interu ostalo isto,napomeni da je Jovanovic do sad igrao u belgiji a tek sad u liverpool ce preci..
Napad:Duplo bolji imamo !
Odbrana srbije je jaca u odnosu na nasu ali Spahic vrijedi ko Vidic
Ljudi su jednostavno juče imali loš dan i to je to, ništa još nije gotovo.
Raz_ba je napisao/la:Malo sam pogledao ove postove i............ Gledao sam utakmicu Srbije protiv Gane. Srbija je sila,stvarno! Pa mi se u dodavanjima ne naigramo lopte protiv Rijeke onako. Živim za dan kad će naša reprezentaija onako igrati. Srbija je bila bolja od Gane sa igračem manje. Onaj penal je nesretan slučaj milion posto. I sad kad nas neko poredi i njih.... Treba Papeta poslat u Francusku pod hitno a na klupu dovest Rajevca, on je nekad bio igrač Slobode. Treba čovjeku platit nek nas nas uvježba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.