BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Držite se teme a ne toga koje došao i šta ko komentariše. Svi imaju pravo da kažu (napišu) šta misle.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Otvori im temu za chat pa nek tamo razmjenjuju ko gura lopticu a ko prati sa kauca.Unofficialpage je napisao/la:Držite se teme a ne toga koje došao i šta ko komentariše. Svi imaju pravo da kažu (napišu) šta misle.
Da je tako, Mourinho koji je bio prevodilac nebi mogao prismrditi fudbalu. Cuj covjek pricao sa Ivanisevicem i sada razumije tenis.
I ove rasprave prenesene sa ATP teme.
ostavite amatere koji prate nase tenisere 5+ godina ovdje da i dalje to radimo.
Ja kontam izasle kvale za Barselonu oko Mirze i slicno a ono suplja prica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja sam pričao sa Novakom, tako da sam najkvalifikovaniji na ovoj temi, kleknite 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo, ni u jednom momentu nisam na tebe mislio, kada sam napisao post. I sam (u tom postu) sam stao na tvoju stranu kada si napisao da je Damir top 10 po ovakvoj igri trenutno na sljaci, tj. da se igracima iz top 10 moze dostojno suprotstaviti, druga stvar je pobijediti, gdje ne odlucuje uvijek samo igra. Takodjer, nisam jedan od onih koji cesto komentarisu ("pametuju") na forumu, jer nemam vremena (a i pisem s bratovog accounta), redovno sve samo citam. Prije nekada sa svog accounta sam bio aktivan, sada se nema bas vremena za to. Kao sto rekoh, dodju ljudi koji ogledaju 10 teniskih meceva u godini i pocnu prosipati svoje neke teorije. Pa, kako da igrac od 175 cm vraca servis 230 km/h, a da ne bude 2 m iza osnovne linije? To prvo logicno djeluje. Druga stvar je taktika, u koju ne treba ulaziti, valjda trener/Damir najbolje znaju sta i kako treba i kako Damir moze odigrati. Trece, porediti Ferrera i Dzumhura je nemoguce, @Virtu4l je objasnio. Iskustvo, snaga u udarcima, Milos u 2011. i 2016., itd. Sto se "guranja loptice", rekao si eto da je apsolvirano, moguce da se ne razumije na sta se misli ili se ne upotrebljava adekvatan izraz. Odgovorio sam ti na ovakav nacin jer sam primijetio da imas kratak fitilj, te da rijetko kad na pravi nacin "prihvatis" onog s kim ne dijelis misljenje. Pozdravi Basica kada sljedeci put budes razgovarao s njim (ukori ga da se malo uozbiljiBiki je napisao/la: Ne izvrci! O smijesnom guranju loptice, koje samo ovdje ima, je apsolvirano, ne vracaj se, covjek koji je prosao skolu tenisa je potkrijepio ono sam tvrdio! I dalje pokusavam na bazi argumenata voditi diskusiju, iako nije lako s pojedincima, a ide mi na jetru prica ljudi s kauca koji nas mrko i s visoka gledaju na ovoj temi a osim tv prenosa, nisu vidjeli tenis izbliza, ako ne racunamo terene u Vogosci i na Zetri!
Naravno da cu poslusati prije nekoga ko je trenirao i igra i zivi tenis 20 godina od takvih 'strucnjaka', kojih ovdje ima fin broj. Da, ja igram redovno, u kontaktu sam privatnom s nasim teniserima, razgovarao s Ivanisevicem i jos par tenisera, ali ne dijelim nikome lekcije zbog toga niti mislim da sam aman zaman znalac i 'strucnjak', kao pojedinci!
@Unofficialpage, sto se mene tice, rasprava je zavrsena, mada je ovo daleko od off topica, kakvih je sve stvari ovdje bilo, a nije bilo upozorenja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sram te bilo, vadis iz konteksta sta ti odgovara! Procitaj sve sta sam napisao pa polemisi, ako ti je stalo, a malo ti fali da skocis i drzis lekcije, jer ti si taj strucnjak koji sve zna! S kauca!Virtu4l je napisao/la:Ja sam pričao sa Novakom, tako da sam najkvalifikovaniji na ovoj temi, kleknite
Slažem se.kobe24 je napisao/la:
@Unofficialpage, sto se mene tice, rasprava je zavrsena, mada je ovo daleko od off topica, kakvih je sve stvari ovdje bilo, a nije bilo upozorenja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Opusti se moj Biki i ne primaj sve k srcu, na forumu smo, diskutujemo, zezamo se. Niko ne zna apsolutno sve, ma koliko ti mislio da znaš, zajedno možemo znati mnogo više.Biki je napisao/la:Sram te bilo, vadis iz konteksta sta ti odgovara! Procitaj sve sta sam napisao pa polemisi, ako ti je stalo, a malo ti fali da skocis i drzis lekcije, jer ti si taj strucnjak koji sve zna! S kauca!Virtu4l je napisao/la:Ja sam pričao sa Novakom, tako da sam najkvalifikovaniji na ovoj temi, kleknite
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
shminka je najveći poznavalac tenisa na ovoj temi, posebno kada su u pitanju naši igrači, šteta što su formance, claus i još par njih odsutni, ali sigurno da tenis ne pratimo zbog Damira.Evander je napisao/la:Ovdje se fakat vidi da pojedini od juce tenis prate i da blage veze o istom nemaju.
Virtual je jedini koji se razumije u ovaj sport i koji ga prati ne radi Dzumhura.
Ostali su totalno neobjektivni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na sta spade pdf, ko vise zna o tenisu, ko je kompetentniji, ko ima najveci... a nekada je se pisalo ukupno 10 postova za isto toliko dana...
Ljudi shvatite vec jednom da je ovo forum, nije akademska stranica. Svako ima svoje mislenje, svoje vidjenje, svoje prognoze. To sto se neko ne slaze sa tebom ne mora znacit da je tvoj stav pogresan ili de facto njegov pravi. Ja nisam extremni znalac o ovome sportu ali ga pratim duzi period i znam neke stvari koje me ja mislim prave kompetentnim da uopste pisem na ovoj temi. Tako svako od nas. Ima oni koji su vise upuceni, ima oni koji znaju manje. Zato nema potrebe za bezve svadje ko ce dokazati se kao najveci znalac u pm.. Opustite te se. Sudjelovali smo najvecem rezultatu BiH Tenisa. Trebamo biti ponosni na Damira (u sto ne sumnjam da nismo) i pozeliti mu srecu da ovako nastavi. Ne sumnjam u barem jednu ATP titulu ove sezone akoBogda!
Da se vratimo malo na temu:
Djevojke su osigurale Play-off za ulazak u prvu grupu Fed Cupa!
Ema jos jednom u dva seta zavrsila posao dok je Dea nazalost lahko izgbuilo od Haas. Sljedi odlucujuci mec u dublu protiv Austrije.
Da se vratimo malo na temu:
Djevojke su osigurale Play-off za ulazak u prvu grupu Fed Cupa!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svidja mi se kako Federer udara forhend, trebalo bi i Damiru preporučiti da ga isto ovako udara!
Šta priča budala, o nečemu što ne postoji! Dijeli savjete, netačne. Kaže gurnire lopticu, čuj gurnite
Pjano, vidi se da je popio
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ozbiljno? Gdje? Kad?Virtu4l je napisao/la:Ja sam pričao sa Novakom, tako da sam najkvalifikovaniji na ovoj temi, kleknite
Divi levata, kaže kad se stegnem, počnem da guram lopticu. Hebga stari, da si na Bikijevom nivou, to ti se ne bi dešavalo!

svašta
Ma nisam šta ti je.SlevinKelevra je napisao/la:Ozbiljno? Gdje? Kad?
Ali pazi, toliko godina se vodi rasprava da li je Andy Murray najveći pusher svih vremenashminka je napisao/la:
Divi levata, kaže kad se stegnem, počnem da guram lopticu. Hebga stari, da si na Bikijevom nivou, to ti se ne bi dešavalo!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo sam se igrao, bilo mi dosadno.
1. Najbolja pozicija na kraju RGa na kojoj Damir može biti je 5. pozicija sa 5427 bodova. Ovo je moguće samo ako bi osvojio sve što se može igrat (Bukurešt, Istanbul, Madrid, Rim, Nice, RG).
2. Ako bi ovo igrao Bukurešt, Istanbul, Bordo, Nice i RG i sve osvoji najbolja pozicija je: 7. pozicija sa 3517 bodova.
3. Opcija malo realnija i koju priželjkujem: Titule u Bukureštu, Istanbulu i Bordou; 1/4 finale u Nici i 3. kolo Rga. Bio bi 28. sa 1300 bodova.
4. Opcja isto vrlo dobra, jedna titula, 2 1/4 finala i titula sa cha i 3. kolo RGa. Bio bi 38. sa 1095.
5. Zadovoljavajuća: 1 1/2 finale (ili finale), 3 1/4 finala ch titula i 3. kolo Rga. Bio bi 43. sa 992 boda
6. Da ispadne u svim turnirima u 1. kolu. Bio bi oko 99. pozicije sa 575 bodova.
Prve dvije vrlo nerealne kao i zadnjam gotovo nemoguća. Treća opcija moguća, nije toliko nerelana, a najprije će biti 4. opcija, jer vjerujem da će uzeti jednu titulu na sljedeća dva turnira.
1. Najbolja pozicija na kraju RGa na kojoj Damir može biti je 5. pozicija sa 5427 bodova. Ovo je moguće samo ako bi osvojio sve što se može igrat (Bukurešt, Istanbul, Madrid, Rim, Nice, RG).
2. Ako bi ovo igrao Bukurešt, Istanbul, Bordo, Nice i RG i sve osvoji najbolja pozicija je: 7. pozicija sa 3517 bodova.
3. Opcija malo realnija i koju priželjkujem: Titule u Bukureštu, Istanbulu i Bordou; 1/4 finale u Nici i 3. kolo Rga. Bio bi 28. sa 1300 bodova.
4. Opcja isto vrlo dobra, jedna titula, 2 1/4 finala i titula sa cha i 3. kolo RGa. Bio bi 38. sa 1095.
5. Zadovoljavajuća: 1 1/2 finale (ili finale), 3 1/4 finala ch titula i 3. kolo Rga. Bio bi 43. sa 992 boda
6. Da ispadne u svim turnirima u 1. kolu. Bio bi oko 99. pozicije sa 575 bodova.
Prve dvije vrlo nerealne kao i zadnjam gotovo nemoguća. Treća opcija moguća, nije toliko nerelana, a najprije će biti 4. opcija, jer vjerujem da će uzeti jednu titulu na sljedeća dva turnira.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To je neka greška sigurnoVirtu4l je napisao/la:Ali pazi, toliko godina se vodi rasprava da li je Andy Murray najveći pusher svih vremenajbt, čovjek će glavom kroz zid
Uno, daj nam izračunaj koji bi Damir bio da osvoji i RG i Wimbledon i USO
- Partenopei
- Kontakt:
Mirza prvi nosilac kvala u Bukurestu(valjda nece odustati). Oko koliko sati bi mogao izaci raspored za kvale?
Nase djevojke izborile play-off za ulazak u prvu grupu Euro-Africke zone. Igraju sutra s Danskom
.

Objasnio čovjek kako će se odvijati stvari na terenu, kakvu sreću imamo da možemo učiti od BB kombinacije, kakav Boris Beker, pored Biki-Bodi stručnog štaba. Poželio bi ga svaki teniser u boksu!
Pouille na skromnom, za Mirzine standarde, 71. mjestu ATP liste
shminka je napisao/la:Objasnio čovjek kako će se odvijati stvari na terenu, kakvu sreću imamo da možemo učiti od BB kombinacije, kakav Boris Beker, pored Biki-Bodi stručnog štaba. Poželio bi ga svaki teniser u boksu!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.