odi do Buzza pa vidi..
  odi do Buzza pa vidi..odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
za mene boljih nema  odi do Buzza pa vidi..
  odi do Buzza pa vidi..

odi do Buzza pa vidi..
  odi do Buzza pa vidi..Re: odjeca, patike etc etc
Bio danas u BBI u Buzz-u i jos uvijek im nije stigao busnitz  

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koliko sad busenitz koštaju? kad se sjetim kakva je pomama bila za tim patikama, a nigdje ih haman u BiH nije biloLakoste je napisao/la:Bio danas u BBI u Buzz-u i jos uvijek im nije stigao busnitz

169 KMQUARESMA 18<<< je napisao/la: koliko sad busenitz koštaju? kad se sjetim kakva je pomama bila za tim patikama, a nigdje ih haman u BiH nije bilo
http://www.buzzsneakers.ba/obuca/38006404-busenitz
kako bi mi legle ove crvene ko budali samarsemir01 je napisao/la:169 KMQUARESMA 18<<< je napisao/la: koliko sad busenitz koštaju? kad se sjetim kakva je pomama bila za tim patikama, a nigdje ih haman u BiH nije bilo
http://www.buzzsneakers.ba/obuca/38006404-busenitz

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
						- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo da nije taj jezik dugačak, nikad mi se to nije sviđalo :/

moze se visak ovog jezika i odrezatiQUARESMA 18<<< je napisao/la:samo da nije taj jezik dugačak, nikad mi se to nije sviđalo :/

i dobijes onda ovakve

mada ako imalo nosis sire pantalone, bez problema ga mozes prekriti
Joj tena  Prejaka fora sa tim jezikom
 Prejaka fora sa tim jezikom 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kupujem

- 
				uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Jesu li stigle ove crne busenitz u BBI, ima li iko potvrdnu informaciju? Moglo bi se vec sutra otic da se namiri konacno.

Mi smo Željini, Željo je naš!
Bio ja u srijedu i nije ih bilo...uvijekuztebe1921 je napisao/la:Jesu li stigle ove crne busenitz u BBI, ima li iko potvrdnu informaciju? Moglo bi se vec sutra otic da se namiri konacno.
Kupio nedavno neku jaknu u Pull&Bear i primjetio sam da je imam ja i jos 14.000 ljudi u Sarajevu.  

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
						There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

mogu li se kod nas naći ovakve cvike?
Radi li SCC i BBI nedjeljom gore kod vas ? Ma sto ne bi radio, a 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
						Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Rekoh da je Pull&Bear atrakcijaPuma je napisao/la:Kupio nedavno neku jaknu u Pull&Bear i primjetio sam da je imam ja i jos 14.000 ljudi u Sarajevu.

Ja uzeo jaknu u Pull&Bear, 70 km, malo je rec da znoji ko da sam 30 najlona na sebe navuko, unutrasnja postava je katastrofa, goru jaknu i vece znojenje u životu nisam imao, bukvalno se spustim niz ulicu mokra em potkosulja, em kosulja i kad skines tu jaknu nedo Bog da si obuko kakvu majicu/košulju u boji, haos je
Ne znam za ostala iskustva ali moje nije pozitivno bilo

Za maturu ovu košulju uzeo, malo je rec da sam bio srece da naletim na ovakvu u Sarajevu

Ne znam za ostala iskustva ali moje nije pozitivno bilo

Za maturu ovu košulju uzeo, malo je rec da sam bio srece da naletim na ovakvu u Sarajevu

P&B odiše sintetikom, to mi je prva asocijacija.  Ulazio par puta, apsolutno mi se ništa nije svidjelo, nekvalitetno ala terra nova, barem pod rukom, a i vide se te stvari. Istina, nije sada da su ostali nešto ultra kvalitetni, ali od njih jesu.
  Ulazio par puta, apsolutno mi se ništa nije svidjelo, nekvalitetno ala terra nova, barem pod rukom, a i vide se te stvari. Istina, nije sada da su ostali nešto ultra kvalitetni, ali od njih jesu.

Ulazio par puta, apsolutno mi se ništa nije svidjelo, nekvalitetno ala terra nova, barem pod rukom, a i vide se te stvari. Istina, nije sada da su ostali nešto ultra kvalitetni, ali od njih jesu.
  Ulazio par puta, apsolutno mi se ništa nije svidjelo, nekvalitetno ala terra nova, barem pod rukom, a i vide se te stvari. Istina, nije sada da su ostali nešto ultra kvalitetni, ali od njih jesu.░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
						#MaxOUT
P&B je kvalitetniji od Springfielda i sličnih. Pa čak je i Terranova bolja od Springfielda. Naravno niko s Kotonom kad su u pitanju ovi gdje ne moraš ostaviti pola prosječne plate za bokserice.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Izgleda da sam ja jedini kome je SPF koliko-toliko normala, ne za majice, ali za jeans i pidzame pod akcijom 
Meni je veci problem naci dobru casual jaknu kod nas, Sport Life ima samo suskavce, a oni su izgleda pocetak i kraj sto se izbora odjece takvog tipa u gradu tice...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je veci problem naci dobru casual jaknu kod nas, Sport Life ima samo suskavce, a oni su izgleda pocetak i kraj sto se izbora odjece takvog tipa u gradu tice...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
						Kapiten Blue Traina
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ima li neko preporuku gdje da potrazim u Zenici dobrih trenerki u kompletu 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 38 gostiju.