FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kyrgios
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kyrgios » 14 apr 2016, 23:59

zaboljegzelju je napisao/la:Malo da skrenem sa teme i da vas pitam je li možda neko upratio rešetanje mreže od strane Dade Sadikovića na poluvrmenenu?
Oni lafo golovi volejom :D

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 15 apr 2016, 00:40

Haha, jeste. Ulazili su k'o s pjesmom. Pa jedan slican da udje na tekmi, bio bi gol sezone, ccc.
|***Against Modern Football***|

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 apr 2016, 07:05

Halo ko tot nevoli Zelju svi.mi volimo Zelju Ali moram zamjerit Bekricu ovu tekmu jer je sjebo sve sto se moze sjebat.Koda ima padavicu nerezonski sutevi sebican.Previse za mene.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 15 apr 2016, 11:17

Vidim vode se rasprave oko Bekrića, Memije, Zahirovića itd. Ja ću reći samo jednu stvar za Memiju kojeg znam 7-8 godina i pratim njegovu karijeru. Kerim Memija je desni bek, a nikako desno ili lijevo krilo. Kad igra beka pruža odlične partije, jako je brz ali mu treba prostor da iskoristi svoju brzinu. Taj prostor ima na poziciji beka, jer može uhvatiti zalet i tad je nezaustavljiv. Kad igra krilo taj zalet ne može uhvatititi zato što ima malo prostora, jer obično u prodor kreće sa visine šesnaesterca i ne može napraviti prednost nad protivnikom. Druga je stvar što je doveden Siniša Stevanović na poziciju desnog beka i tu Memija ne bi bio standardan, a ambicije kluba su da ga prodaju. Zbog takvog raspleta okolnosti rezultati ekipe mogu trpiti.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 15 apr 2016, 11:30

Svaka cast jarane. Upravo tako Zeljo se voli i kad dobija i kada gubi... Stoji da su ovu tekmu podbacili al upravo zato je fudbal zanimljiv.... Nadam se da ce u revansu samo pribranije igrati i trebali bi to dobiti... Mada i ako ne dobijemo glavu gore... Nije mala stvar dobiti devet utakmica u nizu a jos pri tom nisi poput Bayerna ili Barse.... Naprijed Zeljo ljubavi moja :bih:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 apr 2016, 15:18

Blueboy1 je napisao/la:Vidim vode se rasprave oko Bekrića, Memije, Zahirovića itd. Ja ću reći samo jednu stvar za Memiju kojeg znam 7-8 godina i pratim njegovu karijeru. Kerim Memija je desni bek, a nikako desno ili lijevo krilo. Kad igra beka pruža odlične partije, jako je brz ali mu treba prostor da iskoristi svoju brzinu. Taj prostor ima na poziciji beka, jer može uhvatiti zalet i tad je nezaustavljiv. Kad igra krilo taj zalet ne može uhvatititi zato što ima malo prostora, jer obično u prodor kreće sa visine šesnaesterca i ne može napraviti prednost nad protivnikom. Druga je stvar što je doveden Siniša Stevanović na poziciju desnog beka i tu Memija ne bi bio standardan, a ambicije kluba su da ga prodaju. Zbog takvog raspleta okolnosti rezultati ekipe mogu trpiti.
Slozio bih se za Memiju, njegova pozicija je desni bek i tu moze pruzati najbolje partije. Sve ostalo je guranje na silu gdje trpe i Memija i Zeljo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 apr 2016, 16:32

Volim ga ko brata al sve sam uvjereniji da je Edis nsjlosija karika kluba. Ne radi poraza od Slobode nego mi se cini da se gubi. Cemu danas na presu ulazak u fajt s novinarom koji mu postavlja normalno pitanje. Nije on jos Amar pa da se na takav nacin odnosi prema novinaru. A da stvar bude gora nakon Slobode pred novinare salje Karica koji zbog svoje iskrenosti pravi problem. Ne treba mu to jer mu to steti a nazalost i klubu.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 15 apr 2016, 17:32

plavousrcu je napisao/la:Volim ga ko brata al sve sam uvjereniji da je Edis nsjlosija karika kluba. Ne radi poraza od Slobode nego mi se cini da se gubi. Cemu danas na presu ulazak u fajt s novinarom koji mu postavlja normalno pitanje. Nije on jos Amar pa da se na takav nacin odnosi prema novinaru. A da stvar bude gora nakon Slobode pred novinare salje Karica koji zbog svoje iskrenosti pravi problem. Ne treba mu to jer mu to steti a nazalost i klubu.
Slazem se s tobom sve. Da bi se mogao fajtati s novinarima moras biti elokventan, tacnije elokventniji od njih za pocetak. Edis voli Zelju, ali volim ga i ja kao i mnogi ovdje, ali to nije dovoljno da bi bili vrhunski treneri.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 15 apr 2016, 18:00

Argentina je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Volim ga ko brata al sve sam uvjereniji da je Edis nsjlosija karika kluba. Ne radi poraza od Slobode nego mi se cini da se gubi. Cemu danas na presu ulazak u fajt s novinarom koji mu postavlja normalno pitanje. Nije on jos Amar pa da se na takav nacin odnosi prema novinaru. A da stvar bude gora nakon Slobode pred novinare salje Karica koji zbog svoje iskrenosti pravi problem. Ne treba mu to jer mu to steti a nazalost i klubu.
Slazem se s tobom sve. Da bi se mogao fajtati s novinarima moras biti elokventan, tacnije elokventniji od njih za pocetak. Edis voli Zelju, ali volim ga i ja kao i mnogi ovdje, ali to nije dovoljno da bi bili vrhunski treneri.
Da imalo pratis presove znao bi da je Ligata obicna pi*kurina koja se pojavi samo kad zeljo izgubi da bi srao po njemu i ostalo... Gdje je bio kad smo redali pobjede sto ga nije bilo na presicama... Nemoj te nasjedati na Ligatina sranja jer je k*rac od covjeka

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 apr 2016, 18:17

Ne znam tog Ligatu iako sam cuo mnogo losega o njemu. On je nebitan u ovoj prici, bitno je Edisovo ponasanje. Slucajno sam pogledao video s presa i uocio ovo o cemu pisem. Nije Edis jos kapacitet da ulazi u fajt sa svim i svakim. Energiju trosi bespotrebno na nebitne stvari a ispasta Zeljo. Zbog toga sam rekao da mi se to ne svidja.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 apr 2016, 00:23

Mene samo zanima jedna stvar. Imamo Mailsona za lijevo krilo i opet izmišljamo s Lendricem lijevo. Taman kontas evo ga imamo ljevaka, kad opet svi igraju samo lijeva krila ni na mapi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 16 apr 2016, 10:21

amazon je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. Imamo Mailsona za lijevo krilo i opet izmišljamo s Lendricem lijevo. Taman kontas evo ga imamo ljevaka, kad opet svi igraju samo lijeva krila ni na mapi.

Brate Mailson je vec otisao i na njega se ne racuna vise , tako je bar rekao njegov menadzer...Pitanje je i za tiaga isto...

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 16 apr 2016, 10:27

16. 04. 2015 - 16. 04. 2016
MIRZA RAŠČIĆ !!!
Radnička klasa since 1921

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 apr 2016, 10:42

Linija 33 Terminal Ilidža-Vlakovo u 12 i 15, ko nema auto, halalite na upadu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 apr 2016, 11:05

tmtmtmtm je napisao/la:
amazon je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. Imamo Mailsona za lijevo krilo i opet izmišljamo s Lendricem lijevo. Taman kontas evo ga imamo ljevaka, kad opet svi igraju samo lijeva krila ni na mapi.

Brate Mailson je vec otisao i na njega se ne racuna vise , tako je bar rekao njegov menadzer...Pitanje je i za tiaga isto...
Čuj to? Nisam znao, vidim da bude na tribinama na sjeveru svaku tekmu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 apr 2016, 12:26

Kad se tiago vraca na teren
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 16 apr 2016, 14:37

Ima li kakva varijanta da se gleda na internetu bolestan sam pa ne mogu na tekmu a pojedo se živ

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 16 apr 2016, 14:40

old school je napisao/la:Kad se tiago vraca na teren
Trebao bi danas biti u kombinaciji..

Vedrana
Kontakt:

Post Postao/la Vedrana » 16 apr 2016, 17:29

Hoće li biti nekog prenosa online za nas u tuđini?
? $ - ? " $!

SvetlanaHo
Kontakt:

Post Postao/la SvetlanaHo » 16 apr 2016, 17:33

Jel neka televizija prenosi mec uopste?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, NazorUso, ristagrad i 46 gostiju.