Oni lafo golovi volejomzaboljegzelju je napisao/la:Malo da skrenem sa teme i da vas pitam je li možda neko upratio rešetanje mreže od strane Dade Sadikovića na poluvrmenenu?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Oni lafo golovi volejomzaboljegzelju je napisao/la:Malo da skrenem sa teme i da vas pitam je li možda neko upratio rešetanje mreže od strane Dade Sadikovića na poluvrmenenu?
Slozio bih se za Memiju, njegova pozicija je desni bek i tu moze pruzati najbolje partije. Sve ostalo je guranje na silu gdje trpe i Memija i Zeljo.Blueboy1 je napisao/la:Vidim vode se rasprave oko Bekrića, Memije, Zahirovića itd. Ja ću reći samo jednu stvar za Memiju kojeg znam 7-8 godina i pratim njegovu karijeru. Kerim Memija je desni bek, a nikako desno ili lijevo krilo. Kad igra beka pruža odlične partije, jako je brz ali mu treba prostor da iskoristi svoju brzinu. Taj prostor ima na poziciji beka, jer može uhvatiti zalet i tad je nezaustavljiv. Kad igra krilo taj zalet ne može uhvatititi zato što ima malo prostora, jer obično u prodor kreće sa visine šesnaesterca i ne može napraviti prednost nad protivnikom. Druga je stvar što je doveden Siniša Stevanović na poziciju desnog beka i tu Memija ne bi bio standardan, a ambicije kluba su da ga prodaju. Zbog takvog raspleta okolnosti rezultati ekipe mogu trpiti.
Slazem se s tobom sve. Da bi se mogao fajtati s novinarima moras biti elokventan, tacnije elokventniji od njih za pocetak. Edis voli Zelju, ali volim ga i ja kao i mnogi ovdje, ali to nije dovoljno da bi bili vrhunski treneri.plavousrcu je napisao/la:Volim ga ko brata al sve sam uvjereniji da je Edis nsjlosija karika kluba. Ne radi poraza od Slobode nego mi se cini da se gubi. Cemu danas na presu ulazak u fajt s novinarom koji mu postavlja normalno pitanje. Nije on jos Amar pa da se na takav nacin odnosi prema novinaru. A da stvar bude gora nakon Slobode pred novinare salje Karica koji zbog svoje iskrenosti pravi problem. Ne treba mu to jer mu to steti a nazalost i klubu.
Da imalo pratis presove znao bi da je Ligata obicna pi*kurina koja se pojavi samo kad zeljo izgubi da bi srao po njemu i ostalo... Gdje je bio kad smo redali pobjede sto ga nije bilo na presicama... Nemoj te nasjedati na Ligatina sranja jer je k*rac od covjekaArgentina je napisao/la:Slazem se s tobom sve. Da bi se mogao fajtati s novinarima moras biti elokventan, tacnije elokventniji od njih za pocetak. Edis voli Zelju, ali volim ga i ja kao i mnogi ovdje, ali to nije dovoljno da bi bili vrhunski treneri.plavousrcu je napisao/la:Volim ga ko brata al sve sam uvjereniji da je Edis nsjlosija karika kluba. Ne radi poraza od Slobode nego mi se cini da se gubi. Cemu danas na presu ulazak u fajt s novinarom koji mu postavlja normalno pitanje. Nije on jos Amar pa da se na takav nacin odnosi prema novinaru. A da stvar bude gora nakon Slobode pred novinare salje Karica koji zbog svoje iskrenosti pravi problem. Ne treba mu to jer mu to steti a nazalost i klubu.
amazon je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. Imamo Mailsona za lijevo krilo i opet izmišljamo s Lendricem lijevo. Taman kontas evo ga imamo ljevaka, kad opet svi igraju samo lijeva krila ni na mapi.
Čuj to? Nisam znao, vidim da bude na tribinama na sjeveru svaku tekmu.tmtmtmtm je napisao/la:amazon je napisao/la:Mene samo zanima jedna stvar. Imamo Mailsona za lijevo krilo i opet izmišljamo s Lendricem lijevo. Taman kontas evo ga imamo ljevaka, kad opet svi igraju samo lijeva krila ni na mapi.
Brate Mailson je vec otisao i na njega se ne racuna vise , tako je bar rekao njegov menadzer...Pitanje je i za tiaga isto...
Trebao bi danas biti u kombinaciji..old school je napisao/la:Kad se tiago vraca na teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.