Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 14 jun 2010, 05:29

Raz_ba je napisao/la:
nero.piroman je napisao/la:gdje su sad oni koji kritikuju Susica? Sto jedva pobijedi ovako "slabu" Ganu i sto izgubi od ovako "slabe" Njemacke, sa igracima na odmoru?
Rajevca treba dovest na našu klupu a Sušića poslat u...... Francusku pod hitno.
@Raz.ba ne ser ba dart com :lol:
Pravi si ringe rajevac .
Zar taj isti Susic ne naguzi tog istog Rajevca.@raz,valjote jedan :roll:
Gdje cemo tebe poslati.U Kinu ili u Ganu da te lavovi ili Pande pojedu.Sto prije to bolje :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 jun 2010, 06:12

harishp je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
nero.piroman je napisao/la:gdje su sad oni koji kritikuju Susica? Sto jedva pobijedi ovako "slabu" Ganu i sto izgubi od ovako "slabe" Njemacke, sa igracima na odmoru?
Rajevca treba dovest na našu klupu a Sušića poslat u...... Francusku pod hitno.
@Raz.ba ne ser ba dart com :lol:
Pravi si ringe rajevac .
Zar taj isti Susic ne naguzi tog istog Rajevca.@raz,valjote jedan :roll:
Gdje cemo tebe poslati.U Kinu ili u Ganu da te lavovi ili Pande pojedu.Sto prije to bolje :shock:

Pokajao sam se!
Zadnja izmjena: Raz_ba, dana/u 14 jun 2010, 06:21, ukupno mijenjano 1 put.
A đe da znam?!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 08:48

Imali smo srece sa ovih 1-3 protiv Njemacke..Realan rezultat je bio nekih 7-1 za Svabe ( i to u 45 minuta jer ljudi bas i nisu imali zelje za igrom u prvom poluvremenu).....A da ne govorim kako smo k....emm dali taj gol...

Daj ba kakav Safet, dobar za teferickih turnira....

Od Cire je preuzeo ekipu koja je protiv Portugala u Portugalu pogadjala precke i stative u onako vaznoj utakmici, ekipu koja je protiv Turske u Istanbulu dala gol i imala mnostvo gol sansi, ekipu koja je Belgiji u Belgiji dala 4 komada a onda ovaj strucnjak u dvije utakmice vodi tim tako da nisu imali 4 gol sanse....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 jun 2010, 09:17

Prvo, da uputim ozbiljnu kritiku adminu ovog foruma. SempferFi u svojim postovima kriticare bilo cega naziva rijecima gamad, a on ne reaguje. Potpuno neozbiljno, i mislim da bi i na mnogo neozbiljnijim forumima ove nase drzave takvi likovi vec odavno dobili ban.!!!
E sad. mjesta za kritike ima, i ja kao kriticar( uvijek cu biti, jer hocu uvijek vise, pogotovo kad znam da ima prostora za to) i hocu da se osvrnem na par stvari, vezano za Njemacku i tako to.
Prva stvar, hocu da dam podrsku onom navijacu koji je dao primjedbu na nacionalni sastav BiH. Potpuno opravdano prijatelju, i ja kao bosnjak se potpuno slazem. Nekim igracima se morala dati prilika, jer ovi neki koje Pape forsira, su daleko od bilo koje sigurne pozicije u timu. Rahimic, Muratovic, Ibisevic( pa necemo mu valjda davati sto godina sansu zbog jedne uspjesne polusezone) i jos neki...
Za Misimovica necu da trosim rijeci i tu se potpuno slazem. Jeste, da je bezvoljan, ali Miske je zlata vrijedan igrac, ali Miske zahtjeva BRZOG IGRACA. To je ono sto Papetu, a i vama svima izgleda treba naslikati. Istina da ga trenutno nemamo, ali MORAMO ga stvoriti, pa makar godinu dana gubili i po 5:0, ali bez takvog igraca, ljudi, nama srece nema. Takav fudbal se danas igra. Ekipa koja u isto vrijeme igra sa tipom igraca sa kojim mi igramo, nece i ne moze imati rezultate. E sad kad se svi pozivate na Njemacku i njenu sjajnu igru od sinoc, zapitate li se slucajno, zasto je ta Njemacka toliko jaka??? Zasto je odigrala extra i zasto je ubojita???
Pa zato sto je u protekle dvije godine afirmisala 2 takva extra igraca, i to, kakve li ironije, jednog turcina Ozila i bosanca Marina. Naravno, pored Podolskog Poljaka kojeg su vec imali napravljenog. Zamisljam samo Njemacku kad bi jos pored njih imala Misketa, koji bi ih hranio loptama svih 90 minuta. Pored silnih njemackih igraca, oni zavise od poljaka i turcina. Jer su to igraci bez kojih se MODERAN fudbal ne moze igrati, sve da u ekipi ima 11 Dzeka i 11 Ibisevica...U Engleskoj je jedan Lenon zakazao protiv Amerike, i sta se dogodilo???? Ono sto se dogodilo...Djaba ti Lampardi, Gerardi i ostali, kad nemas igraca koji "leti" u prazan prostor i ceka njihovu loptu.

Ovu ekipu koju je Pape izabrao, izabrala bi i moja nana rahmetli, ali i ona bi se upitala, a sta cemo sutra? E sutra cemo ljudi moji, kad uvidimo da nam Rahimic, Muratovic ne mogu hodati po terenu, klepcati usima i kukati po forumu, zasto neki nasi mladji igraci igraju za tudje selekcije....Zasto Sunjic igra za Hrvatsku, zasto Bilbija igra za Srbiju ili slicno....
Cekati da se odnekle pojavi brz i prodoran igrac, i da se negdje sam probije i zavrsi, da ga neka druga zemlja zavrsi i da ga ostavi nama, moze biti samo nasa bosanska ideja. A Pape nek i dalje pusta komentare tipa za Stilica..."Kad se proda iz Poljske u Njemacku i tamo se probije, racunat cu na njega!!!"..To je nas trener...
@harishp
Tebe cijeni iako se mimoilazimo u vecini slucajeva. Ali zasto se ne upitas zasto je taj Vladavic ispao iz prvog tima? Kome je cilj u Salzburgu da ga gura? Jbg druze, taj Vladavic je probijao Spance, i to je nepobitna cinjenica, izvoli pa pogledaj snimak iz Spanije. Znaci da MOZE to da uradi, da je u stanju. Mozda ne moze trenutno, ali potrebno ga je vratiti, i mozda mu i pomoci da se vrati na taj nivo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 09:32

daj ba pricas gluposti, kakav Misimovic i Njemacka, Miske bi ih zakocio kao ABS kocnica...

Pa jesi li vidio gdje igraju bekovi kod Njemaca? Istureniji su od krilnih napadaca, u pojedinim trenutcima u napadu imaju po 7 igraca....A nemoguce im je pucati kontre jer za 2-3 sekunde Njemci u svojoj polovici imaju 8 igraca....I tako cijelih 95 minuta !!!
Impresivno !!! No nazalost bit ce izbaceni od nekih muljasa tipa Argentina, Engleska ili slicno....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 jun 2010, 09:41

Kad vidim kako igraju Njemačka, Gana, Srbija pa i Slovenija bude mi drago što mi nismo otišli da se brukamo tamo.
A đe da znam?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2010, 09:44

Raz_ba je napisao/la:Kad vidim kako igraju Njemačka, Gana, Srbija pa i Slovenija bude mi drago što mi nismo otišli da se brukamo tamo.
:roll:

Da ti nije Ćorsović udario u glavu...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 jun 2010, 09:46

analiticar_ je napisao/la:daj ba pricas gluposti, kakav Misimovic i Njemacka, Miske bi ih zakocio kao ABS kocnica...

Pa jesi li vidio gdje igraju bekovi kod Njemaca? Istureniji su od krilnih napadaca, u pojedinim trenutcima u napadu imaju po 7 igraca....A nemoguce im je pucati kontre jer za 2-3 sekunde Njemci u svojoj polovici imaju 8 igraca....I tako cijelih 95 minuta !!!
Impresivno !!! No nazalost bit ce izbaceni od nekih muljasa tipa Argentina, Engleska ili slicno....
A gdje si strucnjak, nisam te prepoznao :D Zato su Misketa ti isti njemacki strucnjaci, iako kao bosanca, i iako i nije imao bas sjajnu formu, uvijek proglasavali za jednog od najboljih playeva u Bundesligi...Mozda je lik imao neku stelu?
Nazalost, u nasoj repci nema kome gurati lopte a i u Wolsfburgu mu je sve gore.
A sto se drugog dijela tvog posta tice, iluzorno je nas porediti sa Njemackom i njihovim bekovima. Bezveze ti je poredjenje. Nasa jedina sansa je Miske, Dzeko i bar jedan igrac tipa Ozil ili Marin....Ibisevic, Muslimovic, Ibricic su dobri igraci ali svaka Misketova lopta u prazan prostor ce zavrsiti u rukama protivnickog golmana, prije nego sto oni to i skontaju, a ne, nedaj boze da ulete u taj prostor...A mislim da im je ovo i vrh karijere, nazalost...Bas iz tih razloga, ali eto, nek ti bude...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 jun 2010, 09:53

Virtu4l je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Kad vidim kako igraju Njemačka, Gana, Srbija pa i Slovenija bude mi drago što mi nismo otišli da se brukamo tamo.
:roll:

Da ti nije Ćorsović udario u glavu...

Nije, nego nešto ne mislim da smo mi najbolji na svijetu pa iza nas prazne četiri pozicije pa onda Brazil pa Španija pa deset praznih pa onda redaj kako hoćeš. Ko god misli drugačije odmah ga ovdje počnu prozivati ovako kao ti mene. Ja ovdje iznosim svoje mišljenje a ne tvoje. Ja sam gledao utakmicu Srbija - Gana i vidio sam je ovako. Srbija je sila. Isključe joj jednog igrača oni i dalje napadaju kao da imaju jednog više. Penal potpuno nesretan slučaj. Vidio sam one pasove, onu brzu igru i mislim se nešto pored ovakvog anemičnog papeta u kome nema više od dva deca krvi, naša reprezentacija igra ko da je reprezentacija penzionera. Eto tako sam ja to vidio, ako ti se ne sviđa ovaj komentar slobodno ga zaobiđi. Hvala na pažnji!
A đe da znam?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2010, 09:55

Sile su ti ekipe koje igraju bez muda, koje nemaju hrabrosti da naprave pritisak, čija se taktika svodi na čekanje greške protivnika? To je fudbal koji svako može igrati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jun 2010, 09:57

nemoj se ti brukat - sta si ti gledo - ma nemas ti pojma - Srbija nikad gora - Slovenija ispod prosjeka - jedino Njemacka i Argentina do sada su OK sa svima ostalima mi bi se i vise nego ravnopravno nosili...

p.s. neznam sta ovi ljudi gledaju :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 10:02

Ma kazem samo jarane da u Njemackom timu SVI trce (samo sto jos i golman nije poceo ad trci) i u tom sistemu Misimovic nema mjesta, nije igrac za tog tima jer ON NE TRCI nego igra mozgom..On je tehnicki bolji od polovice u njemackom timu, no ne bi se uklopio jer ne trci i kvario bi igru.....

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jun 2010, 10:06

i nije poenta u zaobilazenju komentara vec u valjanju gluposti.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 14 jun 2010, 10:11

analiticar_ je napisao/la:Ma kazem samo jarane da u Njemackom timu SVI trce (samo sto jos i golman nije poceo ad trci) i u tom sistemu Misimovic nema mjesta, nije igrac za tog tima jer ON NE TRCI nego igra mozgom..On je tehnicki bolji od polovice u njemackom timu, no ne bi se uklopio jer ne trci i kvario bi igru.....
Ma postujem majstore. Mada ipak mislim da bi i prosao tamo kao takav, ali nebitno. Bitno je da mi nemamo bekove i defanzivce kao oni. Mi moramo graditi cistu destrukciju pozadi, i igrati na Misketove lopte...Jbg, volio bi da imamo uslove za vise, ali nemamo...Nama treba jedna radilica zadnji defanzivni, i bar jedan brzac, igrac koji prati Misketa i leti u prazan prostor...Dzeku ne spominjem, on ce uvijek odvuci bar dva protivnicka defanzivca, ali i njega bi se dosta oslobodilo da nadjemo takvog jednog brzca...Nazalost, Pape i ne pokusava da ih nadje....Igra na sigurno, a bojim se da nam to sigurno nece nista donijeti...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jun 2010, 10:12

Bas sinoc sam s burazom komentariso to da bi bili jaki moramo imati istovremeno 10 i misimovica i 10 salihovica. Ono da svi trce i ubacuju lopte kad, gdje i kako je najbolje. Njemci svih 10 igraju kao miske i salihovic istovremeno. Kakva li ce tek biti Spanija ? Argentina je prejaka - Mesi i Tavez ce zaustaviti sve. Nece biti nezasluzeno ako oni budu u vrhz. Po meni sad zasad iako nisu svi igrali. Raspored... 1.Spanija 2. Argentina pa tek negdje dalje Njemacka..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 jun 2010, 10:26

100% sportski i krajnje opušten potpis

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 10:30

carina je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Ma kazem samo jarane da u Njemackom timu SVI trce (samo sto jos i golman nije poceo ad trci) i u tom sistemu Misimovic nema mjesta, nije igrac za tog tima jer ON NE TRCI nego igra mozgom..On je tehnicki bolji od polovice u njemackom timu, no ne bi se uklopio jer ne trci i kvario bi igru.....
Ma postujem majstore. Mada ipak mislim da bi i prosao tamo kao takav, ali nebitno. Bitno je da mi nemamo bekove i defanzivce kao oni. Mi moramo graditi cistu destrukciju pozadi, i igrati na Misketove lopte...Jbg, volio bi da imamo uslove za vise, ali nemamo...Nama treba jedna radilica zadnji defanzivni, i bar jedan brzac, igrac koji prati Misketa i leti u prazan prostor...Dzeku ne spominjem, on ce uvijek odvuci bar dva protivnicka defanzivca, ali i njega bi se dosta oslobodilo da nadjemo takvog jednog brzca...Nazalost, Pape i ne pokusava da ih nadje....Igra na sigurno, a bojim se da nam to sigurno nece nista donijeti...

Ma ko zna gdje i kako ovaj kloc Susic provodi vrijeme..Frajer dobija gromovsku platu za BH uslove a kloc nista ne radi..Ko zna gdje je, dal u Parizu u trosobnom stanu trlja jaja onako u potkosulji i gacama gledajuci Pink ili kosi livadu u okolici Zavidovica....Uglavnom za evo vec ko zna koliko mandata nije nasao ni jednog igraca....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 14 jun 2010, 10:47

na ovoj temi i dalje sve sami strucnjaci iznose sve komentare za koje se ne zna koji je strucniji.. :mrgreen:
Volim te Bosno!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jun 2010, 10:54

xavi26 je napisao/la:na ovoj temi i dalje sve sami strucnjaci iznose sve komentare za koje se ne zna koji je strucniji.. :mrgreen:
sta bi trebali radit ?
iznosit paprike i paradajz na prodaju ?

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 14 jun 2010, 11:02

analiticar_ je napisao/la:
carina je napisao/la:

Ma ko zna gdje i kako ovaj kloc Susic provodi vrijeme..Frajer dobija gromovsku platu za BH uslove a kloc nista ne radi..Ko zna gdje je, dal u Parizu u trosobnom stanu trlja jaja onako u potkosulji i gacama gledajuci Pink ili kosi livadu u okolici Zavidovica....Uglavnom za evo vec ko zna koliko mandata nije nasao ni jednog igraca....
Kako nije nasao sta je Mujdza??? Sta je onaj Ediz???? kako mozete lupati tako , a jbla te ova plata pa moze u francuskoj imati tri puta vecu ako mislis da je do tog covjek je do sad vise uradio neg i svi selektori zajedno...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []