Jesi siguran da si gledao tekmu Srbija-Gana. Da li je moguće da neko misli da je Srbija igrala dobro. Nemoguće...Raz_ba je napisao/la:Malo sam pogledao ove postove i............ Gledao sam utakmicu Srbije protiv Gane. Srbija je sila,stvarno! Pa mi se u dodavanjima ne naigramo lopte protiv Rijeke onako. Živim za dan kad će naša reprezentaija onako igrati. Srbija je bila bolja od Gane sa igračem manje. Onaj penal je nesretan slučaj milion posto. I sad kad nas neko poredi i njih.... Treba Papeta poslat u Francusku pod hitno a na klupu dovest Rajevca, on je nekad bio igrač Slobode. Treba čovjeku platit nek nas nas uvježba.
Pa ljudi se nisu sastavili sa loptom, znači katastrofa od 1 do 90min, od odbrane do napada. Vidić ko isprepadan, preskaću ga lopte, onaj crnjo ka pretrčava ko amatera. Luković soldidan sve do onog idiotskog prekršaja. Kolarov i Ivanović bez ijednog jedinog prodora, ustvari imao je Ivanović onaj jedan. Tagoe polomio Kolarova, da nije bilo u nekoliko navrata solidnog Lukovića svašta bi moglo biti. Milijaš ko je to

Stanković loš do bola. Krasić bez ijednog uspješnog prodora, izgubio hejbet jabulanija

Jovanović jedini koji je nešta pokušavao i donekle mu je i uspjevalo. Žigić = zahrđala bandera. Pantelić pa taj panj ne bih meni imao mjesta ni u Xerezu. Veze lik nema... Lazović kao Jovanović...
I sad se ja pitam da li smo mi gledali istu utakmicu, pa kad je ortodoksni majmnun Ćorsović rakao je igra Srbije katastrofalna đeš dalje...
E sa Ganom je već druga stvar. Ljudi su me oduševili kako pametno, mirno od noge do noge igraju. Ni sjena od one Gane sa Koševa, mada i razumljivo loš teren, mnogo manji motiv, nedotatak nekoliko igrača...
Samo da poprave realizaciju polukontri, kontri mogli bi daleko dogurati, toliko daleko da ni sanjali o tome nisu.