Peticija za Marijana!
Moderator/ica: admin
Re: Peticija za Marijana!
Ovo vise nije pitanje samo Marijana, nego se odnosi na to do kad ce nas normalne ljude handriti u glavu. Nikad nisam cuo da su nekog komentatora nakon 45 min. uklinuli zbog prituzbi lafo. Nekom se svidja nekom ne,da je po tome ja ne bih slusao ni jednog komentatora.
Mracne sile nas handre 20 god a mi samo hocemo nesto normalno,sve se politizira,hebo ga otac ko izmisli nacije,pa ni SP ne mozes gledati bez politike.
Ali ovo je odavno postala ne nenormalna drzava nego nenormalna planeta,ZAUSTAVITE ZEMLJU SILAZIM...........
Mracne sile nas handre 20 god a mi samo hocemo nesto normalno,sve se politizira,hebo ga otac ko izmisli nacije,pa ni SP ne mozes gledati bez politike.
Ali ovo je odavno postala ne nenormalna drzava nego nenormalna planeta,ZAUSTAVITE ZEMLJU SILAZIM...........
Za Marjana !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sramotno je da u današnje vrijeme politika i pritisci raznih političara oblikuju uredničku politiku Javnog servisa BHRT. Još stravičnije je kada takav pritisak urodi plodom, uprkos ogromnoj želji nas gledatelja(koji taj servis i financiramo) da dotični komentator nastavi sa svojim poslom. Ako se ova odluka ne promijeni, neka odgovorne osobe na FTV-u svoje pretplate nastave skupljati po Banja Luci, Prijedoru, Doboju, Trebinju etc. Očigledno je da uslišavaju želje "gledatelja" iz tog dijela zemlje i sukladno tome neka od tamo skupljaju svoj harač, jer od nas ne zaslužuju ni marku zbog ovakve uredničke politike.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
za TITU Marijana **** ti BHT i FTV kada im ovi odredjuju fuj 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Interista di cuore
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Za Marjana !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Za Marjana !
car_medju_kraljevima je napisao/la:Interista di cuore je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Za Marjana !
SS.ba je objavio tekst koji potpisuje Dautbegovic u kome kaze da Marijan nece vise da prenosi meceve na JRTVSBiH, bez velikog objasnjenja. Da pohvalim ss.ba koji vec nekoliko dana prati ovaj (gadan) slucaj.
Drugi el.mediji (24sata.info i jos jedan sarajevski "klac-trac") pojasnjavaju slucaj i kazu da je njemu dosta ovog cirkusa i da je "sam" odlucio da ne prenosi meceve na javnom servisu.
Ako je ova druga istinita onda sramno za BH drustvo i samo novinarstvo. Covek je pod pritiskom maracne sile odlucio da se neradi ono sto voli i verovatno najbolje zna.
Marijane, ako odustanes to ce biti tvoj licni poraz. Nema predaje Marijane, glavu gore...navijaci-slusaoci te trebaju!
Drugi el.mediji (24sata.info i jos jedan sarajevski "klac-trac") pojasnjavaju slucaj i kazu da je njemu dosta ovog cirkusa i da je "sam" odlucio da ne prenosi meceve na javnom servisu.
Ako je ova druga istinita onda sramno za BH drustvo i samo novinarstvo. Covek je pod pritiskom maracne sile odlucio da se neradi ono sto voli i verovatno najbolje zna.
Marijane, ako odustanes to ce biti tvoj licni poraz. Nema predaje Marijane, glavu gore...navijaci-slusaoci te trebaju!
Čovjek je sam odstupio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
BegA_SA je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Za Marjana !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bosnier je napisao/la:Za Marjana !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
čovjeku se baš neda... prvo hayat, onda ovo 

Jah, sam od sve neke miline i ljepoteVirtu4l je napisao/la:Čovjek je sam odstupio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije morao.harishp je napisao/la:Jah, sam od sve neke miline i ljepoteVirtu4l je napisao/la:Čovjek je sam odstupio..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Čovjek je sam odstupio.
Sretne ti vuk na izvoru jagnje. Pitaju se ukratko za zdravlje

Kaze vuk njemu dalje, a da li se secas kada si ti bilo na jednoj livadi sa pastirom i okruzeno psi cuvarimo kako si se rugalo meni i mom ocu?! Janje ce ponovo da ono nije zlo, da je umiljato i da sigurno nije to uradilo.
Misli se vuk u sebi.., i ako za sve imas razuman odgovor i pritom umiljato si, ipak cu te pojesti, odluci zli vuk!
Tako ti je i sa Marijanom, mozda je on sam odstupio, ali pod prisilom zlih vukova!
Pravda za Marijana!
Pozeljno bi bilo i ovi sto negativno glasaju da se oglase komentarom u vezi komentatora-Marijana, pa da malo prosirimo ovu diskusiju.
Ne mesajte slucaj Hayat sa ovim sada (JRTVSBiH). Hayat je privatno vlasnistvo i vlasnik iste ima potpuno odresene ruke da na osnovu svojih ubedjenja donosi odluke.
Nemoj pomisliti da sam negativno glasao, ali neke stvari treba rasčistiti.cole-ch je napisao/la:Pozeljno bi bilo i ovi sto negativno glasaju da se oglase komentarom u vezi komentatora-Marijana, pa da malo prosirimo ovu diskusiju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jok, ma gdje bi.Virtu4l je napisao/la:Nije morao.harishp je napisao/la:Jah, sam od sve neke miline i ljepoteVirtu4l je napisao/la:Čovjek je sam odstupio..
Prvo sto su ga na pola utakmice fakticki ukinuli,drugo sto i iz njegove tv kuce sute ko mulci.
A trece pasti na pamet da se ovo uradi,takvima mogu jos opasnije i gore stvari pasti na pamet.
Tako da ti je prica bas naivna.
Da je sam htio da napusti,nebi ni pocinjao posao.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 jun 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Podrška Marjanu
Iskreno, meni i ne interesuje ko kako glasa. Dobro je da ima i onih koji razmisljaju drugacije, ali je jos bolje i to sto ima onih koji na ovaj "mali" nacin daju podrsku prvo coveku, pa posle novinaru Marijanu.Virtu4l je napisao/la:Nemoj pomisliti da sam negativno glasao, ali neke stvari treba rasčistiti.cole-ch je napisao/la:Pozeljno bi bilo i ovi sto negativno glasaju da se oglase komentarom u vezi komentatora-Marijana, pa da malo prosirimo ovu diskusiju.
Koje stvari treba rascistiti? Da li imas neki info? Pisi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.