Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 18 apr 2016, 00:02

voajeroljupci opet nam prodaju maglu,praktički do jučer su nam prodali spike o nekom naslovu i voajerčini kao nekon velikom treneru,a sad su najednom protiv njega ili znakovito šute kao **** :rol: obraz kao džon imaju :kafa: više od 10 puta se gleda isti film,i onda najednom se očekuje drukačiji završetak :rol:

Arsenal v Crystal Palace 1 - 1 | Wenger Has Reached His Expiry Date says Claude

[youtube][/youtube]

davno je istekao,samo je prodao praznu slamu likovima kao što su voajeorljupci, koji su vjerovali u njegove gluparije i laži

šta se čeka ćelavi glavonjo,ima da na kraju sezone bude na putu za Paris,najbolje ga smjestiti u starački dom,gdje mu odavno mjesto

slika

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 apr 2016, 00:08

Ne znam sad za tu opkladu ja se ne sjecam da se samnom kladio ali ako jeste evo sto se mene tice opklada ne vrijedi ako je i bilo jer ja ne bi pisao na ovom mjestu da svi misle kao ja to jeste da nemam neistomisljenike. Mislim da ce se sada i oni najzadrtiji fanovi senilnog voajera sloziti da isti treba da ode, pocinju ljudi da kapiraju onako kao sto sam i ja kapirao da je on izlapio da sa njim nema napretka da se vrtimo u krug i da godine prolaze a Arsenalova sezona slijedeca sa njim se zna vec danas kako ide i kako zavrsava. Cinjenica je jedna, Arsenal je sprdacina od kluba pogotovo u evropskim okvirima mi smo rang Dinamo Kijeva i tako tih ekipa sto igraju LP ali znas da nesto ozbiljno nemaju sanse da naprave. Stanje u Arsenalu je kao nocna mora iz koje se nikad ne budis, evo ja sam cak ako sam se kladio jer se fakat ne sjecam da Arsenal nece biti prvak mada to sam bio siguran i prije pocetka sezone da sam u jednom momentu kad sam vidio kako igraju City, Chelsea i United (koje sam smatrao realno jedinim konkurentima za titulu) mislio da ce izlapljeli voajer uzeti titulu ni kriv ni duzan iako ekipa nista ne igra bolje nego proslih godina ali oni su pokazali da su jos gori nego sto sam i mislio i imas pet kola do kraja borbu za cetvrto mjesto...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 apr 2016, 00:12

Pa jeste li gledali vi danas utakmicu Arsenala i one navijace? Pa ono je mrtav klub realno 0-0 dvadeseti neka minuta cujes zvuk udaraca kopacke od loptu i dovikivanje igraca na terenu i Pardewa kako daje instrukcije :shock: ej stadion ne znam jel bio pun ali i da nije bilo je bar 50k gledalaca i tako citavu utakmicu osim na momente cujes igrace i zvuk lopte kad se dodaju pa kladim se da je bolja atmosfera na utakmicama raspale Aston Ville koja je ispala jos prije dvamjeseca.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 18 apr 2016, 00:19

BigBigBang je napisao/la:Mislim da ce se sada i oni najzadrtiji fanovi senilnog voajera sloziti da isti treba da ode.
:mrgreen: :nene:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 18 apr 2016, 10:39

SamoZeljo je napisao/la: Kako ti znas da je sve to previse za Alexisa a Wenger ne zna?? Valjda bi on to trebao znati??
Sjecamo se kako je polomio Ozila... Momak umire na terenu, preumoran i svi su to vidjeli osim Wengera i povrijedi se Ozil pa ga dugo ne bi...

I kako onda nema veze sa Wengerom? Navijaci treba da se bave tim stvarima a ne on?
Naravno da je do njega.
Sve je to ok, ja branim Alexisa. Samo kažem da je potpuno prirodno da mu padne forma.

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 18 apr 2016, 17:00

Nije mi jasno, kako wenger ne vidi da bi sa 100milki mogao napraviti sampionsku ekipu uz to da se pridoda o novac od prodatih polovnjaka.
Recimo da kao jos jedno krilo dovede grizmana ili reusa, jednog iska koji je na izlaznim vratima a koji bi ozilu itekako olaksao posao, te godina ili humelsa kao jednog odbrambenog igraca. Tu bi dodao jos jednog napadaca, lewa bi bio pun pogodak ali to je sad naucna fantastika za tim poput Arsenala.
Arteta, flamini, rosicki, wolkot, giroud, paulista su igraci koji su po meni visak u arsenalu.
Gunner4ever

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 18 apr 2016, 23:10

1 - Arsenal have won just one London derby in league competition this season; their fewest since the 1963/64 campaign (1). Taxi.

But the Frenchman has given his players four of the last nine days off, as Arsenal’s season threatens to implode, leaving little time to work on problems at both ends of the pitch. The Gunners have conceded the most goals of the sides currently in the top four and also scored the least.

:kafa: ljudi umorni od kopanja kanala za bijednu siću

12 years of failing to make PL Top2. 6 years of failing to reach CL 1/4 finals. What LESS does he have to do?

:kafa: veliki voajer

Champions League goals since September 2013:

Cristiano Ronaldo - 43
Arsenal - 41

:kafa:

Pochettino took over when Spurs had finished 10 pts behind Arsenal. Made profit on transfers since while Wenger spent £80m. 18-point swing.

slika

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 apr 2016, 23:40

Mici tog kiksera sa avatara Seamane.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 apr 2016, 01:41

Kazu Wilshere dao gol za U21 i gledaj cuda uspio da se povredi. :rol: Bogalj...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2016, 10:57

topnik1 je napisao/la:Zamislite navijate za Barselonu i 3 četvrtine sezone drkate na svoj tim misleći da ste najbolja ekipa u historiji svega i onda u aprilu ispušite gotov sve titule.
Onda zamisliš da si godinu dana ranije osvojio apsolutno sve i bude ti lakše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2016, 11:13

Ova ekipa treba totalni remont naravno prvo pocevsi od trenera, asistenata, fizioterepeuta i doktora a onda igraci

Out:Giroud, Paulista, Rosicky, Flamini, Arteta, Elneny, Walcott, Oxlade Chamberlain, Iwobi (posudba), Campbell, Mertesacker.

Na dosta ovih igraca moze se uzeti i neka lova sto moze pokriti dio troskova za pojacanja.

Pojacanja: Prije svega pravi trener koji ce dovesti sa sobom svoj tim dakle ne samo dolazak menadzera nego dolazak kompletno novog kadra od pomocnih trenera, doktora, do cistacica...

Igraci: Vrhunski defanzivni vezni, WC napadac, WC stoper i WC krilo. Naravno da ce to zahtjevati vise ulozenog novca ali svi znamo da taj novac Arsenal ima, bar jedan od ovih igraca se moze dovesti za pare koje uzmemo na ovim panjinama sto prodamo dakle odvojiti novac za tri skupa igraca, to Arsenal ima i to mora napraviti.

Napokon rijesiti status Jacka Wilshera, evo citam Gunner pise da se povrijedio mislim da je ovo preslo svaku mjeru, fakat mislim da je vrhunski vezni kad igra u kontinuitetu (sto smo rijetko vidjali) ali kakve koristi od toga on je u bolnici, ja bi tjeranjem voajera i doktora ipak mu dao jos jednu sansu mozda bi se sa novim timom doktora i drugim nacinom treninga oporavio i bio spremniji.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 19 apr 2016, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 apr 2016, 12:05

Smiješna lista za out. Pola od tih igrača bi procvjetalo pod novim menadžerom. To je nama najveći problem, kao što sam neki dan danpisao da smo imali Kloppa uzeli bismo titulu hladno, ovako moram navijat za Lester da ona gov.na ne uzmu titulu, a ispred nas će sigurno završiti. Kakav šamar svima koji vole Arsenal ali ona matora budala nastavlja guslat i dalje, hoće novi ugovor da potpiše. Treba ga natjerat već jednom ali to mi doživjet nećemo, njega samo smrt, ozbiljna bolest ili neka velika porodična tragedija mogu udaljit od klupe.

Pristao bih sad i na Joachima Lowa i Dennisa Bergkampa i Thierry Henrya i Patrick Vieiru, ma dođavola pristao bih i na Dragana Piksija Stojkovića samo da ovaj đubretar ode.

Što se tiče liste za out: Mertesacker (iako mi je drag), Paulista, Gibbs, Rosicky, Arteta, Flamini, Gnabry, Walcott, Debuchy, Sanogo, Szczesny.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2016, 12:28

Da, zaboravio sam njemacku topolu...Ma kojib i to procvjetali igraci da ne bi mozda Panjoud vidim nemas ga u listi za out, vjerovatno bi mu dao i peti pokusaj da predje magicnu cifru od 15 golova u ligi? Sve sto sam stavio na listu su polovnjaci koji nisu za sampionske ekipe, Chamberlain shvatio sam ove godine je limitiran i novi walnut jel to treba napraviti istu gresku pa i njega cekati deset godina kao Walnuta?

Te igrace tipa Sczesni, Gnabry, Sanogo, Debuchy nisam ni stavljao jer se njih vec podrazumjeva da su otisli a naravno unovciti sto se bise moze. Gibbsa bi ostavio samo jer je englez i ponikao je tu (zbog kvota) a ima kvalitet da bude rezervni lijevi bek, prvi ne...

Arsenal treba da prestane da bude humanitarna organizacija za uhjlebljenje polovnjaka i povrijedjenih igraca koje ce se ako treba cekati i po pet sest sezona, kakav ba Giroud, cetiri sezone dobio sansu bio prvi spic lik nije napredovao sekunde,kostao nas bruku bodova i bar jednog prolaska osmine finala sta se njemu imaju davati sanse? U vrhunskom fudbalu nema cekanja tako rade velike ekipe sta treba Oxu dati jos koju sezonu i nadati se najboljem ma mrs ba odlazi ako za tri godine dje si dosao kao "najveci" talenat i nisi napredovao sekunde i citavu kalendarsku godinu u ligi nisi zabio gola niti upisao asistenciju kupi prnje i mrs spasavaj karijeru u nekom fenjerasu!
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 19 apr 2016, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 apr 2016, 12:30

BigBigBang je napisao/la:Da, zaboravio sam njemacku topolu...Ma kojib i to procvjetali igraci da ne bi mozda Panjoud vidim nemas ga u listi za out, vjerovatno bi mu dao i peti pokusaj da predje magicnu cifru od 15 golova u ligi? Sve sto sam stavio na listu su polovnjaci koji nisu za sampionske ekipe, Chamberlain shvatio sam ove godine je limitiran i novi walnut jel to treba napraviti istu gresku pa i njega cekati deset godina kao Walnuta?

Te igrace tipa Sczesni, Gnabry, Sanogo, Debuchy nisam ni stavljao jer se njih vec podrazumjeva da su otisli a naravno unovciti sto se bise moze. Gibbsa bi ostavio samo jer je englez i ponikao je tu (zbog kvota) a ima kvalitet da bude rezervni lijevi bek, prvi ne...
Chamberlain je pokazao više nego Walcott kad bi igrao još 20 godina u Arsenalu i njegov problem je psihičke prirode, nije on limitiran ko Walcott. Giroud bi bio dobar za klupe, nikakav starter i to, nego rezerva da se prvi napadač (ko god on bio) ne opusti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2016, 12:36

OX jeste limitiran to sams hvatio zadjnih godinu dana, lik nema nikakav pas, dodavanje mu je u minusu i mnogo grijesi, ima brzinu iako je za walnuta tehnicki juznoamerikanac njegova tehnika i nije bogzna sta poredeci ga sa vrhunskim krilima. Sto se mene tice on bi mogao ostati da bude neka rezerva tom vrhunskom krilu koje bi doveli i to mu je maksimum, prvih 11 ni u ludilu. Giroud ne moze ostati jer u slucaju dolaska vrhunskog spica sto sad svaka budala vidi da je neminovnost jedan od dvojice Welbeck-Giroud mora vani. Ja bi otjeroa Girouda jer je tu 4 godine a Welbecku je ovo tek druga sezona.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 apr 2016, 13:11

Manje vise to je to. Samo malo je pretjerano prodati sve i jedno krilo osim Alexisa na Pajoninom spisku ali oke.
Na ljeto nas ocekuje velika rekonstrukcija i manje vise to se zna. Bice prostora i za igracine, anonimuse ali i afirmaciju omladinaca. Konacno sa spiska odlaze igraci kao Arteta ili Flamini pa i Rosa koji nicim nisu pridonosili zadnjih godina osim sto su onako popunjavali broj od 25 igraca u timu.

Bilo kakav remont na ljeto ne vazi ako ne otjeramo Wengera ili ako neko na njemu ne izvrsi egzorcizam da dodje sebi.
Sa svakim novim WC igracem on samo pokazuje vise kolika je postao limiritan i pogubljen. Za nasledinka moja prva zelja je Joakim. A moze i Piksi sto kaze Marsal samo da se matori skloni vise!
Moja lista za odstrel: Szczesny, Debushy, Gibbs, Pero, Rosicky, Arteta, Flamini, OX, Walcott i ako ulete dobre pare Ramsey i Giroud.
Ovih gornjih 9 imena i mediji najvise spominju. A Englez koliki god da je bogalj ima cijenu. Kazem otvorilo bi se podosta prostora ali i dalje mislim da pored ovih sto odlaze i onako Wenger ce se truditi da svojski sto vise zadrzi jos kojeg tu.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 19 apr 2016, 13:53

Moja šoping lista:

Golmani:
Prodati Szczesnya, Ospinu. Martinez je dovoljno dobar da bude drugi golman Arsenala.

Odbrana:
Prodati Debuchya, a zamjenit ga Jenkinsonom. Ako možemo uzeti kakvog vrhunskog štopera onda prodati ili Mertesackera ili Koscielnya. Sanjam Kompanya. Ako se ne može dovesti takav štoper onda zadržat ovo što imamo.

Vezni red:
Tu bar nije teško, Artetu uvalit Tottenhamu, Flaminija u upravu, a Rosicky može i ostat, svakako ako sam dobro pročitao negdje dobija platu prema učinku. Ne bih imao ništa protiv da se dovede Xhaka.

Krila:
Imamo četri plus višak al' bih volio jedno vrhunsko krilo da se dovede. Sanjam Balea ili Reusa.

Napad:
Ako bi doveli Ibrahimovića Girouda prodat. Druga opcija je meni Sturidge ako bi bio na prodaju. U tom slučaju Giroud može i ostati kao zamjena.

Kupovina:

Ibrahimović 0€
Xhaka - (kažu) 30 mio€
Reus/Bale - 60 mio€
Kompany (ili štoper sl. kvaliteta) - 40mio €

Ukupno: 130 mio€

Prodaja:

Ospina - 5mio €
Szczesny - 10 mio€
Debuchy - 5mio €
Giroud - 20 mio€
Koscielny - 20 mio€
Flamini - 0€
Arteta - 0€

Ukupno: 60 mio€

90 miliona eura je Arsenal potrošio u sezoni kad je doveden Sanchez.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 apr 2016, 17:22

Arnelv52 je napisao/la:
Prodaja:

Giroud - 20 mio€

90 miliona eura je Arsenal potrošio u sezoni kad je doveden Sanchez.

Arnelinho » 26 jun 2012, 15:02
Ljudi, ljudi stig'o Gospod na Emirates.

Pustite vi te price o losim francuskim napadacima. Ko god zna Benzemu, Henrya, Trezegueta nece tako pricati. Ovaj lik, Olivier, je prije svega psihicki jaka osoba, pa tek dobar igrac. Igrama mi lici vise na Henrya, nego Chamakha. Bar u tome je na Titija da igra lopte, dribla i asistira. Mislim da je na Emirates stigao najbolji strijelac Premiershipa 2012/13. Sanse da on ne uspije ne postoje!

Eh naravno, dolazi i iz okoline gdje se igra isti fudbal. Makar je filozofija ista, a bome ni stil nije pretjerano razlicit, tako da josvise ne vidim razlog da se ne uklopi.

Arnelinho » 16 jun 2012, 00:07
Nego, jeste vidjeli da Giroud nije baš igrač tipa Chamakh.

Lično, od njega očekujem da bude najbolji napadač Premiershipa, čak i ako RVP ostane u toj ligi (gdjegod).

Arnelinho » 16 okt 2012, 23:17

Ma Giroud je veliki igrač. Za mene nikad nije bilo dvojbe da li će se uklopiti u Arsenal i kako će igrati. Možda ove godine malo teže, a daće doprinos i ovoj godini, al' već sledeće on će biti prva zvjezda Arsenala i vjerovatno medju prva tri golgetera Premiershipa.

Arnelinho » 11 nov 2012, 22:40

Ja do sada nisam govorio, al' kad je Giroud dolazio u Arsenal i dok je u isto vrijeme Tito odlazio iz Premiershipa, ja sam nekako bio ubjedjen da je Premiership u Olivieru dobio Titu II. Još ću ja šutit, vreme će pokazati, al' ću samo još jednom da ponovim: Ovakvi igrači ne mogu ni u jednom klubu propasti, jer su veliki.

pa **** miša novi Henry da vrijedi samo 20 milki nakon 4 vrhunske sezone :rol: kako si samo promijenio mišljenje o takvoj klasi :lol:

samo od prodaje precijenjenih englezića ala ox,walcott i jack + panj u napadu se može skupa uzeti 90-100 milki bez problema,a onda od tih para spičkati 40-45 na krchowiaka,a ostatak na poštenog špica,plus osigurane pare od kluba ako bude 90 milki istresti na stopera tipa godin ili nekog drugog i na neko krilo :kafa:

Wenger Stunned By Mood Of Arsenal Fans

Arsene Wenger was reportedly left shell shocked by the level abuse from Arsenal fans after the Gunners drew 1-1 at home to Crystal Palace at the weekend. A defeat that essentially ended any hope that The Arsenal had of winning the title this season.

According to the Mirror reporter John Cross, angry supporters near the dug-out turned viciously against Wenger and could be heard screaming abuse at the Arsenal manager.

According to witnesses, it was some of the worst, loudest and most abusive that Wenger has ever suffered during his 19 years at Arsenal.

They told him to “f*** off” and urged him to go now as the mood among fans has turned nasty at the Emirates.

One witness said: “He cannot have not been aware of it. It was very close, personal and nasty. It’s some of the worst that people have ever seen.”

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 apr 2016, 17:24

11 stats that prove Mesut Ozil has been let down by his Arsenal teammates

1)Giroud's lack of consistency has let the German playmaker done in particular.

Giroud has featured in every single league game this season (33) but has scored fewer times per 90 minutes than the likes of Kelechi Iheanacho, Divock Origi and Andy Carroll.

2)He has provided more assists than any other player in Europe's top five leagues this season.

But despite this remarkable feat the results have not matched his table topping form.

slika

3)He averages 3.9 touches inside the box per game in the league

His movement in the final third has not only been to create chances around the box but to take the initiative himself.

4)Ozil has not assisted a goal in the six Premier League games despite creating 19 chances in that time.

The strikers need to start finishing their chances.

5)He has the highest Squawka Performance Score in the Premier League this season (1,170).

6)A big-game player in 2015/16.

He registered assists against Manchester City (twice), Leicester (twice), scored against Bayern Munich and Manchester United (twice).

7)He has scored six league goals – only two Arsenal players have scored more in 2015/16 – more than Theo Walcott (5)

With the goals hard to come by, the German has had to improve his goalscoring, having been criticised for not finding the net in previous campaigns – and improve he did.

8)Chances created in 2016: 51

Converted into goals: 2
:rol:

slika

In 2016, even as the team struggles for results, Ozil has still managed to create 51 chances, but with just two of those converted as goals.

9)Total number of chances created in league games which Arsenal have not won: 59

Against Southampton (0-0) he created 10 chances, Spurs (1-1) seven, Man Utd (3-2) six, Crystal Palace (1-1) eight.

10)Of players to have played 31 games and under, he has completed the highest number of passes in the league (1,691) – the third-highest overall.

Another thing Ozil does best for Arsenal is to keep recycling the ball to create waves of attacks for his teammates to build upon.

11)From Arsenal, only Nacho Monreal (19th) and Hector Bellerin (31st) make it into the top 67 defenders in the tackles made leaderboard.

It is not only in front of goal that Arsenal's best performer has been left down - the Gunners backline has been permeable even against bottom-half clubs.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2016, 17:37

Gunner4 je napisao/la:Manje vise to je to. Samo malo je pretjerano prodati sve i jedno krilo osim Alexisa na Pajoninom spisku ali oke.
Na ljeto nas ocekuje velika rekonstrukcija i manje vise to se zna. Bice prostora i za igracine, anonimuse ali i afirmaciju omladinaca. Konacno sa spiska odlaze igraci kao Arteta ili Flamini pa i Rosa koji nicim nisu pridonosili zadnjih godina osim sto su onako popunjavali broj od 25 igraca u timu.

Bilo kakav remont na ljeto ne vazi ako ne otjeramo Wengera ili ako neko na njemu ne izvrsi egzorcizam da dodje sebi.
Sa svakim novim WC igracem on samo pokazuje vise kolika je postao limiritan i pogubljen. Za nasledinka moja prva zelja je Joakim. A moze i Piksi sto kaze Marsal samo da se matori skloni vise!
Moja lista za odstrel: Szczesny, Debushy, Gibbs, Pero, Rosicky, Arteta, Flamini, OX, Walcott i ako ulete dobre pare Ramsey i Giroud.
Ovih gornjih 9 imena i mediji najvise spominju. A Englez koliki god da je bogalj ima cijenu. Kazem otvorilo bi se podosta prostora ali i dalje mislim da pored ovih sto odlaze i onako Wenger ce se truditi da svojski sto vise zadrzi jos kojeg tu.

Ja se manje vise slazem naravno da ne bi otpisivao Ramseya jos uvijek on je jedan od igraca koji bi mogao biti dosta bolji pod drugim trenerom jer znamo da moze odigrati na vrhunskom nivou, Giroud obavezno noga nema on sta traziti ako dodje WC napadac on je suvisan Welbeck je najbolja moguca opcija za rezervnog napadaca koji moze igrati i u sistemu sa dva napadaca. Gibbsa sam rekao da ne bi prodao jer realno ja mislim da za rezervnog lijevog beka ne mozes naci boljeg e jedino ako bi doveli nekog boljeg od Monreala pa Monreala na klupu a ovog otjerati to se slazem. Ti gore igraci nisu samo popunjavali broj oni su imali veoma dobre plate pa samo za platu Artete i Flaminija mozes placati jednog WC igraca dakle nikakav trosak i ulazak u minus a vrhunski igrac umjesto dva trabanta koji ionako nicemu ne koriste. Arsenal dostalove moze uzeti na ovim igracima koji imaju ugovore a nisu dovoljno dobri, mislim da se cak i za Panjouda moze uzeti ba 15-20 miliona funti..

A ova sezona Ozila je bolesno dobra bila ali nekako ce ostati to neprimjetno izuzev asistencija kojih je treba da ima bar jos 7-8 vise od ovih 18 nista nema od toga, Ozil ej odigrao strasnu sezonu a Arsenal nije makao cak se moze reci i da je nazadovao. Jer pogledaj molim te u sezoni u kojoj Leicester i Totenhem osvajaju titulu Arsenal se bori za cetvrto mjesto, katastrofa...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []