Arnelv52 je napisao/la:
Prodaja:
Giroud - 20 mio€
90 miliona eura je Arsenal potrošio u sezoni kad je doveden Sanchez.
Arnelinho » 26 jun 2012, 15:02
Ljudi, ljudi stig'o Gospod na Emirates.
Pustite vi te price o losim francuskim napadacima. Ko god zna Benzemu, Henrya, Trezegueta nece tako pricati. Ovaj lik, Olivier, je prije svega psihicki jaka osoba, pa tek dobar igrac. Igrama mi lici vise na Henrya, nego Chamakha. Bar u tome je na Titija da igra lopte, dribla i asistira. Mislim da je na Emirates stigao najbolji strijelac Premiershipa 2012/13. Sanse da on ne uspije ne postoje!
Eh naravno, dolazi i iz okoline gdje se igra isti fudbal. Makar je filozofija ista, a bome ni stil nije pretjerano razlicit, tako da josvise ne vidim razlog da se ne uklopi.
Arnelinho » 16 jun 2012, 00:07
Nego, jeste vidjeli da Giroud nije baš igrač tipa Chamakh.
Lično, od njega očekujem da bude najbolji napadač Premiershipa, čak i ako RVP ostane u toj ligi (gdjegod).
Arnelinho » 16 okt 2012, 23:17
Ma Giroud je veliki igrač. Za mene nikad nije bilo dvojbe da li će se uklopiti u Arsenal i kako će igrati. Možda ove godine malo teže, a daće doprinos i ovoj godini, al' već sledeće on će biti prva zvjezda Arsenala i vjerovatno medju prva tri golgetera Premiershipa.
Arnelinho » 11 nov 2012, 22:40
Ja do sada nisam govorio, al' kad je Giroud dolazio u Arsenal i dok je u isto vrijeme Tito odlazio iz Premiershipa, ja sam nekako bio ubjedjen da je Premiership u Olivieru dobio Titu II. Još ću ja šutit, vreme će pokazati, al' ću samo još jednom da ponovim: Ovakvi igrači ne mogu ni u jednom klubu propasti, jer su veliki.
pa **** miša novi Henry da vrijedi samo 20 milki nakon 4 vrhunske sezone

kako si samo promijenio mišljenje o takvoj klasi
samo od prodaje precijenjenih englezića ala ox,walcott i jack + panj u napadu se može skupa uzeti 90-100 milki bez problema,a onda od tih para spičkati 40-45 na krchowiaka,a ostatak na poštenog špica,plus osigurane pare od kluba ako bude 90 milki istresti na stopera tipa godin ili nekog drugog i na neko krilo
Wenger Stunned By Mood Of Arsenal Fans
Arsene Wenger was reportedly left shell shocked by the level abuse from Arsenal fans after the Gunners drew 1-1 at home to Crystal Palace at the weekend. A defeat that essentially ended any hope that The Arsenal had of winning the title this season.
According to the Mirror reporter John Cross, angry supporters near the dug-out turned viciously against Wenger and could be heard screaming abuse at the Arsenal manager.
According to witnesses, it was some of the worst, loudest and most abusive that Wenger has ever suffered during his 19 years at Arsenal.
They told him to “f*** off” and urged him to go now as the mood among fans has turned nasty at the Emirates.
One witness said: “He cannot have not been aware of it. It was very close, personal and nasty. It’s some of the worst that people have ever seen.”