FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 00:35

franklampard8 je napisao/la:Za clanove je jeftinije, i samim tim je pristupacno. Previse se kritikuje.
Sta cemo za clanove iz drugih gradova?
Hoce li oni moci kupiti te karte na dan utakmice?
Hoce biti neki stand na Kosevu?

Koliko je tih clanova, aktivnih?
Ima li ih 4000?

Ostali nisu navijaci Sarajeva?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 18 apr 2016, 00:39

O tome da li su cijene dobre ili ne govori posjeta. Ona je jedina relevantna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 00:42

dodjes iz drugog grada pred tekmu i moras paltiti ulaz kao NECLANOVI iako si clan... jer sa clanskom moras otici u klub da platis....
ako si s autom to ti je jedno 6 maraka (gorivo i parking) a ako si tramvajem oko 4 marke... dodas na popust dodje te isto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 00:46

ma nema veze to sabinho sa posjetom vech sa igrom,proshle godine su cijene bile iste pa smo bili najposjecheniji u premijer ligi,ja podrzhavam ovu politiku sa kartama,navikao sam biti crna ovca[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 apr 2016, 00:46

Sramota za cijene, idu iz krajnosti u krajnost. Da je borba za titulu, razumio bi, ovako, BEZOBRAZLUK. Umjesto da stave niske cijene, da se napuni stadion, da se uz veliku podrsku dobije derbi i da se malo "operu", oni nastavljaju kako su i krenuli. Sramota

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 apr 2016, 00:48

nukleusmember je napisao/la:ma nema veze to sabinho sa posjetom vech sa igrom,proshle godine su cijene bile iste pa smo bili najposjecheniji u premijer ligi,ja podrzhavam ovu politiku sa kartama,navikao sam biti crna ovca[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Ne moze euforija uvijek biti na istom nivou. Najbolji pokazatelh sta raje misli o cijenama je revans mec kupa protiv Slavije. Ne kazem da treba biti ulaz besplatan ali...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 00:48

Clansku nikad nisao niti uzeo radi tih nekih popusta.
Uzeo sam je jer sam zelio da je imam, kao znak pripadnosti.
Radi dvije, tri marke mi ne pada na pamet da izlazim sa posla da idem do kluba.
Uvijek sam kupovao karte po punoj cijeni.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 apr 2016, 00:53

Znači ja iz Jajca da dođem na utakmicu treba mi +-30 maraka goriva, ako idem autoputem to je još 11 maraka u oba smjera, karta 10, dok uzmeš nešto pit, jest, cigare ode i tu 15 maraka što je ukupno 66 maraka. I to je ono minimalno, još plus računaj što ću izgubiti skoro cijeli dan na put tj, daj dan nema šanse da mogu nešto raditi. Za te pare ja dva i po-tri dana trebam na poslu raditi ko konj. Dodaj na to da te pare nemam zarađene već će opet biti traži od svojih, od usta odvajaj.

Ja ti Dino yebem sve po spisku za ovo.

EDIT: Evo recimo ja sam taj derbi navijač, do sad na Koševu ovu polusezonu nisam došao ni jednom a bio sam na svakom gostovanju u ligi, zar me ne bi trebali privući nečim? Mala pomoć, nije tabela,
Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 18 apr 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 00:53

Sabinho je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ma nema veze to sabinho sa posjetom vech sa igrom,proshle godine su cijene bile iste pa smo bili najposjecheniji u premijer ligi,ja podrzhavam ovu politiku sa kartama,navikao sam biti crna ovca[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Ne moze euforija uvijek biti na istom nivou. Najbolji pokazatelh sta raje misli o cijenama je revans mec kupa protiv Slavije. Ne kazem da treba biti ulaz besplatan ali...

ma mozhe ako konstantno dobro igramo siguran sam,dolazilo bi najmanje 5 milja ljudi na svaku tekmu 100%,cener za derbi na zapadu fkt nije nopu,a za derbi navijache sam rekao shta mislim,moje mishljenje jbg a

VVVBK

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2016, 00:55

Znaci umjesto da privucemo te derbi navijace, mi ih kaznjavamo cijenama jer nisu kao mi i pravimo od FK Sarajeva klub samo nas clanova kojih imas mozda 4000 aktivnih. Bravo! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 00:57

joker90 je napisao/la:Znaci umjesto da privucemo te derbi navijace, mi ih kaznjavamo cijenama jer nisu kao mi i pravimo od FK Sarajeva klub samo nas clanova kojih imas mozda 4000 aktivnih. Bravo! ;)
slicno je u onaj vakat radila i KK Bosna, znamo kako su zavrsiili a dino i konakovic kao da im je isti ostac samo mater razlicitu zigu

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 apr 2016, 01:02

PitarBordo je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Za clanove je jeftinije, i samim tim je pristupacno. Previse se kritikuje.
Šta ćemo sa ljudima koji nisu članovi? Evo naveo sam ti gore primjer. Ili je FKS isključivo rezervisano samo za aktivne članove?
Naravno da je rezervirano za članove i treba biti. Učlani se, pa možemo pričati. Sta smo mi budale što imamo clanske i godišnje?
Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu. Mi smo tu i protiv raznih Drina, Slavija i sličnih ekipa po zimi, kiši, suncu, snijegu ili košavi.
Baš će se derbi navijačima i padobrancima ugadjati.
Nemoj mi samo o posjeti, boli me briga za istu, jer znam ko je bio i koliko nas je bilo protiv Slavije, poslije ispadanja od Slobode.
NON MOLLARE MAI

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 01:02

joker90 je napisao/la:Znaci umjesto da privucemo te derbi navijace, mi ih kaznjavamo cijenama jer nisu kao mi i pravimo od FK Sarajeva klub samo nas clanova kojih imas mozda 4000 aktivnih. Bravo! ;)

ne lupetaj zhiv bio,vidim sve znash pa i koliko imamo aktivnih chlanova,neka se brate uchlane,nije skupo,ako pojedinci nemaju para neka dodju slobodno uvijek se pushtalo dzabe

VVVBK

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 01:06

nukleusmember je napisao/la:

ne lupetaj zhiv bio,vidim sve znash pa i koliko imamo aktivnih chlanova,neka se brate uchlane,nije skupo,ako pojedinci nemaju para neka dodju slobodno uvijek se pushtalo dzabe

VVVBK

Ako se uclane, hoce li moci kupiti kartu na dan utakmice i mimo radnog vremena od 9 do 17h, kad su vecina na poslu?
Recimo, mogu online kupiti kartu i dobiju bar kod na mail?
Da se ne mora maksuz ici do kluba sa Dobrinje, Vogosce, Ilidze...
Ono, apsulutno je prilagodjeno da svi na najednostavniji nacin dodju do tih jeftinijihh karata.
Svaka cast.

I jos jednom postavljam pitanje koje siroko zaobilazite.
STA CEMO SA AKTIVNIM CLANOVIMA KLUBA KOJI DOLAZE IZ DRUGIH GRADOVA, KAKO ONI DA DODJU DO TIH JEFTINIJIH KARATA?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 apr 2016, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 apr 2016, 01:07

Uprava sebi mora postaviti zadatak da osigura minimalnu posjetu od 4000 ljudi na svakoj domacoj utakmici. Znaci bilo da se radi o Mladosti iz VO ili Celiku, ispod ove brojke ne smije se ici. Prvi preduslov za to je dobra igra, drugi cijene, zatim popratni sadrzaj itd. Imamo veliku bazu navijaca da to ispostujemo i stabilan klub. Vakat je da se krene naprijed yebem mu mater vise.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 01:07

Alen Škoro je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Šta ćemo sa ljudima koji nisu članovi? Evo naveo sam ti gore primjer. Ili je FKS isključivo rezervisano samo za aktivne članove?
Naravno da je rezervirano za članove i treba biti. Učlani se, pa možemo pričati. Sta smo mi budale što imamo clanske i godišnje?
Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu. Mi smo tu i protiv raznih Drina, Slavija i sličnih ekipa po zimi, kiši, suncu, snijegu ili košavi.
Baš će se derbi navijačima i padobrancima ugadjati.
Nemoj mi samo o posjeti, boli me briga za istu, jer znam ko je bio i koliko nas je bilo protiv Slavije, poslije ispadanja od Slobode.
HAJDE ALENE DA TE PITAM, TEBE I NUKLEUSBURGA ILI KAKO VEC
Ja i 4 jarana dolazimo iz Jajca, stizemo pola sata prije tekme /Zbog posla ne mozemo ranije)... imamo svi clanske, dakle imamo popust.
Kako da mi pola sata prije utakmice iz JAJCA upimo karte sa popustom?

u to ne ubrajam da saljem karte autobusom u sarajevo pa da neko kupuje mi karte i iscekuje, jer ja za placenu gosidnju ocekujem i uslugu normalnu a tu ne spada da molim ajrana da docekuje autobus, hoda po gradu, i trazi mene oko i stadiona?
Ili ja kao clan ipak necu imat popust pa cu morati da pusim 15 maraka?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 01:13

nukleusburga?ha ha ha dobar,za ove momke shto dolaze iz drugih gradova bi se fkt trebao nachi neki modus operandi slazhem se,i vjerujem da hoche u skorije vrijeme[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 01:15

nukleusmember je napisao/la:nukleusburga?ha ha ha dobar,za ove momke shto dolaze iz drugih gradova bi se fkt trebao nachi neki modus operandi slazhem se,i vjerujem da hoche u skorije vrijeme[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

trebao bi se naci modus? TREBAO? izvini, ali ti ljudi kao korisnici usluga FKS moraju biti usluzeni.... ali nece biti ... i sta cemo sad? kako objasniti tim ljudima cijenu od 15 maraaka?

da ih utjesimo da ce igrati Kramar zadnjih 20 min?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 01:17

nukleusmember je napisao/la:nukleusburga?ha ha ha dobar,za ove momke shto dolaze iz drugih gradova bi se fkt trebao nachi neki modus operandi slazhem se,i vjerujem da hoche u skorije vrijeme[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Kako ja da kupim tu jeftiniju kartu ako zivim na Dobrinji, a radim na Stupu od 9h do 17h?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2016, 01:17

Prosle sezone je godisna za istok bila 60 KM, pa je ove skocila na 70 KM jer smo sampioni. Za iducu sezonu ako ostanemo bez evrope ocekujem 45 KM da bude, a u slucaju da izborimo evropu onda 55 KM! :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BordoAhbab, haklamas, Jet2Holiday, jurisicduska, mnon46, perodeformero, Rule_hz, Sazg i 129 gostiju.