FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stopa nezaposlenosti mladih u BIH iznosi 58%. Znaci vise nego svaka druga mlada osoba je NEZAPOSLENA, i hajde ti sad nekom objasni da je neki od njih dao 20 km za istocnu tribinu za meceve protiv Radnika i Zeljeznicara? Dodaj neke popratne troskove i to izadje 30km. Ovdje govorim iskljucivo o navijacima sa podrucja grada Sarajeva. Oni koji dolaze iz drugih grdova su posebna prica (dugo sam bio i ja takav, 300km udaljenost). Nije ok nikako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Kako ja da kupim tu jeftiniju kartu ako zivim na Dobrinji, a radim na Stupu od 9h do 17h?nukleusmember je napisao/la:nukleusburga?ha ha ha dobar,za ove momke shto dolaze iz drugih gradova bi se fkt trebao nachi neki modus operandi slazhem se,i vjerujem da hoche u skorije vrijeme[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
iskoristi pauzu,slazhi neshto shefu,daj jaranu chlansku da ti on to zavrshi...postoji dosta nachina da to zavrshish[WINKING FACE]
VVVBK
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bila je prica "hocete da gledate Benku, Stepanova, Ikandea..."joker90 je napisao/la:Prosle sezone je godisna za istok bila 60 KM, pa je ove skocila na 70 KM jer smo sampioni. Za iducu sezonu ako ostanemo bez evrope ocekujem 45 KM da bude, a u slucaju da izborimo evropu onda 55 KM!
Koliko onda vrijedi da gledamo mijanmarce, Kramara i sve ostale antitalente koje su navaljali u klub?
Samo jos jednom da napoemenem finale kupa prije dvije godine.
U Zenici zapad bio 6KM, na Kosevu 15KM.
dakle da rizikuje neko posao da bi osavrio popust od dvije marke ili tri?nukleusmember je napisao/la:
iskoristi pauzu,slazhi neshto shefu,daj jaranu chlansku da ti on to zavrshi...postoji dosta nachina da to zavrshish[WINKING FACE]
VVVBK
Pauze nema kod privatnika osim da "Usput jedes"
ja nisam uzeo clansku da trazim nacine kako da ostavarim popust nego da dobijem popust
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Super. Jako jednostavna procedura.nukleusmember je napisao/la:Evander je napisao/la:Kako ja da kupim tu jeftiniju kartu ako zivim na Dobrinji, a radim na Stupu od 9h do 17h?nukleusmember je napisao/la:nukleusburga?ha ha ha dobar,za ove momke shto dolaze iz drugih gradova bi se fkt trebao nachi neki modus operandi slazhem se,i vjerujem da hoche u skorije vrijeme[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Da lazem na poslu da bih isao do grada i to sve za dvije, tri marke?
Hebo te, ljudi na mjesec idu, a ti meni ovakva rijesenja predlazes
-
nukleusmember
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Bila je prica "hocete da gledate Benku, Stepanova, Ikandea..."joker90 je napisao/la:Prosle sezone je godisna za istok bila 60 KM, pa je ove skocila na 70 KM jer smo sampioni. Za iducu sezonu ako ostanemo bez evrope ocekujem 45 KM da bude, a u slucaju da izborimo evropu onda 55 KM!
Koliko onda vrijedi da gledamo mijanmarce, Kramara i sve ostale antitalente koje su navaljali u klub?
ha ha ha pa jarane fkt nisi dobar,u zenici je kompletan zhivot 2 puta jeftiniji u skoro svim segmentima,valjda bi to trebao znati kada vech mashesh diplomom ekonomskog fakulteta[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10.000 samojoker90 je napisao/la:Mrsko mi je traziti moje stare postove, ali protiv Galate sam pricao slicnu pricu prije tekme, a znamo kako je mizerna posjeta na kraju bila protiv njih. Naravno sve sto su imali reci ovi ko @Majkl i ova fb tinejdzerica sto fura ch, sh i to je, ko hoce da dođe, on ce doci. Jest, al u qrcu!PitarBordo je napisao/la:Mislim da ta tema "ko je8e one koji nemaju članksu" i to... Pa ima ljudi koji simpatišu Sarajevo, žele da dođu da pogledaju, potencijalni su navijači... Al' ne, nama je bitno se vazda nešto odvajati, šatro nas tih nekoliko hiljada (ako i toliko) sa aktivnim članskim smo veći navijači od onih koji bi možda nekada i postali stalni navijači... Ove cjene su sramota. Evo čisti primjer, ja sam član, imam godišnju bla bla bla... Gost mi je rođak iz Hr ove hefte i želi da ide da pogleda jedan od najvećih derbija ovog dijela evrope, ne navija ni za jednu ekipu, ali zna veličinu nas i komšija... Al' je8o ba njega i ženu mu i oba djeteta, je l' tako? Kad nije član kluba ko ga zašto. Ma da.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ajaahahha cuj u zenici duplo jeftinije ? sta to ALLAHA TI ILI ISUSA TI STA GOD? sta je to jeftinije duplo u zenici ?
pa ti bas mislis da ovdje ovce pisu.... e svasta...
pa ti bas mislis da ovdje ovce pisu.... e svasta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
nukleusmember
- Kontakt:
idi ba spavaj,imam josh bolju ideju od odlaska iz protesta na jug,organizuj samospaljivanje chlanske sa par istomishljenika ispred kluba,zovni novinare,mozhda i akcija urodi plodom[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cigare u Zenici, ista cijena kao i ovdjje.nukleusmember je napisao/la:Evander je napisao/la:Bila je prica "hocete da gledate Benku, Stepanova, Ikandea..."joker90 je napisao/la:Prosle sezone je godisna za istok bila 60 KM, pa je ove skocila na 70 KM jer smo sampioni. Za iducu sezonu ako ostanemo bez evrope ocekujem 45 KM da bude, a u slucaju da izborimo evropu onda 55 KM!
ha ha ha pa jarane fkt nisi dobar,u zenici je kompletan zhivot 2 puta jeftiniji u skoro svim segmentima,valjda bi to trebao znati kada vech mashesh diplomom ekonomskog fakulteta[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Gorivo, istoo tako.
Udjes u Konzum, Bingo, iste cijene i tamo i ovdje.
Struja, voda, grijanje, takodje iste cijene.
Imam jarana radi isti posao kao i ja, razlika u platama nam je manja od 100KM.
Fakat mislis da ljudi u Sarajevu imaju duplo veca primanja nego u Zenici?
Fakat mislis da je zivot u Sarajevu duplo skuplji?
-
nukleusmember
- Kontakt:
u konzumu i bingu iste cijene?ha ha ha
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uopste nije, ovako je bilo i prosle godine.zagorski je napisao/la:Ove cijene su 'osveta' Uprave u odlasku za ona skandiranja 'uprava napolje' i 'dino .ederu napusi se sjeveru'
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovdje nije problem samo cijena karata za derbi, nego generalno. Nasi nemaju sluha za to, pa dzaba sve. Ne moze me niko ubjediti da cijena 8 KM za istok kad igras protiv Mladosti, Rudara i slicnih nije previsoka i da ne umanjuje posjetu znacajno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odes u Konzum u Sarajevu i Zenici, cijene iste.nukleusmember je napisao/la:u konzumu i bingu iste cijene?ha ha ha
VVVBK
Odes u Bingo u Sarajevu i Zenici, cijene iste.
Komunalije, cijene iste.
Sve osnovne zivotne potrepstine cijene iste.
Garderoba, iste marke, cijene iste.
Crijep, krec, cesma, luster, cijene iste.
A ti ovdje pokusavas progurati tezu da je u Zenici zivot duplo jeftiniji. E pa nije.
Eto ti dokaza.
Je li onda ok da mi imamo 2,5 puta skuplje ullaznice od njih i to na neuslovnijem stadionu?
-
nukleusmember
- Kontakt:
nisu iste ne lupetaj molim te,radim sluchajno i sa bingom i sa konzumom[WHITE SMILING FACE],kafane,restorani,stanarine,stanovi,drastichno manje cijene,gdje ba ti zhivish
VVVBK
VVVBK
VVVBK
VVVBK
- Alen Škoro
- Kontakt:
@pantelija
Prijatelju, vas iz drugih gradova i razumijem. Moj ti je savjet da posaljes e-mail klubu vezano za ono što te zanima(e-mail imas na zvanicnoj) i siguran sam da će ti rado odgovoriti, barem meni jesu svaki put kad me nešto zanimalo. I siguran sam da će se pronaći rješenje.
Prijatelju, vas iz drugih gradova i razumijem. Moj ti je savjet da posaljes e-mail klubu vezano za ono što te zanima(e-mail imas na zvanicnoj) i siguran sam da će ti rado odgovoriti, barem meni jesu svaki put kad me nešto zanimalo. I siguran sam da će se pronaći rješenje.
NON MOLLARE MAI
Nisi ti dobar fakat.nukleusmember je napisao/la:nisu iste ne lupetaj molim te,radim sluchajno i sa bingom i sa konzumom[WHITE SMILING FACE],kafane,restorani,stanarine,stanovi,drastichno manje cijene,gdje ba ti zhivish
VVVBK
VVVBK
Cijene za jug i sjever na beogradskom derbiju sad bile cener. Uzimam u obzir da Zvezda siba sve kitom po celu i da igraju prelijep fudbal.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
nukleusmember
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Nisi ti dobar fakat.nukleusmember je napisao/la:nisu iste ne lupetaj molim te,radim sluchajno i sa bingom i sa konzumom[WHITE SMILING FACE],kafane,restorani,stanarine,stanovi,drastichno manje cijene,gdje ba ti zhivish
VVVBK
VVVBK
kako god ti kazhesh,nishta jbg a ustraj u bojkotu[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
malo je i skuplja zenica[WHITE SMILING FACE]