nukleusmember je napisao/la:
pa shta ti ja mogu kada izgleda nikad nisi otishao dalje od pofalicha,nishta,pod ruku sa evanderom i pantelijom i na proteste ispred kluba
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
KAD VEC PAMETUJES TOLIKO EVO DA TI OBJASNIM
Dakle, godinu dana sam radio kao komercijalista i isao po citavoj drzavi, npr u Bihacu i cazinu je hrana skuplja nego u sarajevu. U zenici je ista cijena u Konzumu i kod njih i kod nas. Identicna.
Stanovi su jeftiniji naravno u drugim gradovima ali to nije neko veliko odstupanje, kirija u zenici je u prosjeku za 50 maraka jeftinija od sarajevske, negdje 60-70 ali tu je to. Struja, voda i moja tv, internet je ista cijena, logicno.
Hljeb je ista cijena, brasno ista cijena.
Gorivo ista cijena a npr u rs-u jeftinije, u krajjini suplje nego u sarajevu.
Jedina stvar koja izdvaja sarajevo jesu kafici gdje je kafa 1,5 KM ili 2... u drugim gradovima u boljim kaficima je 1.5 a u prosjecnim 1 KM. Hrana je u fast foodovima ista cijena, doner u cazinu je 3.5 marke bilog dje , a tako je i u sarajevu. Imas naravno jeftine skupe fast foodove kao i jetine i skupe kafice.
Jedina razlika je u tome sto su u sarajevu institucije pa imamo veci broj zaposlenih nego u drugim gradovima, ali ti zaposleni su 90% doseljenici kojima fudbal i sport inace nije razlog dolaska u grad.
Sta hocu reci? LUPAŠ KO MAKSIM PO DIVIZIJI POKUSAVAJUCI DA OPRAVDAS ONO STO SE OPRAVDATI NE MOZE
SA CIJENAMA 10-8-5 ne bi nista izgubili, samo bi dobili, ali neka, nnoze im se jos 4-5 kola a onda cao
DenchiNL je napisao/la:kupite sezonsku i mirna bosna...
koliko je prodano sezonskij? ja ti garantujem da nije vise od 1000... evo glavu dajem... umjesto da su ostavili istu cijenu oni je povecali, valjda zato sto je kramar dosao