FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 09:50

PitarBordo je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu.
Znači za ljude koji simpatišu FKS i dođu da mu pruže podršku kad mu najviše treba i/ili ljudi koji ne navijaju ni za jednu stranu, ali žele da iskuse najveći sportski događaj u državi... Njih ko je8e? Neka se FKS orijentiše samo na 4.000 (ako i toliko) aktivnih članova. Ma ja ba, je8eš možda strategiju da privučeš nove navijače koji bi posle postali redovni. Tito dragi, kakvo razmišljanje.

Al' čuj onog Zenica duplo jeftinija od Sarajeva... Šta sve ljudi neće izvaliti samo tersanja radi. :clap:

pa shta ti ja mogu kada izgleda nikad nisi otishao dalje od pofalicha,nishta,pod ruku sa evanderom i pantelijom i na proteste ispred kluba

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 apr 2016, 09:57

Pantelija je napisao/la:nama had pravi najnovije duxe, specijalni materijal, kad kupis crvena a odmah malo poslije svijetlo crvena pa na narandzasto ili koja vec boja i onda raja konta da imas tri duuxerice. Dakle, 3 u 1...

:urnebes: :urnebes: :clap: :clap:

Dino, jel te sramota? Uništi i derbi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 10:05

nukleusmember je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu.
Znači za ljude koji simpatišu FKS i dođu da mu pruže podršku kad mu najviše treba i/ili ljudi koji ne navijaju ni za jednu stranu, ali žele da iskuse najveći sportski događaj u državi... Njih ko je8e? Neka se FKS orijentiše samo na 4.000 (ako i toliko) aktivnih članova. Ma ja ba, je8eš možda strategiju da privučeš nove navijače koji bi posle postali redovni. Tito dragi, kakvo razmišljanje.

Al' čuj onog Zenica duplo jeftinija od Sarajeva... Šta sve ljudi neće izvaliti samo tersanja radi. :clap:

pa shta ti ja mogu kada izgleda nikad nisi otishao dalje od pofalicha,nishta,pod ruku sa evanderom i pantelijom i na proteste ispred kluba

VVVBK

Kakav ti je to argument "nikad nisi otišao dalje od Pofalića"? Na šta tačno misliš? Evo ja konkretno u zadnjih 7 godina zbog prirode posla koji sam radio živio u Tuzli, Zenici, Mostaru, Bijeljini, Banja Luci, Bihaću i Beogradu. Ne kontam samo kakav ti je to argument. Tersaš reda radi. Ali dobro, neka. :salut:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 apr 2016, 10:07

kupite sezonsku i mirna bosna...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 10:09

VVVBK

KAD VEC PAMETUJES TOLIKO EVO DA TI OBJASNIM
Dakle, godinu dana sam radio kao komercijalista i isao po citavoj drzavi, npr u Bihacu i cazinu je hrana skuplja nego u sarajevu. U zenici je ista cijena u Konzumu i kod njih i kod nas. Identicna.
Stanovi su jeftiniji naravno u drugim gradovima ali to nije neko veliko odstupanje, kirija u zenici je u prosjeku za 50 maraka jeftinija od sarajevske, negdje 60-70 ali tu je to. Struja, voda i moja tv, internet je ista cijena, logicno.
Hljeb je ista cijena, brasno ista cijena.
Gorivo ista cijena a npr u rs-u jeftinije, u krajjini suplje nego u sarajevu.
Jedina stvar koja izdvaja sarajevo jesu kafici gdje je kafa 1,5 KM ili 2... u drugim gradovima u boljim kaficima je 1.5 a u prosjecnim 1 KM. Hrana je u fast foodovima ista cijena, doner u cazinu je 3.5 marke bilog dje , a tako je i u sarajevu. Imas naravno jeftine skupe fast foodove kao i jetine i skupe kafice.

Jedina razlika je u tome sto su u sarajevu institucije pa imamo veci broj zaposlenih nego u drugim gradovima, ali ti zaposleni su 90% doseljenici kojima fudbal i sport inace nije razlog dolaska u grad.

Sta hocu reci? LUPAŠ KO MAKSIM PO DIVIZIJI POKUSAVAJUCI DA OPRAVDAS ONO STO SE OPRAVDATI NE MOZE
SA CIJENAMA 10-8-5 ne bi nista izgubili, samo bi dobili, ali neka, nnoze im se jos 4-5 kola a onda cao
DenchiNL je napisao/la:kupite sezonsku i mirna bosna...
koliko je prodano sezonskij? ja ti garantujem da nije vise od 1000... evo glavu dajem... umjesto da su ostavili istu cijenu oni je povecali, valjda zato sto je kramar dosao :tokralju: :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 18 apr 2016, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 apr 2016, 10:11

E moj brate, ti trazis argumente od bilmeza koji se trudi da mu svaki upis SHto debilnije izgleda. Taj je s Majklom u podgrupi :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 10:13

pasica je napisao/la:Taj je s Majklom u podgrupi :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 10:16

PitarBordo je napisao/la: Znači za ljude koji simpatišu FKS i dođu da mu pruže podršku kad mu najviše treba i/ili ljudi koji ne navijaju ni za jednu stranu, ali žele da iskuse najveći sportski događaj u državi... Njih ko je8e? Neka se FKS orijentiše samo na 4.000 (ako i toliko) aktivnih članova. Ma ja ba, je8eš možda strategiju da privučeš nove navijače koji bi posle postali redovni. Tito dragi, kakvo razmišljanje.

VVVBK

Kakav ti je to argument "nikad nisi otišao dalje od Pofalića"? Na šta tačno misliš? Evo ja konkretno u zadnjih 7 godina zbog prirode posla koji sam radio živio u Tuzli, Zenici, Mostaru, Bijeljini, Banja Luci, Bihaću i Beogradu. Ne kontam samo kakav ti je to argument. Tersaš reda radi. Ali dobro, neka. :salut:

pa izvlachim takav zakljuchak jer blage veze nemash sa cijenama kao ni "komercijalista" pantelija,dakle,stanovi,stanarina,hrana,kafane,restorani,odjecha itd su drastichno jeftiniji

VVVBK

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 10:19

HAHAHAHH dobro jarane, jes , troduplo , gore za cenara uzmes 40 hljebova i litar jogurta :D

poruka za upravu, ovako izgledaju ovi sto vas brane :D

[youtube][/youtube]

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 18 apr 2016, 10:34

Haj' sve, ali Sjever staviti 10, stvarno nema smisla.
Ovo je jedna od rijetkih situacija kad je dobro biti zensko. :lol:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 18 apr 2016, 10:43

rasavoje je napisao/la:Haj' sve, ali Sjever staviti 10, stvarno nema smisla.
Kako ne kontate da ako sjever stave 3 KM da moraju i jug staviti isto 3 KM. Ovdje je uradjeno da se na euforiji manijaka zaradi koji pfening vise. Horde i onako nece placati 10 KM za sjever.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 10:46

Buducnost je napisao/la:
rasavoje je napisao/la:Haj' sve, ali Sjever staviti 10, stvarno nema smisla.
Kako ne kontate da ako sjever stave 3 KM da moraju i jug staviti isto 3 KM. Ovdje je uradjeno da se na euforiji manijaka zaradi koji pfening vise. Horde i onako nece placati 10 KM za sjever.
OK ovo je post godine. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 18 apr 2016, 10:48

[youtube][/youtube]
4.10.2009

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 apr 2016, 10:55

Pantelija je napisao/la:
koliko je prodano sezonskij? ja ti garantujem da nije vise od 1000... evo glavu dajem... umjesto da su ostavili istu cijenu oni je povecali, valjda zato sto je kramar dosao :tokralju: :hmmmmm:
nebitno, sa matematičkog gledišta bi bio miran i "dobar" i ne bi razbijao glavu pred svaku tekmu...

polusezonska za sjever je 15KM!!!
kup tekme gratis...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 10:56

DenchiNL je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
nebitno, sa matematičkog gledišta bi bio miran i "dobar" i ne bi razbijao glavu pred svaku tekmu...

polusezonska za sjever je 15KM!!!
kup tekme gratis...
Možda se ponavljam kao papagaj, ali šta ćemo s ljudima koji simpatišu FKS i možda bi nekada postali i stalni posjetioci? (Ja imam i sezonsku i člansku, ali ovo je smješno)
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 apr 2016, 11:02

s matematickog gledista, protiv slobode je bilo 10 milja, od toga sigurno 30% zbog jeftinije karte, radi dan...
ako ne i vise od 30%

ako ti dodje 10 000 po 15 maraka, zar nije bolje da dode 15 ooo po 10 ?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 apr 2016, 11:07

Možda se ponavljam kao papagaj, ali šta ćemo s ljudima koji simpatišu FKS i možda bi nekada postali i stalni posjetioci? (Ja imam i sezonsku i člansku, ali ovo je smješno)
oni će platiti kartu za najveći derbi u državi i uživati ako mogu priuštiti ako ne gledat će na TV :thumbup:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 apr 2016, 11:10

Pantelija je napisao/la:s matematickog gledista, protiv slobode je bilo 10 milja, od toga sigurno 30% zbog jeftinije karte, radi dan...
ako ne i vise od 30%

ako ti dodje 10 000 po 15 maraka, zar nije bolje da dode 15 ooo po 10 ?
štampane karte su prošlost, polusezonske i sezonske nude puno više i nudit će još više što se bolje budu prodavale....spuštati cijene ulaznica za najveću tekmu godine i inače utakmicu koja privuče najviše interesa i gledalaca je suludo....ko ne može priuštit da bude na stadionu ima 5-6 alternativa....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2016, 11:11

pasica je napisao/la:E moj brate, ti trazis argumente od bilmeza koji se trudi da mu svaki upis SHto debilnije izgleda. Taj je s Majklom u podgrupi :D

ko je ba šta tebe pit'o gradski papče?vrati se u panj

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 apr 2016, 11:13

DenchiNL je napisao/la:
oni će platiti kartu za najveći derbi u državi i uživati ako mogu priuštiti ako ne gledat će na TV :thumbup:
A onda na TV-u čuna, osim ako nisu korisnici jednog jedinog kabl operatera. Beogradski derbi prenosilo 90 svjetskih kuća. Kod nas naš najveći derbi ne mogu gledati ni oni koji su ovdje. Toliko o tome.

S druge strane, cijene su ovakve (popularne) cijelu sezonu. Pogledaj cijene protiv Radnika, recimo.

Cijene karata i cijene u fan shopu su jednostavno previsoke. A mnogo više bi se dobilo na ljudstvu kada bi se snizile.

Meni je recimo draže na stadionu 20.000 ljudi koji su platili u prosjeku 10 KM, nego 13.300 koji su platili u prosjeku 15 KM - ZARADA ISTA A GOTOVO 7.000 LJUDI VIŠE NA STADIONU.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Google Adsense [Bot], Puas i 63 gosta.