FK Rudar Prijedor

Prijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Prijedor » 18 apr 2016, 17:42

Realno necu vise nista do petka da pisem tada ce se vec znati sta i kako ce biti ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 18 apr 2016, 19:21

vlakanje je napisao/la:Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...
Pa da, cekao se rez iz BL. Rece Amar nece se Zeljo sugati, ko nas **** sto smo se doveli u tu situaciju. :lol: Realno da smo bili pametniji mozda se ni ove sezone ne bi dovodili u ovakvu situaciju, ali sta je tu je.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 18 apr 2016, 19:34

Vastecija_GSE je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...
Pa da, cekao se rez iz BL. Rece Amar nece se Zeljo sugati, ko nas **** sto smo se doveli u tu situaciju. :lol: Realno da smo bili pametniji mozda se ni ove sezone ne bi dovodili u ovakvu situaciju, ali sta je tu je.
Dobro se sjecam te utakmice Rudar - Zeljo bilo je vidjeno da cemo pobjediti ono nije ni Z od Zelje a inace su ta dva kluba bila u super odnosima... Eh onda cim je spiker javio 2:3 u BL odma ubacise Armina Hodzica i covjek dade gol izbaci nas iz lige...

Ne ide to nista na dusu Banjalucanima vec ide na dusu tadasnjoj Borcevoj kriminalnoj upravi a o Avdukicu koji se u Rudaru i proslavio da ne pricam, dno dna...
? &

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 18 apr 2016, 22:11

U vezi Avdukica grijesis, vjeruj. Momka su razapeli basara i nestor a on je kriv koliko i ostali igraci, moguce i najmanje od svih momaka koji su tad igrali,na njega se u bl najmanje digla halabuka. Mogu ti i reci na kome su se kola slomila i ko je u borcu odigrao po meni dvostruku igru sa vama i travnicanima. Hvala bogu ti smradovi vise nisu u klubu, al' sta je tu je.

Al' nebitno je to sada, svako ima svoje razmisljanje u vezi utakmice u subotu. Sigurno je jedino da nista nije sigurno :D
Svi su kontali da ce borac lagano uzeti celika, ako zatreba da ce skakic da pogura i nista od toga, isto kao i price da ce rudar da se naguzi slaviji jer je njima trebalo...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 apr 2016, 01:29

Prijedor javi ako bude namjesteno protiv borca da igram dvicu imam strasan tiket za vikend..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 19 apr 2016, 12:05

samirr je napisao/la:Prijedor javi ako bude namjesteno protiv borca da igram dvicu imam strasan tiket za vikend..
Buraz, kazu iz 1 u 2 i 3+ prvo pol. Kae ko **** PL bolje da uzmemo svi keš kad svakako ispadamo. :urnebes:

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 19 apr 2016, 17:34

Prijedor je napisao/la:Duplo bolji... Postenom igrom ne mogu do boda, da li ce praviti se neke prevare cisto sumnjam ali znacemo svi prije tekme ;)
Da ali se ti ipak bojis opklade... Pozdrav iz Borika :salut:

Nego sto se utakmice tice, jesmo oslabljeni, ali se nadam da nakon onog poslije “subotnje veceri“ na Gradskom igrace nasi punom parom, a i s obzirom na broj kola do kraja i polozaj na tabeli, doslo im valjda iz dupeta u glavu. Tako da, sve su karte otvorene. Namjestanja cisto sumnjam da ce biti, i vi i mi cemo zapeti za svoje ambicije, tako da nista od tog, posteno, kako i treba, pa koga sreca pogleda.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 apr 2016, 18:54

PiromanBL je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Duplo bolji... Postenom igrom ne mogu do boda, da li ce praviti se neke prevare cisto sumnjam ali znacemo svi prije tekme ;)
Da ali se ti ipak bojis opklade... Pozdrav iz Borika :salut:

Nego sto se utakmice tice, jesmo oslabljeni, ali se nadam da nakon onog poslije “subotnje veceri“ na Gradskom igrace nasi punom parom, a i s obzirom na broj kola do kraja i polozaj na tabeli, doslo im valjda iz dupeta u glavu. Tako da, sve su karte otvorene. Namjestanja cisto sumnjam da ce biti, i vi i mi cemo zapeti za svoje ambicije, tako da nista od tog, posteno, kako i treba, pa koga sreca pogleda.
Aha u petak ce se znati igramo li ili ste suspendovani :D
? &

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 apr 2016, 09:43

"Jaci smo, Borac nas ne moze uzeti posteno" hahahaha. Ja se izvinjavam nisam znao da je Wolfsburg usao u PLBiH. Manje vise smo isti tj gola voda i losi do bola. Samo je fazon da ste vi vec ispali i da nemate ambicije ka opstanku dok je kod nas drugačija situacija.tako da opusteno stavite dvicu na tiket i uživajte. U tunelu......

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 20 apr 2016, 10:10

Oni nemaju ambicija a nisu izgubili od sarajeva kuci, uzeli slaviji bod u gostima koja se isto kao i borac bori za opstanak dok sa druge strane mi nismo bili u stanju kuci da uzmemo drugu ekipu celika, izgubimo od sarajeva...
Stvarno ne vidim pretjeran razlog za optimizam i sigurnost da cemo uzeti u pd 3 boda. Treba, tacnije mora se ici po pobjedu ali morace igraci da poginu da bi do toga dosli...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 20 apr 2016, 12:33

Ma i mi smo suplja ekipa ali ljudi vi ste realno katastrofa, da niste Borac pitanje da li bi i bili na toj poziciji. Nije to uvreda nego realno stanje. Rudar se kurvao opet prve polusezone i dosao do ovoga, stim da je druga polusezona potpuni zaokret iako rezultati ne idu na ruku. Utakmica ce biti **** i ja kontam da je opet Borac favorit jer mu treba, ima motiv i zelju. Kod nas sem klasicnog nabrijavanje pred Borac i generalno uvijek solidne predstavu u derbiju i nema drugog povoda za igru, mi smo ispali i to je to.

I ono, neka bolji pobjedi. :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 apr 2016, 13:16

Bice ovo jos jedan zanimljivi krajiski derbi... Neka bolji pobjedi pa Boze moj ako nas Borac dobije na misice prvi cu im cestitati i aplaudirati... Svi smo ovdje zbog sporta ali sa muckama i ostalim stvarima smo valjda svi zavrsili jer sa tim nema napredka... Bolje i ispasti pa se vratiti kad se kockice posloze, apsolutno nemam primjedbe na nase ispadanje...
? &

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 20 apr 2016, 14:59

Prijedor je napisao/la: Bolje i ispasti pa se vratiti kad se kockice posloze, apsolutno nemam primjedbe na nase ispadanje...
Mislim da novi/stari ljudi u klubu, a mislim na Rokija i tu ekipu imaju povjerenje svih normalnih navijaca. To su ljudi koji su i napravili sve ovo (a mislim prije svega na ono sto su uradili kad su iz mrtvih digli klub u PL). Vidi se po njihovim potezima od kako su dosli da su daleko ozbiljniji od prethodnika. Nije nam ni prvi a ni poslednji put da napustamo ovaj rang. Meni je cak draze igrati 1. RS sa Rokijem nego PL sa debilima....

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 apr 2016, 19:16

Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 apr 2016, 19:34

jubitubi je napisao/la:Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota
:guz: :tralala:
? &

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 21 apr 2016, 11:00

jubitubi je napisao/la:Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota
Zavisi iz koje perspektive gledas. Recimo meni je potpuno logicno prica da vam damo tekmu, jer realno na "kvalitet" ne mozete dobiti. I vise ste sad vi smjesni nego mi ikad. Dosli ste u tu situaciju da zavisite od nas, ima jos kola ali ovo je definitivno odliucujuce. Hoce li se igrati fuca ili ne to ne zavisi od nas... :wave:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 21 apr 2016, 11:39

Zavisi iz koje perspektive gledas. Recimo meni je potpuno logicno prica da vam damo tekmu, jer realno na "kvalitet" ne mozete dobiti. I vise ste sad vi smjesni nego mi ikad. Dosli ste u tu situaciju da zavisite od nas, ima jos kola ali ovo je definitivno odliucujuce. Hoce li se igrati fuca ili ne to ne zavisi od nas... :wave:
Ma realno ekipu koju smo poderali u BL ove sezone, ako budemo htjeli mozemo rijesiti u bilo koje doba dana! :kafa:
? &

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 21 apr 2016, 18:47

Prijedor je napisao/la:
Ma realno ekipu koju smo poderali u BL ove sezone, ako budemo htjeli mozemo rijesiti u bilo koje doba dana! :kafa:
Ma nek vi nas možete dobiti kad god i nek ste nas poderali u Banja Luci, može da bude smak svijeta, sve je urađeno i viđeno. Svašta pričate. Ne zavisi naša pobjeda od vas već samo i isključivo od nas. Kako mi budemo igrali tako ce nam i biti. Šta ste se koji kuurac umislili i vazdigli, pa nemoj da bude ona "ko visoko leti nisko pada". Ne pričam o vašem ispadanju, već samo o utakmici. Vidjećemo sve u subotu, neka bolji pobjedi, ali pretjerali ste. Smirite se bolan, dolaze vam Banjalučani ;)
Prijedor je napisao/la:Ma realno ekipu koju smo poderali u BL ove sezone, ako budemo htjeli mozemo rijesiti u bilo koje doba dana! :kafa:
Još jednom, primi srdačne pozdrave iz Borika :wave: Što je najgore, lik ponudio opkladu, a sad ne želi da se kladi. Pa što si htio na početku, šta te to pokolebalo?
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 21 apr 2016, 21:28

ovaj ima 16 godina glavu dajem

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2016, 21:48

ovi iz Prijedora su izdajnici srbskog naroda

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11, riki46 i 22 gosta.