FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Realno necu vise nista do petka da pisem tada ce se vec znati sta i kako ce biti 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Pa da, cekao se rez iz BL. Rece Amar nece se Zeljo sugati, ko nas **** sto smo se doveli u tu situaciju.vlakanje je napisao/la:Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...

Dobro se sjecam te utakmice Rudar - Zeljo bilo je vidjeno da cemo pobjediti ono nije ni Z od Zelje a inace su ta dva kluba bila u super odnosima... Eh onda cim je spiker javio 2:3 u BL odma ubacise Armina Hodzica i covjek dade gol izbaci nas iz lige...Vastecija_GSE je napisao/la:Pa da, cekao se rez iz BL. Rece Amar nece se Zeljo sugati, ko nas **** sto smo se doveli u tu situaciju.vlakanje je napisao/la:Nema raspudica, jovica i djokica plusmilosavljev u prijedoru. To je u ovom momentu, i oni definitivno ne igraju. Ima jos rovitih, al' o tom po tom..
A sto se tice utakmice sa travnikom, reakcije grada poslije su sve rekle... A istini za volju, ni vi niste uzeli zelju, tako da...Realno da smo bili pametniji mozda se ni ove sezone ne bi dovodili u ovakvu situaciju, ali sta je tu je.
Ne ide to nista na dusu Banjalucanima vec ide na dusu tadasnjoj Borcevoj kriminalnoj upravi a o Avdukicu koji se u Rudaru i proslavio da ne pricam, dno dna...
? &
U vezi Avdukica grijesis, vjeruj. Momka su razapeli basara i nestor a on je kriv koliko i ostali igraci, moguce i najmanje od svih momaka koji su tad igrali,na njega se u bl najmanje digla halabuka. Mogu ti i reci na kome su se kola slomila i ko je u borcu odigrao po meni dvostruku igru sa vama i travnicanima. Hvala bogu ti smradovi vise nisu u klubu, al' sta je tu je.
Al' nebitno je to sada, svako ima svoje razmisljanje u vezi utakmice u subotu. Sigurno je jedino da nista nije sigurno
Svi su kontali da ce borac lagano uzeti celika, ako zatreba da ce skakic da pogura i nista od toga, isto kao i price da ce rudar da se naguzi slaviji jer je njima trebalo...
Al' nebitno je to sada, svako ima svoje razmisljanje u vezi utakmice u subotu. Sigurno je jedino da nista nije sigurno

Svi su kontali da ce borac lagano uzeti celika, ako zatreba da ce skakic da pogura i nista od toga, isto kao i price da ce rudar da se naguzi slaviji jer je njima trebalo...
Prijedor javi ako bude namjesteno protiv borca da igram dvicu imam strasan tiket za vikend..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Buraz, kazu iz 1 u 2 i 3+ prvo pol. Kae ko **** PL bolje da uzmemo svi keš kad svakako ispadamo.samirr je napisao/la:Prijedor javi ako bude namjesteno protiv borca da igram dvicu imam strasan tiket za vikend..

Da ali se ti ipak bojis opklade... Pozdrav iz BorikaPrijedor je napisao/la:Duplo bolji... Postenom igrom ne mogu do boda, da li ce praviti se neke prevare cisto sumnjam ali znacemo svi prije tekme

Nego sto se utakmice tice, jesmo oslabljeni, ali se nadam da nakon onog poslije “subotnje veceri“ na Gradskom igrace nasi punom parom, a i s obzirom na broj kola do kraja i polozaj na tabeli, doslo im valjda iz dupeta u glavu. Tako da, sve su karte otvorene. Namjestanja cisto sumnjam da ce biti, i vi i mi cemo zapeti za svoje ambicije, tako da nista od tog, posteno, kako i treba, pa koga sreca pogleda.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Aha u petak ce se znati igramo li ili ste suspendovaniPiromanBL je napisao/la:Da ali se ti ipak bojis opklade... Pozdrav iz BorikaPrijedor je napisao/la:Duplo bolji... Postenom igrom ne mogu do boda, da li ce praviti se neke prevare cisto sumnjam ali znacemo svi prije tekme
Nego sto se utakmice tice, jesmo oslabljeni, ali se nadam da nakon onog poslije “subotnje veceri“ na Gradskom igrace nasi punom parom, a i s obzirom na broj kola do kraja i polozaj na tabeli, doslo im valjda iz dupeta u glavu. Tako da, sve su karte otvorene. Namjestanja cisto sumnjam da ce biti, i vi i mi cemo zapeti za svoje ambicije, tako da nista od tog, posteno, kako i treba, pa koga sreca pogleda.

? &
"Jaci smo, Borac nas ne moze uzeti posteno" hahahaha. Ja se izvinjavam nisam znao da je Wolfsburg usao u PLBiH. Manje vise smo isti tj gola voda i losi do bola. Samo je fazon da ste vi vec ispali i da nemate ambicije ka opstanku dok je kod nas drugačija situacija.tako da opusteno stavite dvicu na tiket i uživajte. U tunelu......
Oni nemaju ambicija a nisu izgubili od sarajeva kuci, uzeli slaviji bod u gostima koja se isto kao i borac bori za opstanak dok sa druge strane mi nismo bili u stanju kuci da uzmemo drugu ekipu celika, izgubimo od sarajeva...
Stvarno ne vidim pretjeran razlog za optimizam i sigurnost da cemo uzeti u pd 3 boda. Treba, tacnije mora se ici po pobjedu ali morace igraci da poginu da bi do toga dosli...
Stvarno ne vidim pretjeran razlog za optimizam i sigurnost da cemo uzeti u pd 3 boda. Treba, tacnije mora se ici po pobjedu ali morace igraci da poginu da bi do toga dosli...
-
- Kontakt:
Ma i mi smo suplja ekipa ali ljudi vi ste realno katastrofa, da niste Borac pitanje da li bi i bili na toj poziciji. Nije to uvreda nego realno stanje. Rudar se kurvao opet prve polusezone i dosao do ovoga, stim da je druga polusezona potpuni zaokret iako rezultati ne idu na ruku. Utakmica ce biti **** i ja kontam da je opet Borac favorit jer mu treba, ima motiv i zelju. Kod nas sem klasicnog nabrijavanje pred Borac i generalno uvijek solidne predstavu u derbiju i nema drugog povoda za igru, mi smo ispali i to je to.
I ono, neka bolji pobjedi.
I ono, neka bolji pobjedi.

Bice ovo jos jedan zanimljivi krajiski derbi... Neka bolji pobjedi pa Boze moj ako nas Borac dobije na misice prvi cu im cestitati i aplaudirati... Svi smo ovdje zbog sporta ali sa muckama i ostalim stvarima smo valjda svi zavrsili jer sa tim nema napredka... Bolje i ispasti pa se vratiti kad se kockice posloze, apsolutno nemam primjedbe na nase ispadanje...
? &
-
- Kontakt:
Mislim da novi/stari ljudi u klubu, a mislim na Rokija i tu ekipu imaju povjerenje svih normalnih navijaca. To su ljudi koji su i napravili sve ovo (a mislim prije svega na ono sto su uradili kad su iz mrtvih digli klub u PL). Vidi se po njihovim potezima od kako su dosli da su daleko ozbiljniji od prethodnika. Nije nam ni prvi a ni poslednji put da napustamo ovaj rang. Meni je cak draze igrati 1. RS sa Rokijem nego PL sa debilima....Prijedor je napisao/la: Bolje i ispasti pa se vratiti kad se kockice posloze, apsolutno nemam primjedbe na nase ispadanje...
Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota
jubitubi je napisao/la:Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota

? &
-
- Kontakt:
Zavisi iz koje perspektive gledas. Recimo meni je potpuno logicno prica da vam damo tekmu, jer realno na "kvalitet" ne mozete dobiti. I vise ste sad vi smjesni nego mi ikad. Dosli ste u tu situaciju da zavisite od nas, ima jos kola ali ovo je definitivno odliucujuce. Hoce li se igrati fuca ili ne to ne zavisi od nas...jubitubi je napisao/la:Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota

Ma realno ekipu koju smo poderali u BL ove sezone, ako budemo htjeli mozemo rijesiti u bilo koje doba dana!Vastecija_GSE je napisao/la:Zavisi iz koje perspektive gledas. Recimo meni je potpuno logicno prica da vam damo tekmu, jer realno na "kvalitet" ne mozete dobiti. I vise ste sad vi smjesni nego mi ikad. Dosli ste u tu situaciju da zavisite od nas, ima jos kola ali ovo je definitivno odliucujuce. Hoce li se igrati fuca ili ne to ne zavisi od nas...jubitubi je napisao/la:Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota

? &
Ma nek vi nas možete dobiti kad god i nek ste nas poderali u Banja Luci, može da bude smak svijeta, sve je urađeno i viđeno. Svašta pričate. Ne zavisi naša pobjeda od vas već samo i isključivo od nas. Kako mi budemo igrali tako ce nam i biti. Šta ste se koji kuurac umislili i vazdigli, pa nemoj da bude ona "ko visoko leti nisko pada". Ne pričam o vašem ispadanju, već samo o utakmici. Vidjećemo sve u subotu, neka bolji pobjedi, ali pretjerali ste. Smirite se bolan, dolaze vam BanjalučaniPrijedor je napisao/la:Ma realno ekipu koju smo poderali u BL ove sezone, ako budemo htjeli mozemo rijesiti u bilo koje doba dana!Vastecija_GSE je napisao/la:Zavisi iz koje perspektive gledas. Recimo meni je potpuno logicno prica da vam damo tekmu, jer realno na "kvalitet" ne mozete dobiti. I vise ste sad vi smjesni nego mi ikad. Dosli ste u tu situaciju da zavisite od nas, ima jos kola ali ovo je definitivno odliucujuce. Hoce li se igrati fuca ili ne to ne zavisi od nas...jubitubi je napisao/la:Nek pobjedi bolji ali glupe su vam odmah price prije utakmice o nekim kupovinama placanjima i sta ja znam. Tražite vec alibi u slučaju poraza. Polako daleko je subota

Još jednom, primi srdačne pozdrave iz BorikaPrijedor je napisao/la:Ma realno ekipu koju smo poderali u BL ove sezone, ako budemo htjeli mozemo rijesiti u bilo koje doba dana!

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
ovaj ima 16 godina glavu dajem
ovi iz Prijedora su izdajnici srbskog naroda
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, MostarReds22, Paromlinac i 26 gostiju.