Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.
NK Široki Brijeg
Svi nesto kalkulisemo a u svakoj kalkulaciji svi racunamo da je Sloboda osvajac Kupa.Evolve je napisao/la:Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako iz osmog pokusaja ne uzmemo kup protiv ekipe koju smo dva puta pobjedili i nadigrali i gdje smo prvi put apsolutni favoriti u finalu,onda stvarnoSabinho je napisao/la:Svi nesto kalkulisemo a u svakoj kalkulaciji svi racunamo da je Sloboda osvajac Kupa.Evolve je napisao/la:Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mi, SB i Zeljo smo prinudjeni da navijamo za vas, naravno ne dovodimo pod pitanje da zavrsavate medju prva tri u ligi. Neko ce sigurno ostati bez Evrope; mi, Zeljo ili SB a ako Radnik uzme Kup cak dvije od tri nabrojane ekipe puse. Bice zeznuto do kraja.solinas je napisao/la:Ako iz osmog pokusaja ne uzmemo kup protiv ekipe koju smo dva puta pobjedili i nadigrali i gdje smo prvi put apsolutni favoriti u finalu,onda stvarnoSabinho je napisao/la:Svi nesto kalkulisemo a u svakoj kalkulaciji svi racunamo da je Sloboda osvajac Kupa.Evolve je napisao/la:Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
pa ni sloboda nije sigurna u prvenstvu , ako kiksaju od olimpika , ne pobijede sarajevo , izgube od zrinskog ? mogu 4 ili 5 zavrsiti .,,,
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako tri kluba ne mogu urgirati kod sudija, saveza onda jbg. Plus, imate punca, Dinu Feninga, onda Ivicu, pa savez... Pobrinite se malo pa nam olaksajte.Sabinho je napisao/la: Mi, SB i Zeljo smo prinudjeni da navijamo za vas, naravno ne dovodimo pod pitanje da zavrsavate medju prva tri u ligi. Neko ce sigurno ostati bez Evrope; mi, Zeljo ili SB a ako Radnik uzme Kup cak dvije od tri nabrojane ekipe puse. Bice zeznuto do kraja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pobjeda protiv Drine i bod protiv Sarajeva
uz makar jednu pobjedu na strani Olimpic/Travnik
mislim da garantuje mjesto medju prva tri.
uz makar jednu pobjedu na strani Olimpic/Travnik
mislim da garantuje mjesto medju prva tri.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Imam pravo stavit igracke. Palim i svijece. Imas sto protiv? Stavio bi ti i od male igracke, one su zadnja nada.amazon je napisao/la:Blago tebi. Stavi sve igračke sto imaš na Sarajevo .UltrasNotRed je napisao/la:Za vikend ce Sarajevo osliniti Zelju, 100%. Zeljo je vrlo rano izgubio formu. Zanimljiv duel Benko Bogicevic, satrat ce ih pitari, nazalost, al'to je dobro za Siroki.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sloboda ako uzme kup a ne uzme titulu, cetvrtoplasirana ekipa iz prvenstva ide u evropu ukoliko Sloboda bude druga ili treca!? Ista stvar ce biti ako uzme i duplu krunu, znaci jagma je za cetvrto mjesto 
- Probisvjet
- Kontakt:
Kao iskusan psiholog znam zasto si stavio tu kerecu glavu na avatar. Brato ti imas slabe i krnjave zube i bojis se stomatologa. Volis slatko i imas viska kilograma. Masna masa ti je veca od misicne. Ne moras potvrditi, al' ti znas da je to tocno ili ne. Pozdrav.UltrasNotRed je napisao/la:Imam pravo stavit igracke. Palim i svijece. Imas sto protiv? Stavio bi ti i od male igracke, one su zadnja nada.amazon je napisao/la:Blago tebi. Stavi sve igračke sto imaš na Sarajevo .UltrasNotRed je napisao/la:Za vikend ce Sarajevo osliniti Zelju, 100%. Zeljo je vrlo rano izgubio formu. Zanimljiv duel Benko Bogicevic, satrat ce ih pitari, nazalost, al'to je dobro za Siroki.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ko bi trebao igrati lijevog beka Sarajevu?
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Almir Bekicpinoglavi je napisao/la:Ko bi trebao igrati lijevog beka Sarajevu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dobro vam je onda ako je oporavljen. Mada opet ima Stevanović dosta šansi protiv njega 1 na 1, a i Lendrić ima kvalitet da se izbori s vašim stoperima. Moglo bi biti zajebano bez obzira koliko Željina igra sramotno izgleda ove polusezone.FrancescoTotti je napisao/la:Almir Bekicpinoglavi je napisao/la:Ko bi trebao igrati lijevog beka Sarajevu?
Nad tobom sunce najljepše sja
je l' derbi u subotu ili u nedjelju
iskren da budem, jedva cekam derbi, mislim da dugo nije bio neizvjesniji, obje ekipe mogu odigrat' tako lose, da je to strasno, pa ce biti zanimljivo, ono, dosta uloze u ekipu i jedni i drugi, a dodje im jaka ekipa i raspe ih
iskren da budem, jedva cekam derbi, mislim da dugo nije bio neizvjesniji, obje ekipe mogu odigrat' tako lose, da je to strasno, pa ce biti zanimljivo, ono, dosta uloze u ekipu i jedni i drugi, a dodje im jaka ekipa i raspe ih
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mozda ti zvuci zacudjujuce ali nama je odbrana sad jedan od boljih faktora u igri. Od kako je Hurtic tu Mihojevic dobija prostor za dokazivanje koji odlicno koristi, pa svi su kod nas slozni da je malac vec sad bolji i sigurniji stoper od Barbarica.pinoglavi je napisao/la:Dobro vam je onda ako je oporavljen. Mada opet ima Stevanović dosta šansi protiv njega 1 na 1, a i Lendrić ima kvalitet da se izbori s vašim stoperima. Moglo bi biti zajebano bez obzira koliko Željina igra sramotno izgleda ove polusezone.FrancescoTotti je napisao/la:Almir Bekicpinoglavi je napisao/la:Ko bi trebao igrati lijevog beka Sarajevu?
Na lijevoj strani je igrao Kramar, i tu su protivnici uglavnom i stvarali prilike, povratkom Bekica dobijamo puno.
Mi se samo nadamo da se na desnom beku pocet Kallasi umjesto malog Kadusica jer se lahko gubi i u ovim manjim utakmicama, a kamoli na derbiju pred 20-ak hiljada dusa.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
@probisvijet
Iskustvo te ne cini znalcem, a sada mi kroz svoju psihoanalizu mozes napisati i osvrt da li mi je i on slan? Kakva su bila iskustva, da li si mu dlakci dovoljno dobri za tvoj zubni konac?Kao iskusan psiholog znam zasto si stavio tu kerecu glavu na avatar. Brato ti imas slabe i krnjave zube i bojis se stomatologa. Volis slatko i imas viska kilograma. Masna masa ti je veca od misicne. Ne moras potvrditi, al' ti znas da je to tocno ili ne. Pozdrav.
Vita est militia
- amazon
- Kontakt:
Svaka čast na postu. Vidi se da nisi seljacina.UltrasNotRed je napisao/la:@probisvijet
Iskustvo te ne cini znalcem, a sada mi kroz svoju psihoanalizu mozes napisati i osvrt da li mi je i on slan? Kakva su bila iskustva, da li si mu dlakci dovoljno dobri za tvoj zubni konac?Kao iskusan psiholog znam zasto si stavio tu kerecu glavu na avatar. Brato ti imas slabe i krnjave zube i bojis se stomatologa. Volis slatko i imas viska kilograma. Masna masa ti je veca od misicne. Ne moras potvrditi, al' ti znas da je to tocno ili ne. Pozdrav.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Da hoće Kramar ući bar par minuta 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Sta kaže ovaj gore odbrana im najbolji dio ekipe hahahahahahagaahah. Mihojevic igrač
nikad nije otišao na utakmicu, svaka tekma on online na forumu
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 apr 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma kakav Mihojević. Memija kostolomac je igrač, te velika nada za reprezentaciju BiH.amazon je napisao/la:Sta kaže ovaj gore odbrana im najbolji dio ekipe hahahahahahagaahah. Mihojevic igrač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.