Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolve
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 21 apr 2016, 11:17

Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.
NK Široki Brijeg

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 apr 2016, 12:23

Evolve je napisao/la:Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.
Svi nesto kalkulisemo a u svakoj kalkulaciji svi racunamo da je Sloboda osvajac Kupa. :hmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 12:30

Sabinho je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Ma derbi je uvijek poseban. Forma igra ulogu, gdje je trenutno Sarajevo u boljoj, ALI, nebih ja Zelju otpisao. Posebna je to utakmica za njih, svi ce dat svoj max, pa i vise od toga, i jedna i druga ekipa. Nama bi pasalo, u svakom slucaju pobjeda Sarajeva, al budemo vidjeli.
Svi nesto kalkulisemo a u svakoj kalkulaciji svi racunamo da je Sloboda osvajac Kupa. :hmmmm:
Ako iz osmog pokusaja ne uzmemo kup protiv ekipe koju smo dva puta pobjedili i nadigrali i gdje smo prvi put apsolutni favoriti u finalu,onda stvarno :oops: :damn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 apr 2016, 12:33

solinas je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ako iz osmog pokusaja ne uzmemo kup protiv ekipe koju smo dva puta pobjedili i nadigrali i gdje smo prvi put apsolutni favoriti u finalu,onda stvarno :oops: :damn:
Mi, SB i Zeljo smo prinudjeni da navijamo za vas, naravno ne dovodimo pod pitanje da zavrsavate medju prva tri u ligi. Neko ce sigurno ostati bez Evrope; mi, Zeljo ili SB a ako Radnik uzme Kup cak dvije od tri nabrojane ekipe puse. Bice zeznuto do kraja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 apr 2016, 12:44

pa ni sloboda nije sigurna u prvenstvu , ako kiksaju od olimpika , ne pobijede sarajevo , izgube od zrinskog ? mogu 4 ili 5 zavrsiti .,,,

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 apr 2016, 12:48

Sabinho je napisao/la: Mi, SB i Zeljo smo prinudjeni da navijamo za vas, naravno ne dovodimo pod pitanje da zavrsavate medju prva tri u ligi. Neko ce sigurno ostati bez Evrope; mi, Zeljo ili SB a ako Radnik uzme Kup cak dvije od tri nabrojane ekipe puse. Bice zeznuto do kraja.
Ako tri kluba ne mogu urgirati kod sudija, saveza onda jbg. Plus, imate punca, Dinu Feninga, onda Ivicu, pa savez... Pobrinite se malo pa nam olaksajte. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 12:49

Pobjeda protiv Drine i bod protiv Sarajeva
uz makar jednu pobjedu na strani Olimpic/Travnik
mislim da garantuje mjesto medju prva tri.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 apr 2016, 12:56

amazon je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Za vikend ce Sarajevo osliniti Zelju, 100%. Zeljo je vrlo rano izgubio formu. Zanimljiv duel Benko Bogicevic, satrat ce ih pitari, nazalost, al'to je dobro za Siroki.
Blago tebi. Stavi sve igračke sto imaš na Sarajevo .
Imam pravo stavit igracke. Palim i svijece. Imas sto protiv? Stavio bi ti i od male igracke, one su zadnja nada.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 21 apr 2016, 13:00

Sloboda ako uzme kup a ne uzme titulu, cetvrtoplasirana ekipa iz prvenstva ide u evropu ukoliko Sloboda bude druga ili treca!? Ista stvar ce biti ako uzme i duplu krunu, znaci jagma je za cetvrto mjesto :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 apr 2016, 13:00

UltrasNotRed je napisao/la:
amazon je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Za vikend ce Sarajevo osliniti Zelju, 100%. Zeljo je vrlo rano izgubio formu. Zanimljiv duel Benko Bogicevic, satrat ce ih pitari, nazalost, al'to je dobro za Siroki.
Blago tebi. Stavi sve igračke sto imaš na Sarajevo .
Imam pravo stavit igracke. Palim i svijece. Imas sto protiv? Stavio bi ti i od male igracke, one su zadnja nada.
Kao iskusan psiholog znam zasto si stavio tu kerecu glavu na avatar. Brato ti imas slabe i krnjave zube i bojis se stomatologa. Volis slatko i imas viska kilograma. Masna masa ti je veca od misicne. Ne moras potvrditi, al' ti znas da je to tocno ili ne. Pozdrav.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2016, 13:42

Ko bi trebao igrati lijevog beka Sarajevu?
Nad tobom sunce najljepše sja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 13:43

pinoglavi je napisao/la:Ko bi trebao igrati lijevog beka Sarajevu?
Almir Bekic
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 apr 2016, 13:45

FrancescoTotti je napisao/la:
Almir Bekic
Dobro vam je onda ako je oporavljen. Mada opet ima Stevanović dosta šansi protiv njega 1 na 1, a i Lendrić ima kvalitet da se izbori s vašim stoperima. Moglo bi biti zajebano bez obzira koliko Željina igra sramotno izgleda ove polusezone.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2016, 13:45

je l' derbi u subotu ili u nedjelju

iskren da budem, jedva cekam derbi, mislim da dugo nije bio neizvjesniji, obje ekipe mogu odigrat' tako lose, da je to strasno, pa ce biti zanimljivo, ono, dosta uloze u ekipu i jedni i drugi, a dodje im jaka ekipa i raspe ih :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 13:50

pinoglavi je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Almir Bekic
Dobro vam je onda ako je oporavljen. Mada opet ima Stevanović dosta šansi protiv njega 1 na 1, a i Lendrić ima kvalitet da se izbori s vašim stoperima. Moglo bi biti zajebano bez obzira koliko Željina igra sramotno izgleda ove polusezone.
Mozda ti zvuci zacudjujuce ali nama je odbrana sad jedan od boljih faktora u igri. Od kako je Hurtic tu Mihojevic dobija prostor za dokazivanje koji odlicno koristi, pa svi su kod nas slozni da je malac vec sad bolji i sigurniji stoper od Barbarica.
Na lijevoj strani je igrao Kramar, i tu su protivnici uglavnom i stvarali prilike, povratkom Bekica dobijamo puno.
Mi se samo nadamo da se na desnom beku pocet Kallasi umjesto malog Kadusica jer se lahko gubi i u ovim manjim utakmicama, a kamoli na derbiju pred 20-ak hiljada dusa.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 apr 2016, 14:22

@probisvijet
Kao iskusan psiholog znam zasto si stavio tu kerecu glavu na avatar. Brato ti imas slabe i krnjave zube i bojis se stomatologa. Volis slatko i imas viska kilograma. Masna masa ti je veca od misicne. Ne moras potvrditi, al' ti znas da je to tocno ili ne. Pozdrav.
Iskustvo te ne cini znalcem, a sada mi kroz svoju psihoanalizu mozes napisati i osvrt da li mi je i on slan? Kakva su bila iskustva, da li si mu dlakci dovoljno dobri za tvoj zubni konac?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 apr 2016, 14:48

UltrasNotRed je napisao/la:@probisvijet
Iskustvo te ne cini znalcem, a sada mi kroz svoju psihoanalizu mozes napisati i osvrt da li mi je i on slan? Kakva su bila iskustva, da li si mu dlakci dovoljno dobri za tvoj zubni konac?
Svaka čast na postu. Vidi se da nisi seljacina. :salut:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 apr 2016, 14:51

Da hoće Kramar ući bar par minuta :pray:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 apr 2016, 14:54

Sta kaže ovaj gore odbrana im najbolji dio ekipe hahahahahahagaahah. Mihojevic igrač :D nikad nije otišao na utakmicu, svaka tekma on online na forumu
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 apr 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 21 apr 2016, 14:56

amazon je napisao/la:Sta kaže ovaj gore odbrana im najbolji dio ekipe hahahahahahagaahah. Mihojevic igrač :D
Ma kakav Mihojević. Memija kostolomac je igrač, te velika nada za reprezentaciju BiH.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.