odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ti pola bočice potrošiš dok bradu naparfemišeš 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bradu njegujem uljem i balzamom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti pola bočice potrošiš dok bradu naparfemišeš
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Onda paket Floriola mjesečno 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako me nerviraju bradonje po gradu. Vecina ih nema ni gustinu vrijednu pustanja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
islamofob ili hipsterofob 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jednostavno Greivis, mrzi sve sto valja (Bayern, Lakers, Kobaja...)rio_Ferdy88 je napisao/la:islamofob ili hipsterofob
Da li je netko od vas narucivao u buzz htio sam naruciti one crvene adidas patike da li odgovaraju brojevi obuce
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ja sam 7-8 godina nosio baš dugu kosu, preko ramena i to. Najgora je među faza, ninašta ne ličiš, a na insana ponajmanje. Prevrnulo me jedan dan i skroz se ošišam nakratko. Sad je ne bih pustio opet, nema tih para.QUARESMA 18<<< je napisao/la:odlučio sam da pustim malo kosu, reko baš da vidim kako će to sve izgledati, inače redovno se šišam pa čim kosa mi počne prelaziti preko uha idem na šišanje, međutim, sad mi kosa malo prelazi preko uha, i onako malo mi je cudan osjecaj imati duzu kosu, ali imam osjecaj kao da više ne rase majqu mu, kao da je postala malo gušća i to je sve. sve sam nešto u iskušenju da se ošišam, al evo trpim
da li je ko od vas puštao kosu, recimo do ove faze koliko otprilike treba čekati, malo čudno pitanje jbg![]()
ovako nešto tražim otprilike, bar sličan zonfa, ali sa moje desne strane jako sporo kosa raste sa strane, i to me užasno nervira.evo kod mene trenutne situacije
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i ne mislim puno, već otprilike toliko kao na slici, ja imam osjecaj kao da kosa više ne raste, ili je usporen rastuNbx je napisao/la: Ja sam 7-8 godina nosio baš dugu kosu, preko ramena i to. Najgora je među faza, ninašta ne ličiš, a na insana ponajmanje. Prevrnulo me jedan dan i skroz se ošišam nakratko. Sad je ne bih pustio opet, nema tih para.Peglanje je drama sa održavanjem... A to što ti hoćeš je puno bliže kratkoj kosi nego dugoj.
ma puštam do sredine maja pa ćemo vidjeti na šta će ličiti
a kad se okupam tek tad ne ličim na insana, napravis nekako frizuru, izađeš napolje, pretvoriš se u strašilo
Čini ti se samo da ne raste, ne sekiraj seQUARESMA 18<<< je napisao/la:i ne mislim puno, već otprilike toliko kao na slici, ja imam osjecaj kao da kosa više ne raste, ili je usporen rastuNbx je napisao/la: Ja sam 7-8 godina nosio baš dugu kosu, preko ramena i to. Najgora je među faza, ninašta ne ličiš, a na insana ponajmanje. Prevrnulo me jedan dan i skroz se ošišam nakratko. Sad je ne bih pustio opet, nema tih para.Peglanje je drama sa održavanjem... A to što ti hoćeš je puno bliže kratkoj kosi nego dugoj.
![]()
ma puštam do sredine maja pa ćemo vidjeti na šta će ličiti
a kad se okupam tek tad ne ličim na insana, napravis nekako frizuru, izađeš napolje, pretvoriš se u strašilo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.asos.com/Reebok/Reebok-Class ... gridsize=3
http://www.asos.com/Reebok/Reebok-CL-Ny ... gridsize=3
http://www.asos.com/Reebok/Reebok-Furyl ... gridsize=3
http://www.eastbay.com/product/model:19 ... white/?cm=

http://www.asos.com/Reebok/Reebok-CL-Ny ... gridsize=3
http://www.asos.com/Reebok/Reebok-Furyl ... gridsize=3
http://www.eastbay.com/product/model:19 ... white/?cm=
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hoćeš to u vehabije

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja ih ne podvrcem, star sam ja za tih fazonario_Ferdy88 je napisao/la:Hoćeš to u vehabije![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
upravo stigle
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Gdje, u Sarajevu, imaju ovakve? Koliko koštaju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- IlFantasista
- Kontakt:
Od Bajrama na mojim nogama aBd, htio sam Gazzelle u ovom fazonu, ali se one ne mogu personalizovati kao Samba.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima u Sportvision ovako neke slicne, nisu iste. Cak su i ljepse meni i snizene su..High je napisao/la:
Gdje, u Sarajevu, imaju ovakve? Koliko koštaju?
A u Office su isto snizene sve, imaju ove snizene. Ali meni opet ima nekih modela i tu koji su slicni ali za nijansu ljepsi
Ove su mi praktične zbog ove teget unutrašnjosti - lakše je održavati. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pozdrav ljudi.
Treba mi informacija od raje iz Sarajeva gdje bi se moglo naći matursko odijelo?
Znam da ima po ovim tržnim centrima i u Titovoj, sjećam se da je bilo i preko puta BBI-a neka mala radnja, ali koliko sam vidio tu otvorena neka prodavnica.
@anonimni, hvala ti.
Treba mi informacija od raje iz Sarajeva gdje bi se moglo naći matursko odijelo?
@anonimni, hvala ti.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 04 maj 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
I dalje je tu ta radnja, samo što je ulaz pored Konzuma (u zgradu kreneš bukvalno, al' nastaviš pravo
), tu je 150 KM odijelo (makar mi je tako ona žena što radi tu govorila zimus) i imaš Jeordie's, Granoff itd.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog i 41 gost.