jesam, ali sada cu da budem i novinarurban corps je napisao/la:zar ti nisi igračkirba je napisao/la:Ja cu da budem novinar![]()
Profil pravim za koji dan
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
- elninho_resTO
- Kontakt:
sto ste se usutili na temi,de ba malo ukljucite se,danas su bile prve tekme sezone 5,kako ste igrali,moje kamikaze 3-3 sa walterom,iako smo vodili sa 2-0,nezveze smo uzgubili 2 boda,takodjer sma vidio da je zeljeznicar izgubio od botova il mi se tako cini,koje ste ocjene imali,ja imo asisteniju i ocjenu 9,5
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ljiljani gubili pa preokrenuli na 2:1 dobro smo odigrali jos je uvijek problem aktivnosti igraca ali polako stvari dolaze na svoje 
i da dodam probleme sa serverom dosta je gresaka zbog toga bilo al sta je tu je
i da dodam probleme sa serverom dosta je gresaka zbog toga bilo al sta je tu je
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
moji pobjedili 4:0..
ocjena 8.2, mada sam slabo nesto igrao, ponekad bacao oci na igricu.. ipak, Italija ispred svega..
ocjena 8.2, mada sam slabo nesto igrao, ponekad bacao oci na igricu.. ipak, Italija ispred svega..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- elninho_resTO
- Kontakt:
e nek sma makar jednu tekmu bio bolji od dafijadaffy je napisao/la:moji pobjedili 4:0..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- samir_tm87
- Kontakt:
sta vam je ba meni ocjena 6.7
nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??
pobjeda od 2:0 , prezadovoljan :p
jeste pravo je stopalo al eto nekako se odigralo nama je vezi red falio sem mene koji sam sm niko nije igrao 7.2 ocjena i jedna asistencija bilo bi i bolje da nije server stopao i da nije neke poteze sam odigravao al eto nadam se bolje u cetvrtak
i kao sto sam vec rekao ljiljani 2:1 pobjedili 
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Niste uradili ovo: CLEAN BROWSER CACHE! tako da ubuduće znate zašto štopa.Znači prije tekme očistite CACHE u svom browseru i neće biti problema.
btw.moja banda pobijedila sa 4:0
Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
- samir_tm87
- Kontakt:
Divljak je napisao/la:Niste uradili ovo: CLEAN BROWSER CACHE! tako da ubuduće znate zašto štopa.Znači prije tekme očistite CACHE u svom browseru i neće biti problema.
divljak , pa i tvojim je stopalo
pa da jeste ali ubuduće nećesamir_tm87 je napisao/la:Divljak je napisao/la:Niste uradili ovo: CLEAN BROWSER CACHE! tako da ubuduće znate zašto štopa.Znači prije tekme očistite CACHE u svom browseru i neće biti problema.
divljak , pa i tvojim je stopalo
Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:
elninho_resTO je napisao/la:e nek sma makar jednu tekmu bio bolji od dafijadaffy je napisao/la:moji pobjedili 4:0..
ocjena 8.2, mada sam slabo nesto igrao, ponekad bacao oci na igricu.. ipak, Italija ispred svega..,e sad se on moze pravdat italijom,koda ja neznam da on najvise mrzi italiju i juventus
![]()
![]()
mah, ja se toliko ne opterecujem sa ratingom.. zelim na kraju sezone da imam izmedju 8 - 8.5 i dovoljno.. a cilj mi je da budem najbolje interceptor lige i da moja odbrane primi sto manje golova.. potrudit cu se da ne prime ni jedan gol..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- samir_tm87
- Kontakt:
mah, ja se toliko ne opterecujem sa ratingom.. zelim na kraju sezone da imam izmedju 8 - 8.5 i dovoljno.. a cilj mi je da budem najbolje interceptor lige i da moja odbrane primi sto manje golova.. potrudit cu se da ne prime ni jedan gol.. X2
Samire bolan sta si prezadovoljan, da nije stopalo dobili bi 5, 6:0samir_tm87 je napisao/la:sta vam je ba meni ocjena 6.7nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??
Ja sam razocaran, iako sam dao go.
- samir_tm87
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Samire bolan sta si prezadovoljan, da nije stopalo dobili bi 5, 6:0samir_tm87 je napisao/la:sta vam je ba meni ocjena 6.7nisam 5 lopti primio , dva dobra pasa , ostalo nidje veze zbog stopanja jbt , jel vama stekalo??
pobjeda od 2:0 , prezadovoljan :p![]()
Ja sam razocaran, iako sam dao go.
pa ja , tebi je samo do rejtinga stalo
ja se izvinjavam svojoj ekipi ... ljiljanima ..imo' sam nekih problema :S
slijedeca tekma aktivnost 98%
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Da li se ikome desilo da nemoze da gleda tekmu svog kluba?
Meni otvori novi Prozor i pise "Match begun"(tako nesto), a ispod toga pise "Start". KAd kliknem na "Start" nista se ne desi!
Zna li neko rjesenje?
Meni otvori novi Prozor i pise "Match begun"(tako nesto), a ispod toga pise "Start". KAd kliknem na "Start" nista se ne desi!
Zna li neko rjesenje?
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 
e super samo koju poziciju igras ??LudLo je napisao/la:ja se izvinjavam svojoj ekipi ... ljiljanima ..imo' sam nekih problema :S
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
To ti je onaj Amar Wrong(8) što samo hita u napadCLS je napisao/la:e super samo koju poziciju igras ??LudLo je napisao/la:ja se izvinjavam svojoj ekipi ... ljiljanima ..imo' sam nekih problema :S
hehe ma fali nam cm online ne mogu sam ja sam sm svakako 
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
vjerovao ti meni li ne, prošlu tekmu nam je bio online jedan cm(Eldin.O), javio mi se lik poslije tekme kaže ne radim nešta chat, al bio je tu, a inače odigrao jeCLS je napisao/la:hehe ma fali nam cm online ne mogu sam ja sam sm svakako
ma biće slijedeću bar jedan cm online 100%, evo ovaj Wrong, Eldin bi trebao biti i jedan novi Gogalić će biti sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.